The Braunschweig lan dheweke “Bèntèng”…

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Ostermarsch 2018 ing Braunschweig …

Anceman A NEW WORLD WAR?

Tinimbang mromosiaken proses tentrem ing Suriah njupuk AS lan Israel saka serangan hukum internasional marang negara Turki karo serangan marang wilayah Kurdish watara Afrin. Senadyan julang wuwus bab senjata nuklir saka Korea Utara konflik Komplek iki antarane AS lan Korea Utara isih Highly mbebayani. Pamaréntah Federal wis ora mung pasukan ing baltes: dimaksudaké déning panyiapan saka redeployment markas NATO liyane luwih cepet saka pasukan kanggo tapel wates Rusia bisa. We ngukum operasi militèr lan privasi sanksi lan retorika perang lan nelpon kanggo resolusi tentrem konflik.

WHO tangan ekspor promosiaken WAR minggat! Jerman tambah ekspor penyelundupan maneh. Padha lunga u. ing. kanggo Saudi Arabia, negara, ing wigati fueling perang ing Suriah lan Yaman. serangan Turki ing Afrin conducted karo nawakke Leopard Jerman lan cilik penyelundupan.

nimbulaké pertempuran saka pesawat uga tegese: Mungkasi ekspor penyelundupan!

Drones perang BAN!

Bundeswehr telpon kanggo tuku saka drones pertempuran. drones US sing kontrol saka Jerman, kanthi mencet tombol dijupuk bejat murub. Aplikasi iki diangkah nyababaken saka wong nang njaba lan perang, tanpa daya, Tata cara lan paukuman.

Sing matèni, lan iku nalisir hukum internasional!

FOR A nuklir senjata-FREE WORLD!

Kita nelpon ing Pemerintah Federal, pungkasanipun mundur total senjata nuklir saka Büchel (Rheinland-Pfalz) dilakokaké lan mulane ora kanggo ngidini nganyari maneh saka warheads nuklir dening Amerika Serikat. Pamaréntah Federal pungkasanipun kudu melu ban nuklir PBB!

Ora ana kanggo nambah Lambang Mbuwang!

The GroKo anyar arep nganyarke lan dictates saka subjek NATO, sah waja 2% saka telpon GDP. We nolak iki. dhuwit digunakake kanggo pendidikan lan layanan sosial lan omah sosial, kang dipun promosiaken ing tentrem internal lan global.

SUPPORT tentrem lan SOSIAL MINING EXIT!

Kita ora perlu tentara EU, nanging Eropah sipil lan sosial, disarmament ing, konflik sipil, roso seduluran ekonomi, Cosmopolitanism lan reception lan integrasi saka pengungsi iku!

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

film: Brunswick 1913 …

Gambar nuduhake riko dening Kaiser Wilhelm II. ing Braunschweig 1913 ing wusana christening saka putune Alexander Ferdinand. Minangka umum ing Kakaisaran ngrayakake riko Braunschweig karo perayaan njlimet minangka "days Imperial”. Kejabi Wilhelm II. — karo Hussars tengkorak tutup — kalebu Eitel Friedrich Prusia, Sophie Charlotte Oldenburg, Agustus Wilhelm saka Prusia, Alexandra Victoria House of Glücksburg lan Friedrich Franz IV., kanggo ndeleng Grand Duke saking Mecklenburg.

Ing Free State of Brunswick maneh palaver gedhe “dhuwur lan kuwoso” lan Lobhudelung ing Brunswick. Kene, Perang Donya ana ing gapura, kang pungkasanipun mimpin kanggo Millonen mati lan tahtanipun saka kaisar.

Ing Revolusi November ing Braunschweig antarane November 1918 lan Mei 1919 iki nyatakake ing Braunschweig malah "Républik Sosialis saka Brunswick", kang iki rampung dening mlebu saka Free Corps Maercker.

pranala More:
Tentrem Pusat ing Radio Okerwelle: Ing taun angel 1913 ...
Tentrem Pusat ing Radio Okerwelle: 1913, Shakers Perang lan trauma anak perang lan -enkeln ...
1913 - The Rite of Spring ... Braunschweig antarane monarki lan mitos ...
Video: Brunswick 1913 - "Belle Epoque saka bangsawan" utawa "Tarian ing Edge ing" ...
History of kampung halamanipun sandi Braunschweig ...
Wisata kutha liyane - Braunschweig ago 50 Taun

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tentrem Pusat ing Radio Okerwelle: Korea Utara

Seri Peace Centre Braunschweig e.V. ing Radio Okerwelle ing macem-macem topik ing lapangan tentrem karya.

Punika ing ngrekam Broadcast (nanging tanpa musik ayu – Gema!)
Nerangake Korea Lor, lan ing editor bab perang buku catetan Astrid Lindgren.

Luwih nuduhake bakal tindakake!

CIAO Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Biohacking: muter karo évolusi …

Nalika enom, aku banget interested ing èlmu alam. woh mabur, clurut, serangga Stick, Kodhok lan akeh sibuk kamar liyane. Kanthi fondness aku duwe mikroskop lan nyobi kimia conducted. bapakku didhukung darbèké.

Kangge, akeh puluh wis liwati lan kemungkinan teknologi wis ditambahi enormously.

Dina iki sampeyan bisa mbangun Lab génétika lan ngayahi karo gen kanggo sethitik dhuwit. Ing tangan siji narik lan banjur aku njaluk sing sethitik wedi, nalika aku bab, apa kabeh bakal nampa karo kemungkinan anyar.

Dadi ngerti, Aku wedi, Kene siji ketemu ing Internet…

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Puisi: Abang nunggang hood lan GroKo …


Abang nunggang hood lan GroKogroke

Little Red Riding Hood aku nyebataken,
Demokrasi sosial lawas.
Tak abang tutup
Kanggo sawetara tataran pemberontak.

Kanggo kemajuan dheweke tansah,
Ing negara Jerman kita.
hak buruh dituduhake ',
Swara akeh generasi Enge Apil.

Nanging apa tetep saka abang tutup,
Nanging goblok sosial.
Saka pink wurd abang ing kupluk,
Kanggo kemajuan ora support nyata.

Eyang bakal complains,
Sing Little Red Riding Hood kanggo komunikasi karo GroKo.
Bareng ing koalisi gedhe,
Apa titik kanggo Red Riding Hood wis?

Kanthi wolf lying ing amben,
neoliberalism concretely.
Pangowahan amortized,
Status quo mung tetep.

Kanggo urip, iku perlu bagean,
Path tegas karo daya financial.
daya Financial diuripake mung ing MediaWiki,
Little Red Riding Hood ngemu pindah saindhenging regid:

Banks karo kabeh speculation,
Poke kita saka dhampar dheweke!
Little Red Riding Hood nyekeli karo modhern,
Ngethok kanggo operator MediaWiki!

Punika wolf in Fountain banjur,
sambat watu Backer wong,
ngalahake kabeh mania MediaWiki,
Mungkasi karo careers MediaWiki.

Little Red Riding Hood mikir bab apik,
Karo kang menyang amben rampung duwe Embers.
irritates Akeh wolf in wedhus dadi sandhangan sampeyan uga,
Yen sampeyan nyebar sikil mung…

CIAO Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Saka Sumpah Hippocratic menyang sumpah Geneva …

Kabeh wis ganti. Dadi ing dhawuh-dhawuh sopan Doctors. Diwenehi nambah komersialisasi ing akeh saka medicine ing sampeyan kudu kerep kelingan iki prinsip moral!

Idul des Hippokrates (minangka. 400 v.Chr.) Geneva sumpah (1948)

 

Aku sumpah Apollo dokter lan Aesculapius, Hygeia lan panacea lan invoking kabeh para dewa minangka saksi, aku bakal netepi sumpah lan Agreement iki dening pasukan lan miturut panemuku:

sing, sing wis mulang kula seni iki, Aku bakal madhakaké tuwane lan nuduhake urip karo wong; yen perlu, Aku bakal mitversorgen wong.

lanang katurunan kang aku bakal nggawe minangka sedulur lan mulangi wong-wong seni iki tanpa ragad lan tanpa kontrak, yen padha arep sinau. piwulang, Aku arep ceramah lan sedaya aspèk sanès saking latihan anak-anakku dhewe, sumber putrane guruku lan sing a, wis mlebu kontrak ing medical laku lan sumpah, nanging ora ana siji maning.

Sing ngukur halal Aku bakal nggunakake upoyo paling lan miturut panemuku kanggo entuk manfaat saka lara, nanging ngilangi karusakan lan salah. Aku bakal sapa, ora malah ing request Express, menehi tamba agawe, lan aku uga bakal ngetokake ora saran sing cocog; Aku uga bakal ora wadon tangan liwat abortifacient.

Banter lan jujur ​​aku bakal njaga urip lan seni sandi.

Ora cara aku arep operate Blasenstein lara, nanging aku bakal nggawe panggonan Bedah pakaryan iki, sing ngalami ing. Ing carane akeh omah aku bakal teka, kanggo entuk manfaat saka lara ing Aku bakal mlebu lan tetep adoh saka salah disengojo lan laku liyane, uga tumindak seksual karo wanita lan wong, loro njobo lan babu.

bab kabeh, aku ndeleng utawa krungu utawa sak njaban perawatan ing wong urip lan kita ora kudu nindakake, Aku bakal tetep bisu lan tetep dadi rahasia.

Yen aku nepaki sumpah iki lan kudu ndemek Panjenengane, uga aku seneng urip lan seni sandi, ngalembana antarane kabeh wong kanggo kabeh wektu; nanging yen aku nerak lan bakal perjure, bakal teka kanggo ngelawan.

sumpah dhokter kang

Minangka anggota Profesi medical Atas sumpah, kanggo sijine urip ing layanan saka kamanungsan.

Kesehatan lan karaharjan kang sabar utawa sabar sandi bakal kawitan badhan sandi.

Aku bakal ngormati otonomi lan kamulyan saka sabar utawa sabar sandi.

Aku bakal njaga bab sakabehe kanggo urip manungsa.

Aku ora bakal nglilani, sing anggit umur, Penyakit utawa cacat, iman, kesukuan, jinis, warga negara, hubungan politik, lomba, orientasi seksual, katon posisi sosial utawa faktor liyane antarane pakaryan lan sabar utawa patients.

Aku bakal ngormati Rahasia kapasrahake marang Aku malah sawise matine sabar utawa Saliyane pasien.

Aku arep kanggo proyek kanggo paling saka kawruh lan yakin, ngleksanani karo kamulyan lan sesuai karo laku medical apik.

Aku bakal ningkataké pakurmatan lan tradhisi Noble Profesi medical.

Aku arep kanggo guru kawula, mbuktekaken kolega murid sing padha pantes bab lan syukur.

Aku bakal nuduhake kawruh medical kanggo entuk manfaat saka sabar utawa sabar lan kanggo nambah care kesehatan.

Aku bakal ing kesehatan dhewe, nggawe kesejahteraan lan kabisan sandi, dadi bisa saged perawatan ing tingkat paling dhuwur.

Aku bakal, malah ing ancaman, Aja nggunakake kawruh medical nglanggar hak manungsa lan thik sipil.

Aku sumpah iku Atas, bebas lan marang kaluhuranku.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Adrienne Kalisch: Lukisan passion …

Adrienne aku ketemu ing jurusan medical ing pediatri. Deweke Ward dokter lan aku Siswa ing taun praktis. Karya ing pendhapa anak kang maringi kula kathah fun – lan aku ing bocah cilik karo clowning sandi (recorder, Mundharmonika etc.) sante.

Addi pungkasanipun dienggoni ing laku pribadi lan saiki nggoleki kontak anyar kanggo ing gambar.

Yen sampeyan pengin ndeleng gambar liyane kanthi, arep menyang Gemäldegalerie.

Sapa sing kepengin kanggo, uga bisa Kontak njupuk karo sampeyan.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

A taun sukses 2018 …

PS: Der Intellekt (von lateinisch intellectus ‚Erkenntnisvermögen‘, ‚Einsicht‘, ‚Verstand‘) ist ein philosophischer Begriff. Er bezeichnet die Fähigkeit, etwas geistig zu erfassen, und die Instanz im Menschen, die für das Erkennen und Denken zuständig ist. „Intellekt“ wird oft als Synonym für „Verstand“ verwendet, kann aber auch die Bedeutungen „Vernunft“, „Bewusstsein“ oder „Geist“ haben.

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Ergebnisse der Bundestagswahl 2017 …

infoline_02-17
Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38 39 40 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.