Braunschweig: Démo ngalawan Act kapolri anyar…


(ngalakukeun kontrol volume!)
Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kolleg88: Psikologi sawala Grup – Prof. Dr. Kinkel …

unggal 2. jeung 4. Senén bulan, hiji 10.15 nongton, grup sawala nyaeta psikologi Prof. Dr. Kinkel padumukan taman dina Wall diayakeun di Braunschweig.

grup sawala ieu dina Kolleg88 geus eksis salila sababaraha taun sarta geus dilongok deui jeung brisk. Dina diskusi meriah ngeunaan 30 pamilon nyandak bagian na manfaat tina pangaweruh vast Prof. Kinkel.

Di momen kami nu gawé kertas digawé “Kapribadian manusa”. Tapi aya nu salawasna Ngalanglang filsafat atanapi Psikoterapi. Prof. Sanajan Kinkel mangrupa otoritas informal, Tapi pisan muka ka sadaya diskusi.

acara ieu umum jeung sémah anu wilujeng sumping.

Di dieu di podcast nu hiji wawasan jawaban:

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

visions hareup

Klik pikeun ngalegaan gambar…

Sponsor:
Internét di Koréa Kidul nepi ka 52,5 GBit / s gancang
Carsharing
System Rental sapédah
pamaréntah Féderal ieu tempo angkutan umum bébas
angkutan bébas
angkot di Wina
Naon boga angkutan umum di Wina, batur teu boga?
Wien: Langkung kartu Öffi-taun sakumaha mobil didaptarkeun
The drone salaku hiji-lalaki taksi – Dubai geus kanyataanana a
Gancang batan Hyperloop: Cina bakal 4000 ngamekarkeun h karéta gancang km /
2000 Km Jerman dina dua sarta satengah jam
ः umngenomprojekt
CRISPR / CAS-Methode
Gen-na rohangan ngédit MIT CRISPR / Cas9 (terjemahan basa inggris)
Pluripotenz
Batang Cell Panalungtikan: Mach kulit’ jajantung
Naon teu ubar dina mangsa nu bakal datang
Ladenan darurat médis
komputer kuantum – The supercomputers tina mangsa nu bakal datang
Kumaha do komputer kuantum? (bagean 1/2)
Kumaha do komputer kuantum? (bagean 2/2)
SSPS : Spasi System Power Solar
Modular Pesawat Vidéo-Air
Pamakéan nandakeun énergi flash

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Walikota pikeun Peace – Walikota pikeun Peace

Dina Radio Okerwelle program tina Center Peace éta acara “Walikota pikeun Peace – Walikota pikeun Peace” dikirim.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Pop-Politicum

Pop-Politicum

Naon atuh kudu ngomong ka anjeun,
ne leutik kado hip-hop.
percanten atuh,
éta leres
jeung kuring ningali eta rada jelas…

Man'll dihudangkeun
jeung kasampak sabudeureun anjeun.
masih impian kiwari
estu bodo.

Quest pikeun Peace –
ampir ngadat,
sual teh federasi internasional
on Nasional kiwari disingget.

Sarerea hayang jadi greatest,
solidaritas anu Isro,
lalaki ayeuna mah tina Denuded
sarta keajaiban ngeunaan makna.

Ob Trump, ob Orban, Erdogan,
narcissist, haters asing, Autokrat,
sagala bisa kapanggih dina delusion,
aya nanaon tapi potentate konyol.

lalaki, panon on,
nyaeta efisien,
masih ngalakonan ogé,
janten tahan.

Dijual sagala roh jahat,
wae jeung aing,
kami nu juara,
fraternally ngalawan runtah.

Urang kabeh gaduh kakuatan,
mun bentukna hareup,
prejudices dileungitkeun,
Sunan Gunung Djati kami ngatur.

Lalaki téh lalaki,
euweuh urusan mana,
naha hideung lamun bodas,
euweuh kauntungan.

AFD – nyaeta nami numpuk,
ngawangkong sagala pangalusna goréng,
urang ngan ngajual sarap,
nu boga tujuan tina HAM.

pangungsi – Ngan subjek,
Foreclosure gawang maranéhna,
Ankerzentrun sakumaha di AS,
éta moal homophilia.

Éropa expectant kana kerah,
nasionalisme überwunden,
eta ngalir hadé sabudeureun,
sarta alatan masalah ieu gancang ngiles.

Ngabantu kudu sagala Amérika,
nu tilelep kana rajapati jeung lebu,
pikeun nu abdi tiasa bener ukur nebak,
sateuacan drowning di laut leuwih.

Lalaki lalaki jadi,
ngartos empati Anjeun,
kuring nyaho – gawéna,
kalawan hate urang pernah ngahontal eta.

Urang teu hayang perang,
Aya juara,
urang teu hayang victories,
Peace ngan nyalira.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kamiskinan nyaeta hiji wangun kekerasan – “Kalayan abdi sorangan Dua Leungeun” | Lagu sakuliah dunya …

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

BIBS: kaancam ku 3. perang dunya?

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

The pamingpin Éropa saprak 400 v.Chr. …

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

1.Deui 2018 di Braunschweig: Rally, Meureun Poé démo jeung …

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

The Braunschweig na dirina “Schloss”…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   
kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38 39 40 Teras

Page Next »

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.