Brunswick: Demo marang undhang Police anyar…


(apa kontrol volume!)
Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Kolleg88: Psikologi Diskusi Group – Prof. Dr. Kinkel …

saben 2. lan 4. Ana sasi, sing 10.15 Jam, grup diskusi punika psikologi Prof. Dr. Kinkel omah park ing Wall dianakaké ing Braunschweig.

klompok diskusi iki ing Kolleg88 sampun wonten pinten-pinten taun lan wis dibukak maneh lan lamat. Ing diskusi nengsemake bab 30 peserta njupuk bagéyan lan entuk manfaat saka jembar kawruh saka Prof. Kinkel.

Ing wayahe kita digunakake ing kertas apa “Pribadine manungsa”. Nanging ana sing tansah njajahi filsafat utawa psykoterapi. Prof. Senajan Kinkel iku sawijining panguwasa resmi, nanging banget mbukak kanggo kabeh diskusi.

Iki acara umum lan tamu olèh.

Kene ing podcast lan kaweruh menyang jawaban:

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

wahyu mangsa

Klik kanggo enlarge image…

Links:
Internet ing Korea Kidul 52,5 GBit / s cepet
Carsharing
Sistem Rental Bicycle
pamaréntah Federal wis considering transportasi umum free
transportasi free
transportasi umum ing Wina
Apa wis transportasi umum ing Wina, wong ora duwe?
Wien: More SIM Öffi-taun minangka montor kedhaftar
Ing mbengung minangka siji-wong taxi – Dubai wis kasunyatan
Luwih cepet tinimbang Hyperloop: China bakal 4000 berkembang h Sepur cepet km /
2000 Km Jerman ing loro lan setengah jam
ः umngenomprojekt
CRISPR / Cas-Methode
Gen-editing mit CRISPR / Cas9 (english)
Pluripotenz
Gagang Cell Research: mach saka kulit’ jantung
Apa ora medicine ing mangsa
Layanan darurat medical
komputer kuantum – The supercomputers ing mangsa
Pripun komputer kuantum? (Part 1/2)
Pripun komputer kuantum? (Part 2/2)
SSPS : Space System Power Solar
Modular Aircraft Clip-Air
Panganggone energi lampu kilat

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Wali for Peace – Wali for Peace

On Radio Okerwelle program ing Pusat Peace ana acara “Wali for Peace – Wali for Peace” dikirim.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Pop-Politicum

Pop-Politicum

Apa aku kudu ngomong kowe,
ne cilik hadiah hip-hop.
Padha ngandela marang aku,
iku bener
lan aku ndeleng iku cukup cetha…

Man'll eling
lan katon watara sampeyan.
isih ngimpi saiki
punika saestu bodho.

Quest for Peace –
meh tubrukan,
ing Pitakonan punika federasi internasional
ing National saiki shortened.

Saben uwong sing kepengin dadi paling,
roso seduluran iku musna,
wong saiki saka Denuded
lan kamulyan babagan makna.

Klungkung District The, Gusti Orban, Erdogan,
narcissist, haters manca, Autokrat,
kabeh bisa ditemokaké ing delusion,
boten nanging potentate boten sae.

wong, mata ing,
punika efisien,
isih mengkono uga,
dadi tahan.

Sold kabeh sing ala,
sampeyan lan kula,
kita juara,
fraternally marang uwuh.

Kita kudu kekuatan,
Wangun mangsa,
prejudices ical,
kita sadaya ngatur.

Manungsa iku wong,
ora ketompo ngendi,
apa ireng yen putih,
ora kauntungan.

Afd – iku jeneng numpuk,
ngomong kabeh paling ala,
kita mung ngedol sampah,
Tujuan saka hak manungsa.

Pengungsi – Mung subyek,
Proses nduweni goal,
Ankerzentrun ing Amerika Serikat,
sing ora homophilia.

Eropah ing akal kanggo krah,
nasionalisme überwunden,
nganggo luwih watara,
lan crah wis cepet ilang.

Bantuan kudu kabeh Amerika,
nglelebke menyang paten pinaten lan lebu,
kanggo aku bisa tenan mung guess,
sadurunge Drowning ing segara liyane.

Man Wong dadi,
ngerti empathy Panjenengan,
Aku ngerti – kerjane,
karo sengit kita tau tekan.

Aku ora pengin perang,
Ana juara,
aku ora pengin kamenangan,
Peace mung piyambak.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Mlarat iku wangun saka panganiaya – “Kanthi My Own Two Tangan” | Song Around World The …

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

BIBS: kaancam bakal punah, dening 3. Perang donya?

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Para Eropah wiwit 400 v.Chr. …

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

1.More 2018 ing Braunschweig: Rally, May Day demo lan …

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

The Braunschweig lan dheweke “Bèntèng”…

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38 39 40 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.