Kaufbar Braunschweig – “tiba saking pakewuh…”

DRC-purchasable is sosial-budaya lan pangan éca lan sawetara saka sudhut acara.

Karo kamar rembugan dening penyuluhan janjian lan Migration Saran, ing dikarepake uga ing Inggris, Arab utawa Perancis. Ing proyèk KreativBar, Sprachbar, ageman DRC Center jaket lan clono dowo utawa ing DRKFlüchtlingsarbeit ing, sumbangan getih lan sesambungan karya volunteer Cross Red Sampeyan uga bisa melu piyambak.

Z.Zt. mlaku pameran:
Perspektivwechsel
Foto lan teks saka wong,
ing “tiba saking pakewuh” sing.

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Plastikmüll – Dadi donya wis dijamin ing plastik …

gesang modern ora bakal bisa tanpa plastik - nanging kudu dawa wiwit kontrol ilang saka penemuan kita dhewe. Apa padha plastik ana masalah lan apa kita ngerti bab mbebayani?

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Orbit karing – semedi a …

Kadang aku angger kanggo tentrem. A dipikir ing donya sing disambungake menyang swara saka stasiun ruang kloter.

Aku katon lan aran… Kene, gambar individu ora penting. Aku ngerti dhewe minangka bagéan saka planet bumi iki apik.

Aku muse kanggo aku, apa lan apa wis durung kelakon. Aku bagean kabèh iki.

A orbit siji saka bumi dening International Sekitare Spasi ing wektu nyata, 408 km ndhuwur lumahing, karo 9.966 foto kelewatan saka Expedition ISS 57 saka 6. Oktober 2018 direkam.

Wektu-konversi ing wektu nyata nggunakake referensi metadata lan pigura sisipan karo dadi saka 1:32:20 Jam.

Kanggo kula iki semedi karo kabèh – kang.

Mbok iku kaya. Mranata ukuran gambar lan aran, apa tegese, dadi bagéan saka planet iki…

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

“Jum'at kanggo Future” – Student serangan ing Braunschweig

Senadyan udan teka ing Braunschweig ana, Maret 15 2019, minangka. 2.700 Siswa ing Palace Square in Braunschweig bebarengan, tarik manungsa waé dening serangan sekolah ing owah-owahan iklim. Padha bagean gerakan donya (bab 120 negara), kang micu dening Swedish Greta Thunberg.

motto sing: “Aku ora muter truant, kita perang!”

Ing swasana ati ing Palace Square ing pidato lan musik apik. Banjur demo dening Braunschweig tengah. Akeh passers lawas tampi tumindak serangan saka siswa. Politikus padha takon, yen padha bokong ing celonone saiki, kanggo Cut lan pancasan ora adil kanggo owah-owahan iklim.

“Kita bakal terus, nganti dheweke pungkasanipun nemu menyang pindah”, yen para mahasiswa.

Ing acara utama sabanjuré Maret 29, 2019 ngrancang.

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

The Fallen Perang Donya II (Tiba saka Perang Donya II)

The Fallen Perang Donya II punika animasi, dokumen data-mimpin bab perang lan tentrem. Dheweke katon ing biaya manungsa saka Perang Donya II lan nggantosi nomer perang ing sajarah, kalebu tren ing konflik anyar, nggantosi ing ombone.

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Kaca ngarep anyar kuatir klompok dhukungan & Depresi

Punika link langsung SHG kuatir lan depresi

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Seven Yuta Taun Evolusi Human …

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

tangi! – Rally in Braunschweig …

THE COLLECTION Gerakan

Apa ing Prancis utawa Jerman, ketimpangan wis akeh. Ing Prancis, ing #Gelbwesten duwe presiden sugih, Emanuel Macron, meksa. We kudu uga ing Jerman ing dalan – damai, nanging wani! A privasi kanggo yuta, ora kanggo billionaires.

Kasangsaran sing padha lan ketimpangan padha uga ditemokaké ing Jerman, Lower Saxony lan Braunschweig. Aku ora lunga maneh, sing liwat 20.000 Wong kudu manggon ing kutha kita pindhah, sing 8.000 Anak miskin lan 500 Wong sing ora duwe omah.

semboyan kita: Braunschweig tangi!

Apa iku njupuk?

Njupuk munggah gerakan nganyari maneh sosial lan demokratis. Saben siji penting lan bisa nindakake soko.

Sapa kasengsem ing nekani – pranala kene:
tangi – tengah
munggah Brunswick

Babak tabel sing dianakaké saben ana ing 19:00 pm Apo-Restaurant tinimbang.

Patemon sakabèhé ing Braunschweig kabeh ketemu pungkasan ana 19:00 Jam ing Brunsviga sing.

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Kita padha wong? Sajarah manungsa …

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

kasepen (kasepen) …

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 41 42 43 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.