Biohacking: muter karo évolusi …

Nalika enom, aku banget interested ing èlmu alam. woh mabur, clurut, serangga Stick, Kodhok lan akeh sibuk kamar liyane. Kanthi fondness aku duwe mikroskop lan nyobi kimia conducted. bapakku didhukung darbèké.

Kangge, akeh puluh wis liwati lan kemungkinan teknologi wis ditambahi enormously.

Dina iki sampeyan bisa mbangun Lab génétika lan ngayahi karo gen kanggo sethitik dhuwit. Ing tangan siji narik lan banjur aku njaluk sing sethitik wedi, nalika aku bab, apa kabeh bakal nampa karo kemungkinan anyar.

Dadi ngerti, Aku wedi, Kene siji ketemu ing Internet…

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Puisi: Abang nunggang hood lan GroKo …


Abang nunggang hood lan GroKogroke

Little Red Riding Hood aku nyebataken,
Demokrasi sosial lawas.
Tak abang tutup
Kanggo sawetara tataran pemberontak.

Kanggo kemajuan dheweke tansah,
Ing negara Jerman kita.
hak buruh dituduhake ',
Swara akeh generasi Enge Apil.

Nanging apa tetep saka abang tutup,
Nanging goblok sosial.
Saka pink wurd abang ing kupluk,
Kanggo kemajuan ora support nyata.

Eyang bakal complains,
Sing Little Red Riding Hood kanggo komunikasi karo GroKo.
Bareng ing koalisi gedhe,
Apa titik kanggo Red Riding Hood wis?

Kanthi wolf lying ing amben,
neoliberalism concretely.
Pangowahan amortized,
Status quo mung tetep.

Kanggo urip, iku perlu bagean,
Path tegas karo daya financial.
daya Financial diuripake mung ing MediaWiki,
Little Red Riding Hood ngemu pindah saindhenging regid:

Banks karo kabeh speculation,
Poke kita saka dhampar dheweke!
Little Red Riding Hood nyekeli karo modhern,
Ngethok kanggo operator MediaWiki!

Punika wolf in Fountain banjur,
sambat watu Backer wong,
ngalahake kabeh mania MediaWiki,
Mungkasi karo careers MediaWiki.

Little Red Riding Hood mikir bab apik,
Karo kang menyang amben rampung duwe Embers.
irritates Akeh wolf in wedhus dadi sandhangan sampeyan uga,
Yen sampeyan nyebar sikil mung…

CIAO Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Saka Sumpah Hippocratic menyang sumpah Geneva …

Kabeh wis ganti. Dadi ing dhawuh-dhawuh sopan Doctors. Diwenehi nambah komersialisasi ing akeh saka medicine ing sampeyan kudu kerep kelingan iki prinsip moral!

Idul des Hippokrates (minangka. 400 v.Chr.) Geneva sumpah (1948)

 

Aku sumpah Apollo dokter lan Aesculapius, Hygeia lan panacea lan invoking kabeh para dewa minangka saksi, aku bakal netepi sumpah lan Agreement iki dening pasukan lan miturut panemuku:

sing, sing wis mulang kula seni iki, Aku bakal madhakaké tuwane lan nuduhake urip karo wong; yen perlu, Aku bakal mitversorgen wong.

lanang katurunan kang aku bakal nggawe minangka sedulur lan mulangi wong-wong seni iki tanpa ragad lan tanpa kontrak, yen padha arep sinau. piwulang, Aku arep ceramah lan sedaya aspèk sanès saking latihan anak-anakku dhewe, sumber putrane guruku lan sing a, wis mlebu kontrak ing medical laku lan sumpah, nanging ora ana siji maning.

Sing ngukur halal Aku bakal nggunakake upoyo paling lan miturut panemuku kanggo entuk manfaat saka lara, nanging ngilangi karusakan lan salah. Aku bakal sapa, ora malah ing request Express, menehi tamba agawe, lan aku uga bakal ngetokake ora saran sing cocog; Aku uga bakal ora wadon tangan liwat abortifacient.

Banter lan jujur ​​aku bakal njaga urip lan seni sandi.

Ora cara aku arep operate Blasenstein lara, nanging aku bakal nggawe panggonan Bedah pakaryan iki, sing ngalami ing. Ing carane akeh omah aku bakal teka, kanggo entuk manfaat saka lara ing Aku bakal mlebu lan tetep adoh saka salah disengojo lan laku liyane, uga tumindak seksual karo wanita lan wong, loro njobo lan babu.

bab kabeh, aku ndeleng utawa krungu utawa sak njaban perawatan ing wong urip lan kita ora kudu nindakake, Aku bakal tetep bisu lan tetep dadi rahasia.

Yen aku nepaki sumpah iki lan kudu ndemek Panjenengane, uga aku seneng urip lan seni sandi, ngalembana antarane kabeh wong kanggo kabeh wektu; nanging yen aku nerak lan bakal perjure, bakal teka kanggo ngelawan.

sumpah dhokter kang

Minangka anggota Profesi medical Atas sumpah, kanggo sijine urip ing layanan saka kamanungsan.

Kesehatan lan karaharjan kang sabar utawa sabar sandi bakal kawitan badhan sandi.

Aku bakal ngormati otonomi lan kamulyan saka sabar utawa sabar sandi.

Aku bakal njaga bab sakabehe kanggo urip manungsa.

Aku ora bakal nglilani, sing anggit umur, Penyakit utawa cacat, iman, kesukuan, jinis, warga negara, hubungan politik, lomba, orientasi seksual, katon posisi sosial utawa faktor liyane antarane pakaryan lan sabar utawa patients.

Aku bakal ngormati Rahasia kapasrahake marang Aku malah sawise matine sabar utawa Saliyane pasien.

Aku arep kanggo proyek kanggo paling saka kawruh lan yakin, ngleksanani karo kamulyan lan sesuai karo laku medical apik.

Aku bakal ningkataké pakurmatan lan tradhisi Noble Profesi medical.

Aku arep kanggo guru kawula, mbuktekaken kolega murid sing padha pantes bab lan syukur.

Aku bakal nuduhake kawruh medical kanggo entuk manfaat saka sabar utawa sabar lan kanggo nambah care kesehatan.

Aku bakal ing kesehatan dhewe, nggawe kesejahteraan lan kabisan sandi, dadi bisa saged perawatan ing tingkat paling dhuwur.

Aku bakal, malah ing ancaman, Aja nggunakake kawruh medical nglanggar hak manungsa lan thik sipil.

Aku sumpah iku Atas, bebas lan marang kaluhuranku.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Adrienne Kalisch: Lukisan passion …

Adrienne aku ketemu ing jurusan medical ing pediatri. Deweke Ward dokter lan aku Siswa ing taun praktis. Karya ing pendhapa anak kang maringi kula kathah fun – lan aku ing bocah cilik karo clowning sandi (recorder, Mundharmonika etc.) sante.

Addi pungkasanipun dienggoni ing laku pribadi lan saiki nggoleki kontak anyar kanggo ing gambar.

Yen sampeyan pengin ndeleng gambar liyane kanthi, arep menyang Gemäldegalerie.

Sapa sing kepengin kanggo, uga bisa Kontak njupuk karo sampeyan.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

A taun sukses 2018 …

PS: Der Intellekt (von lateinisch intellectus ‚Erkenntnisvermögen‘, ‚Einsicht‘, ‚Verstand‘) ist ein philosophischer Begriff. Er bezeichnet die Fähigkeit, etwas geistig zu erfassen, und die Instanz im Menschen, die für das Erkennen und Denken zuständig ist. „Intellekt“ wird oft als Synonym für „Verstand“ verwendet, kann aber auch die Bedeutungen „Vernunft“, „Bewusstsein“ oder „Geist“ haben.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Ergebnisse der Bundestagswahl 2017 …

infoline_02-17
Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Wahl-O-Mat kanggo parlementer pemilu 2017

Science-O-Mat

Welche Parteien denken wie ich in Sachen Wissenschaft?
Mit dem Science-O-Mat jetzt herausfinden! (Klik ing gambar)

Science-O-Mat

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Wahlkampf: Rede von Sahra Wagenknecht in Braunschweig

Cepet 1000 Menschen kamen am 25. August zur Kundgebung DER LINKEN mit Sahra Wagenknecht in Braunschweig.

Neben Sahra Wagenknecht sprachen Cihane Gürtas-Yildirim und Dieter Dehm. Die Kundgebung wurde von Ursula Weisser-Roelle moderiert und von Matthias Wesche musikalisch begleitet.

Dank lan Marten…

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Wahlkampf: die übliche Arbeit

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Amarga pikiran apa… WDR 5 Ing filosofis Radio

Philosophy punika katresnan saka kawicaksanan. Lan ing mripat everyone filsafat dhewe – kang ora kudu ing kawicaksanan punika prasyarat ing. WDR5 saben minggu diprodhuksi fitur filsafat ing macem-macem topik kanggo interested “normal” Wong.

Sapere Aude punika makna paribasan Latin: wani, dadi wicaksana! Biasane iku wis dipetik ing interpretasi saka Immanuel Kant, iku 1784 diterangno motto gamblang: "Duwe wani, pangerten dhewe kanggo ngawula!"
(mouse gulung)

CIAO Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 37 38 39 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.