KOLLEG88: Masalah jeung pikiran…

Mutasi na Pilihan. Kusabab Darwin urang nyaho,yén win kuat sarta lemah leungit. tapi woe, lamun éta parobahan lingkungan! Lajeng, ujug, winners anu dying kaluar sarta salamet di Mick Rigen. Dina fase évolusi kompetisi kalawan fase ko-operative integrasi nu terus ngarobah tina. Tapi gurame turunan boro bakal conceivable tanpa sacrificing basa sunda.

kamajuan bahan, kompetisi prestasi, sukses- sarta kakuatan pamikiran dina hiji leungeun – kahayang pikeun coexistence damai, silih inspirasi sarta pertumbuhan spiritual dina sejenna. Urang kudu di ékonomi global langkung kalapa atawa leuwih partnership – atawa duanana kudu saimbang? Babandingan antara kauntungan, feasibility teknis jeung tanggung jawab moral pikeun ngimbangan? Kumaha tiasa kompetisi bébas bentang épék positif na?

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

1918 – Éta hiji revolusi dina Braunschweig?

Dietrich Kuessner ceramah ngeunaan ayeuna loba diolah revolusi November di kota jeung nagara Braunschweig handapeun sual:
"Ieu deui revolusi a?«.

Dumasar sumber jarang dicutat Kuessner nekenkeun peran continuity di pamaréntah sarta administrations, savaging revolusi a mimiti. Anjeunna miheulaan theses diangkat jadi diterbitkeun ku Wulf Otte na Maik Tanpa tampilan waktos "Ti Karajaan jeung démokrasi" terus.

Dieterich Kuessner, Pendeta di Lutheran Garéja i Brunswick. Urang Sunda. Anjeunna panungtungan dina 40 Taun kritis nalungtik sajarah nagara sarta Braunschweigischer Garéja Braunschweigische Lutheran di Sosialisme Nasional.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Willy Wimmer dina paguneman kalayan Uwe Meier …

Kajadian dina topik utama “katentreman” nu Evangelis Akademi Abbot Yerusalem kalayan urut Sekretaris Nagara parleméntér Willy Wimmer (CDU), nyokot teundeun waktos ieu di Garéja tina Dulur-dulur. Alesan keur kieu, yén jumlah leuwih gede listeners diperkirakeun. Wimmer teu sababaraha urut Staatssekratär parleméntér. Anjeunna kalibet sacara politis dina publik keur taun. Utamana dina pulitik, lamun datang ka hubungan jeung Rusia.

Éta henteu kaleuleuwihan, upami ieu diklaim, yén Wimmer éta bajoang pikeun hubungan neighborly alus antara Jerman jeung EU jeung Rusia. advokasi konstan nya ku hubungan Jerman-Rusia alus, anjeunna nyokot tina luar luas na- jeung pangalaman pertahanan jeung loba encounters salila ulayat-Na jeung politikus Rusia jeung janji of NATO jeung hal mun enlargement nu. Wimmer oge ngalawan perang di Kosovo, mana anu dipigawé dina beureum-héjo, sarta sacara umum anjeunna mangrupakeun lawan staunch tina perang, dina panungtungan 40 Taun anu dipingpin ku Jabar kalawan.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

“Sadaya kakuatan ka Soviet”- Sajarah na actuality tina démokrasi Soviét …

Gerakan déwan lumangsung dina upheaval pulitik dinten Nopémber 1918 jeung bulan di handap, culminating di Jerman. pagawe- sarta déwan prajurit 'mecenghul sanggeus model Soviét salaku hasil tina perang dunya kahiji jeung revolusi Nopémber salaku advokasi unmittebare jalma jalma, nu ngancik ngalawan kawijakan saméméhna. Maranéhanana éta mouthpiece gerak ieu. Aranjeunna neruskeun tujuan hiji demokratisasi radikal pulitik, jeung produksi ékonomi, ku pergaulan anu industri konci.
pagawe- nyaéta démokrasi geus dijieun pikeun lumaku déwan prajurit ', kumaha oge gagal dina kapitalisme.

ayeuna
– abad ka engké – Simkuring hoyong nungkulan di leuwih jéntré kalawan sistem déwan salaku formulir langsung tina démokrasi.
Simkuring ménta sajarah gagasan jeung pangalaman asal, rék nyandak dina pandangan ngembangkeun sajarah, lagu, nu bisa boga kapentingan ngarah ka demise tina gerakan Soviét .
Tapi sanajan gerakan déwan di Jerman gagal, acan idena hirup dina stubbornly dugi dinten, geus sababaraha kali dilaksanakeun nepi jeung diadaptasi.
Kituna urang keur kaayaan hiji sawala ahli moderated sarta kalawan di-jero seminar intensif kalayan pamanggih démokrasi déwan jeung pikir payun malah dina kaayaan ayeuna sarta sawala.

Kami nyawalakeun sareng:
Prof.Michael Buckmiller (élmuwan pulitik, Hannover)
Dr. Bernd Röttger (élmuwan sosial, Braunschweig)

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Lied: Roland Stapler pikeun AFD dina pemilihan kaayaan Bavarian …

lagu "Mia Ned!"Dupi kenging gelar hit viral on Facebook, mana arah dua juta pintonan. The Song of Roland Hefter mangrupakeun plea ngalawan AFD, nu di pamilu régional on 14 Oktober 2018 janji di Bavaria loba undian…

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

seni: Mun peta – Geopolitisches Store

nempokeun langkung “Mun peta” kapanggih > dieu

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Peace Center dina Radio Okerwelle: tren Decoupling gerakan / karapihan …

Nu runtuyan Peace Centre Braunschweig e.V. dina Radio Okerwelle dina rupa-rupa jejer dina widang karya karapihan.

Di dieu, rekaman tina siaran nu (tapi tanpa lagu éndah – Gema!)

Ieu ngeunaan “tren decoupling” jeung Gerakan Peace.

More nempokeun bakal nuturkeun!

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Antikriegstag 2018 di Braunschweig …

"No Wars, euweuh pakarang:
dunya hayang hirup CINTA seuri!«

Dina motto ieu kami nyandak ka jalan.
100 Taun sanggeus éta 1. Perang Dunya II, urang nyandak dinten anti perang di 1. September (salaku hiji ulang
mimiti ti 2. perang II dunya) kasempetan ka, slogan anu "Kungsi deui perang, Pernah deui Aristokrasi "pikeun
renew tur mawa tungtutan urang keur pangarampasan pakarang sarta pikeun hirup santun pikeun sakabéh jalma di masarakat.

Perang jeung konflik di 21. Abad (u.a. Afghanistan, Irak, Libya, Syria, Wikivoyage, Yaman, Israel /
Palestina jeung Turki / Kurdi) gaduh leuwih ti 1 nungtut hiji juta maot sarta jutaan luka.
Karuksakan sarta destabilization tina sakabéh wewengkon anu hasilna. The palanggaran sababaraha hukum internasional, contona ku misi AWACS Bundeswehr di Suriah ngagambarkeun musibah kawijakan kaamanan.

Jérman nyandak na ngarojong perang global ngaliwatan basa keur NATO jeung
AS (Régional Komando AFRICOM di Stuttgart jeung puseur kontrol hiber tina NATO dina Ramstein).
Pamarentah Jerman tolerates disimpen dina pakarang nuklir Büchel AS, teu didegradasi, tapi
aya "dimodernisasi" anu. Manehna refuses neruskeun, anu sahiji 122 PBB Amérika diadopsi
ngarojong larangan pakarang nuklir. Jérman mangrupakeun éksportir leungeun pangbadagna kaopat di dunya sarta
ogé aub dina ngadegna hiji tentara EU. Operasi militer jeung kecerdasan
Lampah forcing jutaan jalma ngungsi – ka Éropa. Kalayan kreasi kubu,
kanaékan ti pasukan Frontex jeung ngaronjat kaamanan wates nyaéta masarakat urang teruskeun
militarized na dehumanized. Sajaba ti éta, perang mulih dina bentuk serangan teroris ka polluters.

Aggressiveness degradasi luar sarta demokratis dina interior nu mangrupakeun dua sisi koin a.
Hukum pulisi bakal tightened di Lower Saxony. dijagaan preventif, spionase na
nyieun penegak hukum stricter ngayakeun saméméh babaturan tina pangropéa karapihan, atawa henteu eta ngamankeun batin
katentreman.

The rising waragad armor – rencanana 2% produk doméstik kotor – hartosna ampir duka kali tina anggaran patahanan. Ieu salajengna 30 milyar, nu perlu investasi di sosial,
perumahan, nyegah atikan jeung infrastruktur. Ieu ni'mat tungtutan populis jeung
gerakan katuhu.

Perang teu kaci hiji alat tina kawijakan. Urang ngandelkeun solusi ICT confl sipil tur
nu strengthening hukum internasional!

• pangarampasan pakarang tinimbang motong karaharjaan
• hormat sarta ceramah tinimbang incitement média
• kawijakan Jerman kudu bunuh kana karapihan

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

nelepon Rita: “puisi Slam”(Sajak) Ngeunaan mikro palastik …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   
kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 39 40 41 Teras

Page Next »

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.