Braunschweig dhe e saj “Schloss”…

Përshëndetje Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Ostermarsch 2018 në Braunschweig …

Kërcënuar një NEW Luftës?

Në vend të promovuar procesin e paqes në Siri të marrë SHBA dhe Izraeli e sulmeve ndërkombëtare Ligjit kundër vendit si Turqi, me sulmet e saj kundër zonat kurde përreth Afrin. Pavarësisht kanosës bisedime në lidhje me armët bërthamore të Koresë së Veriut ky konflikt kompleks midis SHBA-së dhe Koresë së Veriut është ende shumë e rrezikshme. Qeveria federale ka jo vetëm trupa në Baltik: menduar nga themelimi i ripozicionimin tjetër selia e NATO-s më të shpejtë të forcave të kufirit rus të jetë e mundur. Ne dënojmë operacionet ushtarake dhe politikën e sanksioneve dhe retorikën e luftës dhe thirrje për një zgjidhje paqësore të konflikteve.

OBSH armëve Eksportet PROMOVON Lufta dhe ESCAPE! Gjermania ka rritur eksportet e saj të armëve përsëri. Ata shkuan u. a. në Arabinë Saudite, një vend, vendimtare nxitur lufta në Siri dhe Jemen. Sulmet turke në Afrin të kryhet me tanke gjermane Leopard dhe armëve të vogla.

Shkaqet luftarake e fluturimit do të thotë gjithashtu: Ndaluar eksportet e armëve!

Drones luftuar BAN!

Bundeswehri bën thirrje për blerjen e drones luftarake. drones SHBA janë të kontrolluara nga Gjermania, duke shtypur një buton goditja fatale qëlloi. Kjo kërkesë është vënë në shënjestër vrasja e njerëzve brenda dhe jashtë luftërave, pa pagesë, Procedurat dhe gjykimi.

Kjo është vrasje, dhe kjo është në kundërshtim me të drejtën ndërkombëtare!

PËR botën një BËRTHAMORE pa armë!

Ne i bëjmë thirrje Qeverisë Federale, më në fund tërheqja e armëve bërthamore nga Büchel (Rheinland-Pfalz) për të zbatuar dhe për këtë arsye për të mos lejuar rinovimin e mbushjeve bërthamore nga Shtetet e Bashkuara. Qeveria federale duhet më në fund bashkohet me ndalimin bërthamore të OKB-së!

JO në rritjen e ARMËVE SHPENZIMEVE!

GroKo i ri dua të përmirësuar dhe diktatet e subjekteve të NATO-s, shpenzimet e forca të blinduara të 2% i thirrjeve PBB. Ne refuzojmë këtë. Paratë është përdorur për arsimin dhe shërbimet sociale dhe strehimit social, e cila promovon paqen e brendshme dhe globale.

Në mbështetje të paqes DHE SOCIAL EXIT MINING!

Ne nuk kemi nevojë ushtri e BE-së, por një Evropë civil dhe social, çarmatimi, konflikti civil, solidaritetit ekonomik, Kozmopolitanizmit dhe pritjen dhe integrimin e refugjatëve është!

Përshëndetje Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Film: Brunswick 1913 …

Imazhet tregojnë një vizitë nga Kaiser Wilhelm II. në Braunschweig 1913 me rastin e Pagëzim e nipit të tij Alexander Ferdinand. Siç është e zakonshme në Perandorinë festoi vizitën Braunschweig me festimet përpunuar si "ditë perandorake”. Përveç Wilhelm II. — me hussars kafkë kapak — përfshijnë EITEL Friedrich e Prusisë, Sophie Charlotte e Oldenburg, Gusht Wilhelm i Prusisë, Alexandra Victoria i Shtëpisë së Glücksburg dhe Friedrich Franz IV., për të parë Duka Madh të Mecklenburg.

Im Free State e Brunswick përsëri një pallavra e madhe e “lartë dhe i fuqishëm” dhe një Lobhudelung Brunswick. Këtu, Lufta e Parë Botërore ishte në portat, e cila përfundimisht çoi në Millonen vdekur dhe abdikimit të perandorit.

Nëntor Revolucioni në Braunschweig në mes të nëntorit 1918 dhe maj 1919 u shpall në Braunschweig edhe "Republika Socialiste e Brunswick", e cila ishte e mbyllur nga pushtimi i Korpusit Maercker e Lirë.

Më shumë LIDHJE:
Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Vit i vështirë 1913 ...
Qendra Paqe në Radio Okerwelle: 1913, Shakers e luftës dhe trauma e fëmijëve të luftës dhe -enkeln ...
1913 - Rite e pranverës ... Brunswick midis monarkisë dhe modernitetit ...
Video: Brunswick 1913 - "Belle Epoque e fisnikërisë" ose "Dancing në buzë" ...
Historia e vendlindjen time Braunschweig ...
turne të tjera të qytetit - Braunschweig më parë 50 Vite

Përshëndetje Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Koreja e Veriut

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!)
Ajo vjen në Korenë e Veriut, dhe në editorialin për luftën ditarin Astrid Lindgren.

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

CIAO Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Biohacking: duke luajtur me evolucionin …

Si një adoleshent, unë jam shumë i interesuar në shkencat natyrore. mizat e frutave, minj, insektet Stick, Bretkosat dhe shumë të tjera të zënë dhoma ime. Me dashuri Unë kam një mikroskop dhe eksperimentet kimike të kryera. Babai im i mbështetur pasionin tim.

Ndërkohë, shumë dekada kanë kaluar dhe mundësitë teknologjike kanë zgjeruar jashtëzakonisht shumë.

Sot ju mund të ndërtojë një laborator gjenetikë dhe të eksperimentojnë me gjene për pak të holla. Nga njëra anë interesante dhe pastaj kam marrë një pak i frikësuar, kur mendoj për, atë që të gjithë do të gjykohet me mundësitë e reja.

Kështu që ju e dini, unë kam frikë, Këtu gjen në internet…

Përshëndetje Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Poemë: Red Riding Hood dhe GroKo …


Red Riding Hood dhe GroKogroko

Little Red Riding Hood unë e quaj atë,
Demokracia e vjetër social.
Got kapakun e kuqe
Për një fazë luftarak.

Për përparimin ajo ishte gjithmonë e,
Në vendin tonë gjermane.
Të drejtat e punëtorëve të përfaqësuara ',
Për shumë brezave Varfër.

Megjithatë, ajo që ka mbetur e kuqe cap,
Asgjë, por një bedel social.
Nga kuqe rozë Wurd në Hat,
Për progres nuk ka mbështetje reale.

Gjyshja do të janë ankuar,
Little Red Riding Hood për të komunikuar me GroKo.
Së bashku në koalicion të madh,
Cila është pika për Red Riding Hood tashmë?

Me një ujk shtrirë në shtrat,
Neoliberalizmi konkretisht.
Ndryshimi është i amortizuar,
Status Quo është mbetur vetëm.

Për të mbijetuar, ajo ka nevojë për një prerje,
Shtegu në mënyrë eksplicite me fuqi financiare.
Fuqia financiare ka ndryshuar vetëm në fitim,
Little Red Riding Hood ka ndikim në të gjithë regid:

Bankat me të gjitha spekulimet e,
Thes ne nga froni i saj!
Little Red Riding Hood mbajtjen e tij me gjahtarit,
Shkurtime për transportuesit fitimit!

A është ujku në burim atëherë,
Ankohen Gurë përkrahës atë,
kapërcyer të gjitha mania e fitimit,
Fund me karrierën e fitimit.

Little Red Riding Hood mendoni për të mirë,
Me kë shkon në shtrat plotësisht me shkëlqim.
Irriton Shumë ujku në veshje të deleve ju mirë,
Nëse ju vetëm të përhapur këmbët tuaja…

CIAO Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Nga Betimin e Hipokratit të kushtit Gjenevës …

Çdo gjë është duke ndryshuar. Pra, parimet etike të mjekëve. Duke pasur parasysh rritjen e komercializimit në pjesën më të madhe të mjekësisë ju duhet shpesh kujtojnë këto parime morale!

Eid des Hippokrates (ca. 400 v.Chr.) Geneva zotohen (1948)

 

Betohem Apollo mjeku i dhe Aeskulapiusit, Hygeia dhe Panacea dhe duke u thirrur tërë perënditë dhe perëndesha si dëshmitarë, që unë do të përmbush këtë betim dhe kjo marrëveshje nga forcat dhe sipas gjykimit tim:

ato, i cili më ka mësuar këtë art, Unë do të vë shenjën e barazimit prindërit e mi dhe të ndajnë jetën me të; nëse është e nevojshme, Unë do ta mitversorgen.

Pasardhësit e tij meshkuj unë do të bëjë si vëllezërit e mi dhe të mësojnë atyre këtë art pa një tarifë dhe pa kontratë, në qoftë se ata duan të mësojnë atë. me mësimet, Unë jam duke shkuar për të ligjëratave dhe të gjitha aspektet e tjera të trajnimit bijtë e mi, furnizimin me bijtë e mësuesit tim dhe ata studentë, kanë nënshkruar kontratën për praktikën mjekësore dhe betimin, por askush tjetër.

Masat dietike Unë do të përdorë përpjekjet e tyre më të mira dhe sipas gjykimit tim, për të mirën e të sëmurëve, por përjashton dëme dhe e gabuar. I do dikush, jo edhe me kërkesën e shprehur, japin një medikament vdekjeprurës, dhe unë do të lëshojë asnjë këshillë përkatës; Unë gjithashtu do asnjë dorë grua gjatë një abortifacient.

Louder dhe ndërgjegje unë do të ruajë jetën time dhe artin tim.

Në asnjë mënyrë unë jam duke shkuar për të vepruar Blasenstein sëmurët, por unë do të bëj këtë vend kirurgëve artizanale, janë me përvojë në. Në sa shtëpi unë do të vij, për të mirën e të sëmurëve do të hyjnë dhe të qëndrojnë larg nga çdo gabim i qëllimshëm dhe çdo imoraliteti tjetër, edhe e akteve seksuale me femrat dhe meshkujt, të dy jashtë dhe skllevër.

për çdo gjë, ajo që unë shoh apo dëgjoj gjatë ose jashtë trajtimit në jetën e njerëzve dhe ne nuk duhet të kryejë, Unë do të qëndrojnë të heshtur dhe për të mbajtur atë të fshehtë.

Nëse unë të përmbushur këtë betim dhe duhet të prekte, mund unë të gëzojnë jetën time dhe artin tim, vlerësoi ndër të gjithë njerëzit për të gjithë kohën; por në qoftë se unë shkelin atë dhe do të bëj dëshmi të rreme, do të vijë në të kundërtën.

betimit të mjekut

Si anëtar i profesionit mjekësor I solemnisht betimi, për të vënë jetën time në shërbim të njerëzimit.

Shëndetin dhe mirëqenien e pacientit tim apo pacientit tim do të jetë shqetësimi im i parë.

Unë do të respektojë autonominë dhe dinjitetin e pacientit tim apo pacientin tim.

Unë do të mbajë respekt të madhe për jetën e njeriut.

Unë nuk do të le, se konsiderata e moshës, Sëmundjes ose paaftësisë, besim, etnia, seks, kombësi, përkatësia politike, garë, orientimit seksual, duket pozitën shoqërore ose ndonjë faktorë të tjerë në mes të detyrave të mia dhe pacientin tim apo pacientët e mi.

Unë do të respektoj sekretet besuar mua, edhe pas vdekjes së pacientit ose tepër e pacientit.

Unë jam duke shkuar për punën time për të mirë të njohurive dhe besimit të tij, stërvitje me dinjitet dhe në përputhje me praktikën e mirë mjekësore.

Unë do të promovojë nderin dhe traditat fisnike të profesionit mjekësor.

Unë jam duke shkuar për mësuesit e mi, provojë të kolegëve të mi dhe nxënësit e mi që ata meritojnë respekt dhe mirënjohje.

Unë do të ndajnë njohuritë e mia mjekësore për të mirën e pacientit ose të pacientit dhe për të përmirësuar kujdesin shëndetësor.

Unë do të jetë në shëndetin tim, të mirëqenies tim dhe aftësitë e mia, të jetë në gjendje të përballojë një trajtim në nivelin më të lartë.

unë do të, edhe nën kërcënimin, Mos përdorni njohuritë e mia mjekësore që shkelin të drejtat e njeriut dhe liritë civile.

Betohem solemnisht atë, lirisht dhe mbi nderin tim.

Përshëndetje Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Adrienne Kalisch: Pikturë e pasionit …

Adrienne takova në shkallë tim mjekësor në pediatri. Ajo ishte Ward mjek dhe I Studentët në vit praktik. Puna në repartin e fëmijëve më dha një shumë e fun – Dhe unë, fëmijë të vegjël me clowning tim (regjistrues, Harmonikë etj) gëzuar.

Addi më në fund u vendos në praktikë private dhe tani kam gjetur një kontakt të ri në tuaj në imazhet tuaja.

Nëse ju doni për të parë imazhet tuaja më të saktë, për të shkuar në tuaj Gemäldegalerie.

Kush dëshiron, gjithashtu mund të Kontakt merrni me vete.

Përshëndetje Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Një vit i suksesshëm 2018 …

PS: intelekti (nga intelektit latine, njohje ', , Insight ', , Intellect ') është një koncept filozofik. Ai i referohet aftësisë, për të kuptuar diçka mendërisht, dhe instanca te njeriu, e cila është përgjegjëse për identifikimin dhe të menduarit. "Intelekti" është përdorur shpesh si një sinonim për "mirëkuptim", por edhe mund të kuptimet e "arsye", kanë "ndërgjegje" ose "shpirt".

Përshëndetje Hans

pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Rezultatet e zgjedhjeve të përgjithshme 2017 …

infoline_02-17
pjesë
www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38 39 40 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.