“Kabeh daya kanggo Soviet”- Sajarah lan actuality saka demokrasi Soviet …

Gerakan PBB njupuk Panggonan ing pergolakan politik ing dina November 1918 und den darauffolgenden Monaten ihren Höhepunkt in Deutschland. Die Arbeiter- und Soldatenräte entstanden nach sowjetischem Vorbild in Folge des Ersten Weltkriegs und der Novemberrevolution als unmittebare Interessensvertretung derjenigen Menschen, welche sich gegen die bisherige Politik wendeten. Sie wurden zum Sprachrohr dieser Bewegung. Dabei verfolgten sie das Ziel einer radikalen Demokratisierung des Politischen, als auch der ökonomischen Produktion, durch die Vergesellschaftung der Schlüsselindustrien.
Die Arbeiter- und Soldatenräte haben zwar der Demokratie zum Durchbruch verholfen, sind jedoch am Kapitalismus gescheitert.

dina iki
einhundert Jahre spätermöchten wir uns genauer mit dem System der Räte als einer direkten Form der Demokratie befassen.
Wir fragen nach ideengeschichtlichen Ursprüngen und Erfahrungen, möchten die historische Entwicklung in den Blick nehmen, um nachzuvollziehen, welche lnteressen zum Niedergang der Rätebewegung geführt haben könnten .
Doch auch wenn die Rätebewegung in Deutschland scheiterte, durung idea sing urip ing stubbornly nganti dina iki, wis bola-bali dijupuk munggah lan dicocogake.
Mulane kita dealing with dhiskusi pakar Modode lan karo ing-ambane seminar sacara intènsif karo idea saka demokrasi PBB lan mikir ahead malah ing kahanan saiki lan ngrembug.

Kita ngrembakaken karo:
Prof.Michael Buckmiller (ilmuwan pulitik, Hannover)
Dr. Bernd Roettger (ilmuwan sosial, Brunswick)

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Ngapusi: Roland Stapler kanggo Afd ing Pemilu negara Bavarian …

Lagu "Mia ned!"Punika dadi hit virus ing Facebook, dadi menyang rong yuta views. The Song of Roland Hefter punika nyuwun piwelas marang Afd, kang ing pemilihan regional ing 14 Oktober 2018 janji ing Bavaria akeh votes…

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

gambar: yen maps – Geopolitisches Store

nuduhake More “yen maps” ditemokake > kene

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Schule von morgenRevolutioniert die Hirnforschung unsere Bildung? | Tissue | ARTE

Kann der Unterricht so umgestaltet werden, dass er wirksamer und individueller auf künftige Herausforderungen vorbereitet? Wissenschaftler aus aller Welt berichten von bahnbrechenden, dank moderner Bildgebungsverfahren möglich gewordenen Entdeckungen über die Funktionsweise des Gehirns. Wie lassen sich diese Erkenntnisse auf Lernmethoden übertragen? Wiwit taun 2000-an awal, Techniques imaging anyar nyedhiyani pemahaman groundbreaking menyang workings otak. A fitur dhasar iku properti saka synapses individu, Neuron lan wilayah otak kabèh, ing evaluasi pembelajaran- kanggo ngganti lan pangolahan informasi. Kanggo ndhukung anak ing disualekno saka kawruh, peneliti ing ilmu kognitif pengacara, kanggo ngiyataken fungsi utama kanggo akselerasi lan nggampangake learning. Fitur penting iku manungsa waé,. Peneliti ing Universitas Oregon dikembangaké Techniques, kanggo latihan iki ing anak. mekanisme liyané yaiku partisipasi aktif: A anak sinau luwih, nalika aktif. Liyane lan liyane guru mbangun unsur eksplorasi, Discovery lan pacobèn menyang mulang sing. Kajaba iku, kasalahan lan kesalahane ana komponen penting saka learning. Deteksi kasalahan micu re-Nining saka jaringan saraf saka. Ing mburi proses kanggo consolidate kawruh angsal liwat Ambalan. Je häufiger eine Synapse beansprucht wird, umso stärker wird sie. Es empfiehlt sich also, das Unterrichtspensum zu portionieren. Die Dokumentation zeigt auch die Vorreiterrolle französischer Hochschulen und Forschungseinrichtungen bei der Entwicklung von Bildgebungsverfahren zur Erforschung der Rechen- und Lesefunktionen des Gehirns. Wiwit 2016 werden neue Lernmethoden mit ausgewählten französischen Schul- und Vorschulklassen getestet. Erprobt wird etwa die Nutzung von Lernsoftwares und Tablets. Die ersten Ergebnisse sorgten für Überraschungen. Dokumentation von Frédéric Castaignède (F 2017, 54 Min)

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tentrem Pusat ing Radio Okerwelle: tren Decoupling gerakan / tentrem …

Seri Peace Centre Braunschweig e.V. ing Radio Okerwelle ing macem-macem topik ing lapangan tentrem karya.

Punika ing ngrekam Broadcast (nanging tanpa musik ayu – Gema!)

Iku bab “tren decoupling” lan Tentrem gerakan.

Luwih nuduhake bakal tindakake!

CIAO Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Kacilakan saka perusahaan nuklir ing Braunschweig – Warga perang kanggo pendidikan …

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Antikriegstag 2018 ing Braunschweig …

"Ora Wars, ora gaman:
donya kepengin LIVE LOVE ngguyu!"

Ing semboyan kita njupuk menyang lurung-lurung.
100 Taun sawise 1. Perang Donya II, kita njupuk dina anti-perang ing 1. September (minangka mengeti
wiwitan 2. perang II donya) wusana, slogan "Aja maneh perang, Aja maneh fascism "kanggo
gawe anyar lan nindakake panjaluk kita kanggo disarmament lan kanggo urip prayoga kanggo kabeh wong ing masyarakat.

Ing perang lan konflik ing 21. Abad (u.a. Afghanistan, Iraq, Libya, Suriah, Ukraina, Yaman, Israel /
Palestina lan Turki / Kurdish) duwe luwih saka 1 nuntut siji yuta mati lan mayuta-yuta tatu.
Karusakan lan destabilization saka kabeh wilayah sing asil. Nglanggar kaping hukum internasional, contone dening misi AWACS Bundeswehr ing Suriah nggantosi bilai keamanan privasi.

Jerman mbisakake lan ndhukung perang global liwat dhasar kanggo NATO lan
USA (Regional Command AFRICOM ing Stuttgart lan pusat kontrol penerbangan saka NATO ing Ramstein).
Pamaréntah Jerman tolerates disimpen ing senjata nuklir Büchel US, ora mudhun, nanging
sing "modern" sing. Ora gelem terus, sing saka 122 PBB Serikat diadopsi
kanggo ndhukung ban senjata nuklir. Jerman iku exporter penyelundupan paling gedhé nomer papat ing donya lan
uga melu ing panyiapan saka tentara EU. Operasi militèr lan Intelligence
Tumindak mekso yuta wong kanggo nylametake – kanggo Eropah. Kanthi nggawe kemah,
Tambah saka pasukan Frontex lan tambah keamanan tapel masyarakat kita terus
militarized lan dehumanized. Kajaba iku, perang ngasilake ing wangun saka serangan teroris ing polluters.

Aggressiveness degradasi njaba lan demokratis ing pedalaman sing loro saka duwit receh.
Hukum polisi bakal tightened ing Lower Saxony. ditahan nyegah, spying lan
nggawe hukum nglaksaknano cethané ora sadurunge kanca pangopènan tentrem, utawa ora iku ngamanake utama
tentrem.

The Rising biaya waja – ngrancang 2% reged produk domestik – tegese meh dobel saka budget nimbali. Iki luwih 30 milyar, ing perlu investasi ing sosial,
omah, nyegah pendidikan lan infrastruktur. Iki ndukung panjaluk Kamangka lan
obahe tengen.

Perang ora bisa dadi piranti privasi. We gumantung ing solusi ICT confl sipil lan
penguatan hukum internasional!

• disarmament tinimbang ngethok kawulo
• bab lan wuwus tinimbang incitement media
• privasi Jerman kudu laku kanggo tentrem

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

nelpon Rita: “Poetry Slam”(Puisi) About MICRO PLASTIC …

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Brunswick: Demo marang undhang Police anyar…

(apa kontrol volume!)

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Kolleg88: Psikologi Diskusi Group – Prof. Dr. Kinkel …

saben 2. lan 4. Ana sasi, sing 10.15 Jam, grup diskusi punika psikologi Prof. Dr. Kinkel omah park ing Wall dianakaké ing Braunschweig.

klompok diskusi iki ing Kolleg88 sampun wonten pinten-pinten taun lan wis dibukak maneh lan lamat. Ing diskusi nengsemake bab 30 peserta njupuk bagéyan lan entuk manfaat saka jembar kawruh saka Prof. Kinkel.

Ing wayahe kita digunakake ing kertas apa “Pribadine manungsa”. Nanging ana sing tansah njajahi filsafat utawa psykoterapi. Prof. Senajan Kinkel iku sawijining panguwasa resmi, nanging banget mbukak kanggo kabeh diskusi.

Iki acara umum lan tamu olèh.

Kene ing podcast lan kaweruh menyang jawaban:

Hello Hans

Share
www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 39 40 41 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.