Kaufbar Braunschweig – “fallen kaluar tina pakewuh…”

The DRC-purchasable mangrupakeun imah sosio-kultural dahareun nikmat tur rupa-rupa acara.

Kalayan kamar rundingan ku sangakan janjian jeung Migrasi Saran, dina paménta ogé dina basa Inggris, Arab atawa basa Perancis. Dina proyék KreativBar, Sprachbar, dresses DRC Center jaket jeung calana panjang atanapi di DRKFlüchtlingsarbeit nu, tutulung getih sarta koordinasi karya volunteer Palang Merah Anjeun oge bisa kalibet sorangan.

Z.Zt. ngajalankeun hiji pameran:
Perspektivwechsel
Foto jeung naskah ti jalma,
nu “fallen kaluar tina pakewuh” anu.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Plastikmüll – Sangkan dunya katutupan di palastik …

hirup modern urang moal bakal tiasa tanpa palastik - tapi urang kudu lila saprak kontrol leungit tina penemuan urang sorangan. Naha éta plastik aya masalah na naon urang terang ngeunaan bahaya na?

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

ngorbit uncut – semedi a …

Sakapeung mah panjang pikeun katengtreman. A katingal di dunya dihubungkeun jeung sora hiji stasiun spasi ngapung.

Kuring neuteup jeung ngarasa… Di dieu, dina gambar individu teu jadi penting. Kuring ngarti sorangan salaku bagian tina planet bumi éndah ieu.

Kuring Muse keur sorangan, naon na naon boga acan lumangsung. Abdi bagian tina sakabeh ieu.

A orbit hiji bumi ku Stasion Angkasa Internasional sacara real waktos, 408 km di luhur beungeut, jeung 9.966 poto Selang tina ekspedisi ISS 57 ti 6. Oktober 2018 dirékam.

Waktos-konversi sacara real waktu maké rujukan metadata na pigura interpolasi ku lilana 1:32:20 jam.

Abdi ieu téh tapa jeung kuma – keur.

Sugan éta anjeun resep. Susunan ukuran gambar jeung ngarasakeun, naon hartina, janten bagian planét ieu…

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

“Fridays pikeun Future” – Murid jurus di Braunschweig

Sanajan hujan sumping di Braunschweig on Jumaah, nepi ka Maret 15 2019, siga. 2.700 Murid di Istana Square di Braunschweig babarengan, ngagambar perhatian ku jurus sakola maranéhanana dina perubahan iklim. Maranéhanana bagian tina gerakan di sakuliah dunya (kira-kira 120 nagara), nu ieu dipicu ku Swédia Greta Thunberg.

motto maranéhna: “Urang ulah maén truant, urang tarung!”

Wanda di Istana Square dina pidato na musik ieu alus. Aya dituturkeun demonstrasi ku Braunschweig sentral. Loba passers heubeul tampi peta neunggeul siswa. Politisi anu ditanya, lamun maranéhna miboga burit dina calana kiwari, neukteuk jeung kaputusan uncomfortable pikeun perubahan iklim.

“Urang baris nuluykeun, dugi manehna tungtungna meunang kana gear”, panginten siswa.

Kajadian utama hareup teh 29 Maret 2019 rencanana.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

The fallen Perang Dunya II (The fallen Perang Dunya II)

The fallen Perang Dunya II mangrupa animasi, dokumenter data-disetir ngeunaan perang jeung perdamaian. Anjeunna Sigana di ongkos manusa tina Perang Dunya Kadua sarta ngagambarkeun lobana perang di sajarah, kaasup tren di bentrok panganyarna, ngawakilan di extent.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kaca imah anyar tina kahariwang group rojongan kami & Rarasaan kateken

Di handap ieu link langsung SHG kahariwang jeung déprési

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.