Pop-Politicum

Pop-Politicum

Apa aku kudu ngomong kowe,
ne cilik hadiah hip-hop.
Padha ngandela marang aku,
iku bener
lan aku ndeleng iku cukup cetha…

Man'll eling
lan katon watara sampeyan.
isih ngimpi saiki
punika saestu bodho.

Quest for Peace –
meh tubrukan,
ing Pitakonan punika federasi internasional
ing National saiki shortened.

Saben uwong sing kepengin dadi paling,
roso seduluran iku musna,
wong saiki saka Denuded
lan kamulyan babagan makna.

Klungkung District The, Gusti Orban, Erdogan,
narcissist, haters manca, Autokrat,
kabeh bisa ditemokaké ing delusion,
boten nanging potentate boten sae.

wong, mata ing,
punika efisien,
isih mengkono uga,
dadi tahan.

Sold kabeh sing ala,
sampeyan lan kula,
kita juara,
fraternally marang uwuh.

Kita kudu kekuatan,
Wangun mangsa,
prejudices ical,
kita sadaya ngatur.

Manungsa iku wong,
ora ketompo ngendi,
apa ireng yen putih,
ora kauntungan.

Afd – iku jeneng numpuk,
ngomong kabeh paling ala,
kita mung ngedol sampah,
Tujuan saka hak manungsa.

Pengungsi – Mung subyek,
Proses nduweni goal,
Ankerzentrun ing Amerika Serikat,
sing ora homophilia.

Eropah ing akal kanggo krah,
nasionalisme überwunden,
nganggo luwih watara,
lan crah wis cepet ilang.

Bantuan kudu kabeh Amerika,
nglelebke menyang paten pinaten lan lebu,
kanggo aku bisa tenan mung guess,
sadurunge Drowning ing segara liyane.

Man Wong dadi,
ngerti empathy Panjenengan,
Aku ngerti – kerjane,
karo sengit kita tau tekan.

Aku ora pengin perang,
Ana juara,
aku ora pengin kamenangan,
Peace mung piyambak.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Mlarat iku wangun saka panganiaya – “Kanthi My Own Two Tangan” | Song Around World The …

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

BIBS: kaancam bakal punah, dening 3. Perang donya?

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Para Eropah wiwit 400 v.Chr. …

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

1.More 2018 ing Braunschweig: Rally, May Day demo lan …

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

The Braunschweig lan dheweke “Bèntèng”…

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Ostermarsch 2018 ing Braunschweig …

Anceman A NEW WORLD WAR?

Tinimbang mromosiaken proses tentrem ing Suriah njupuk AS lan Israel saka serangan hukum internasional marang negara Turki karo serangan marang wilayah Kurdish watara Afrin. Senadyan julang wuwus bab senjata nuklir saka Korea Utara konflik Komplek iki antarane AS lan Korea Utara isih Highly mbebayani. Pamaréntah Federal wis ora mung pasukan ing baltes: dimaksudaké déning panyiapan saka redeployment markas NATO liyane luwih cepet saka pasukan kanggo tapel wates Rusia bisa. We ngukum operasi militèr lan privasi sanksi lan retorika perang lan nelpon kanggo resolusi tentrem konflik.

WHO tangan ekspor promosiaken WAR minggat! Jerman tambah ekspor penyelundupan maneh. Padha lunga u. ing. kanggo Saudi Arabia, negara, ing wigati fueling perang ing Suriah lan Yaman. serangan Turki ing Afrin conducted karo nawakke Leopard Jerman lan cilik penyelundupan.

nimbulaké pertempuran saka pesawat uga tegese: Mungkasi ekspor penyelundupan!

Drones perang BAN!

Bundeswehr telpon kanggo tuku saka drones pertempuran. drones US sing kontrol saka Jerman, kanthi mencet tombol dijupuk bejat murub. Aplikasi iki diangkah nyababaken saka wong nang njaba lan perang, tanpa daya, Tata cara lan paukuman.

Sing matèni, lan iku nalisir hukum internasional!

FOR A nuklir senjata-FREE WORLD!

Kita nelpon ing Pemerintah Federal, pungkasanipun mundur total senjata nuklir saka Büchel (Rheinland-Pfalz) dilakokaké lan mulane ora kanggo ngidini nganyari maneh saka warheads nuklir dening Amerika Serikat. Pamaréntah Federal pungkasanipun kudu melu ban nuklir PBB!

Ora ana kanggo nambah Lambang Mbuwang!

The GroKo anyar arep nganyarke lan dictates saka subjek NATO, sah waja 2% saka telpon GDP. We nolak iki. dhuwit digunakake kanggo pendidikan lan layanan sosial lan omah sosial, kang dipun promosiaken ing tentrem internal lan global.

SUPPORT tentrem lan SOSIAL MINING EXIT!

Kita ora perlu tentara EU, nanging Eropah sipil lan sosial, disarmament ing, konflik sipil, roso seduluran ekonomi, Cosmopolitanism lan reception lan integrasi saka pengungsi iku!

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

film: Brunswick 1913 …

Gambar nuduhake riko dening Kaiser Wilhelm II. ing Braunschweig 1913 ing wusana christening saka putune Alexander Ferdinand. Minangka umum ing Kakaisaran ngrayakake riko Braunschweig karo perayaan njlimet minangka "days Imperial”. Kejabi Wilhelm II. — karo Hussars tengkorak tutup — kalebu Eitel Friedrich Prusia, Sophie Charlotte Oldenburg, Agustus Wilhelm saka Prusia, Alexandra Victoria House of Glücksburg lan Friedrich Franz IV., kanggo ndeleng Grand Duke saking Mecklenburg.

Ing Free State of Brunswick maneh palaver gedhe “dhuwur lan kuwoso” lan Lobhudelung ing Brunswick. Kene, Perang Donya ana ing gapura, kang pungkasanipun mimpin kanggo Millonen mati lan tahtanipun saka kaisar.

Ing Revolusi November ing Braunschweig antarane November 1918 lan Mei 1919 iki nyatakake ing Braunschweig malah "Républik Sosialis saka Brunswick", kang iki rampung dening mlebu saka Free Corps Maercker.

pranala More:
Tentrem Pusat ing Radio Okerwelle: Ing taun angel 1913 ...
Tentrem Pusat ing Radio Okerwelle: 1913, Shakers Perang lan trauma anak perang lan -enkeln ...
1913 - The Rite of Spring ... Braunschweig antarane monarki lan mitos ...
Video: Brunswick 1913 - "Belle Epoque saka bangsawan" utawa "Tarian ing Edge ing" ...
History of kampung halamanipun sandi Braunschweig ...
Wisata kutha liyane - Braunschweig ago 50 Taun

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tentrem Pusat ing Radio Okerwelle: Korea Utara

Seri Peace Centre Braunschweig e.V. ing Radio Okerwelle ing macem-macem topik ing lapangan tentrem karya.

Punika ing ngrekam Broadcast (nanging tanpa musik ayu – Gema!)
Nerangake Korea Lor, lan ing editor bab perang buku catetan Astrid Lindgren.

Luwih nuduhake bakal tindakake!

CIAO Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Biohacking: muter karo évolusi …

Nalika enom, aku banget interested ing èlmu alam. woh mabur, clurut, serangga Stick, Kodhok lan akeh sibuk kamar liyane. Kanthi fondness aku duwe mikroskop lan nyobi kimia conducted. bapakku didhukung darbèké.

Kangge, akeh puluh wis liwati lan kemungkinan teknologi wis ditambahi enormously.

Dina iki sampeyan bisa mbangun Lab génétika lan ngayahi karo gen kanggo sethitik dhuwit. Ing tangan siji narik lan banjur aku njaluk sing sethitik wedi, nalika aku bab, apa kabeh bakal nampa karo kemungkinan anyar.

Dadi ngerti, Aku wedi, Kene siji ketemu ing Internet…

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38 39 40 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.