Kaufbar Braunschweig – “rënë nga norma…”

DRC-ja-patregtueshme është një shtëpi socio-kulturore me ushqime të shijshme dhe një gamë të gjerë të ngjarjeve.

Me dhoma konsultuese nga këshillimi emërimit dhe Migracionit Këshilla, në kërkesën edhe në anglisht, Arabic ose French. Në projektet KreativBar, Sprachbar, dresses DRC xhaketë Center dhe pantallona apo në DRKFlüchtlingsarbeit, Dhurimi i gjakut dhe Kryqi i Kuq koordinimi punë vullnetare Ju gjithashtu mund të angazhohen vetë.

Z.Zt. drejtimin e një ekspozitë:
Perspektivwechsel
Fotografi dhe tekste nga njerëzit,
die “rënë nga norma” janë.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Plastikmüll – Pra, bota është e mbuluar në plastike …

Jeta jonë moderne nuk do të ishte e mundur pa plastike - por ne kemi kohë që kontrollin e humbur të vet shpikjen tonë. Pse ishin plastike ka një problem dhe ajo që ne e dimë në lidhje me rreziqet e saj?

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Orbit paprerë – një meditim …

Ndonjëherë unë digjem për paqe. Një vështrim në botën lidhur me tingujt e një stacioni hapësinor fluturues.

I shikoni dhe të ndjehen… Këtu, fotografia individi nuk është aq e rëndësishme. Unë e kuptoj veten si pjesë të kësaj toke të mrekullueshme të planetit.

Reflektoj për veten time, çfarë është dhe çfarë ka ndodhur ende. Unë jam pjesë e kësaj e tërë.

Një orbitën e vetme e tokës nga ana e Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës në kohë reale, 408 km mbi sipërfaqe, me 9.966 Fotografitë e kalimit të ISS ekspeditë 57 nga 6. Tetor 2018 regjistruar.

Time-konvertimi në kohë reale duke përdorur referencën metadata dhe interpolation kornizë me një kohëzgjatje prej 1:32:20 Orë.

Për mua kjo është një meditim me të gjithë – të qenë.

Ndoshta kjo është që ju pëlqen. Përcakton madhësinë e figurës dhe të ndjehen, çfarë do të thotë, të jenë pjesë e këtij planeti…

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

“Premteve për të ardhmen” – Greva Student në Braunschweig

Pavarësisht shiut erdhi në Braunschweig premten, me 15 mars 2019, ca. 2.700 Studentët në Sheshin e Pallatit në Braunschweig bashku, për të tërhequr vëmendjen nga greva e tyre shkollore mbi ndryshimet klimatike. Ata ishin pjesë e një lëvizje mbarëbotërore (për 120 vendet), e cila u shkaktua nga suedeze Greta Thunberg.

motoja e tyre: “Ne nuk luajnë përtac, ne luftojmë!”

Gjendja në Sheshin Palace në fjalimet dhe muzika ishte e mirë. Ka ndjekur një demonstratë nga Braunschweig qendrore. Shumë kalimtarë të vjetër përshëndeti greva e studentëve. Politikanët u pyetën, në qoftë se ata kishin gomarin në pantallona tani, të prerë dhe vendime të pakëndshme për ndryshimet klimatike.

“Ne do të vazhdojmë, derisa ajo më në fund merr në veshje”, menduar studentët.

Ngjarja tjetër i madh është March 29, 2019 planifikuar.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Rënë i Luftës së Dytë Botërore (Rënë i Luftës së Dytë Botërore)

Rënë i Luftës së Dytë Botërore është një animuar, dokumentar e të dhënave të shtyrë në lidhje me luftën dhe paqen. Ai shikon në koston njerëzore të Luftës së Dytë Botërore dhe paraqet numrin e luftërave në histori, duke përfshirë tendencat në konfliktet e fundit, përfaqëson në masën.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

faqe e re shtëpia e ankthit tonë grup mbështetje & Depresion

Këtu është lidhja e drejtpërdrejtë ankthi dhe depresioni SHG

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.