“Sadaya kakuatan ka Soviet”- Sajarah na actuality tina démokrasi Soviét …

Gerakan déwan lumangsung dina upheaval pulitik dinten Nopémber 1918 jeung bulan di handap, culminating di Jerman. pagawe- sarta déwan prajurit 'mecenghul sanggeus model Soviét salaku hasil tina perang dunya kahiji jeung revolusi Nopémber salaku advokasi unmittebare jalma jalma, nu ngancik ngalawan kawijakan saméméhna. Maranéhanana éta mouthpiece gerak ieu. Aranjeunna neruskeun tujuan hiji demokratisasi radikal pulitik, jeung produksi ékonomi, ku pergaulan anu industri konci.
pagawe- nyaéta démokrasi geus dijieun pikeun lumaku déwan prajurit ', kumaha oge gagal dina kapitalisme.

ayeuna
– abad ka engké – Simkuring hoyong nungkulan di leuwih jéntré kalawan sistem déwan salaku formulir langsung tina démokrasi.
Simkuring ménta sajarah gagasan jeung pangalaman asal, rék nyandak dina pandangan ngembangkeun sajarah, lagu, nu bisa boga kapentingan ngarah ka demise tina gerakan Soviét .
Tapi sanajan gerakan déwan di Jerman gagal, acan idena hirup dina stubbornly dugi dinten, geus sababaraha kali dilaksanakeun nepi jeung diadaptasi.
Kituna urang keur kaayaan hiji sawala ahli moderated sarta kalawan di-jero seminar intensif kalayan pamanggih démokrasi déwan jeung pikir payun malah dina kaayaan ayeuna sarta sawala.

Kami nyawalakeun sareng:
Prof.Michael Buckmiller (élmuwan pulitik, Hannover)
Dr. Bernd Röttger (élmuwan sosial, Braunschweig)

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Lied: Roland Stapler pikeun AFD dina pemilihan kaayaan Bavarian …

lagu "Mia Ned!"Dupi kenging gelar hit viral on Facebook, mana arah dua juta pintonan. The Song of Roland Hefter mangrupakeun plea ngalawan AFD, nu di pamilu régional on 14 Oktober 2018 janji di Bavaria loba undian…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

seni: Mun peta – Geopolitisches Store

nempokeun langkung “Mun peta” kapanggih > dieu

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

sakola isukan – panalungtikan otak ieu revolutionizing pangajaran urang? | Jaringan | ART

Tiasa palajaran bisa redesigned jadi, yén éta éféktif sarta individu disiapkeun keur tantangan kahareup? Élmuwan ti sakumna dunya ngabejaan ngeunaan pioneering, geus jadi mungkin berkat téhnik Imaging modern pamanggihan ngeunaan kumaha karya otak. Kumaha papanggihan ieu bisa dilarapkeun ka padika pembelajaran? Ti 2000 awal, téhnik Imaging anyar nyadiakeun wawasan groundbreaking kana workings otak. A fitur dasar nyaéta hak milik synapses individu, Neuron jeung wewengkon otak sakabeh, handapeun evaluasi pembelajaran- ngarobih jeung prosés informasi. Pikeun ngarojong barudak di akuisisi pangaweruh, panalungtik dina élmu kognitif ngajengkeun, pikeun nguatkeun fungsi utama pikeun ngagancangkeun na mempermudah learning. Hiji fitur penting nyaéta perhatian. Peneliti di Universitas Oregon dimekarkeun téhnik, mun latihan ieu barudak. mékanisme sejen nyaeta partisipasi aktip: Hiji anak learns hadé, lamun éta aktip. Beuki loba guru ngawangun unsur Éksplorasi, Kapanggihna na experimentation kana pangajaran anu maranéhanana. Sajaba ti éta, kasalahan sarta kasalahan anu komponén penting pembelajaran. Beungeut kasalahan micu a ulang linking sahiji jaringan neural tina. Dina ahir prosés pikeun ngumpulkeun pangaweruh kaala nyaéta ngaliwatan pengulangan. Beuki remen synapse a ieu diklaim, beuki lila bakal. Éta kituna sasaena, portioning nu ngerjakeun pangajaran. dokumenter nu ogé mintonkeun peran ngarah universitas Perancis sarta lembaga panalungtikan dina ngembangkeun téhnik Imaging pikeun ulikan ngeunaan rakes- jeung maca fungsi otak. ti mimiti 2016 mangrupakeun métode anyar pembelajaran mibanda sakola Perancis dipilih- jeung kelas pre-sakola dites. bakal diuji saperti pamakéan software atikan sarta tablet. Hasilna mimiti dijieun pikeun kejutan. Dokumentation von Frédéric Castaignède (F 2017, 54 abdi)

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Peace Center dina Radio Okerwelle: tren Decoupling gerakan / karapihan …

Nu runtuyan Peace Centre Braunschweig e.V. dina Radio Okerwelle dina rupa-rupa jejer dina widang karya karapihan.

Di dieu, rekaman tina siaran nu (tapi tanpa lagu éndah – Gema!)

Ieu ngeunaan “tren decoupling” jeung Gerakan Peace.

More nempokeun bakal nuturkeun!

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kacilakaan hiji pausahaan nuklir di Braunschweig – Warga tarung pikeun atikan …

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Antikriegstag 2018 di Braunschweig …

"No Wars, euweuh pakarang:
dunya hayang hirup CINTA seuri!«

Dina motto ieu kami nyandak ka jalan.
100 Taun sanggeus éta 1. Perang Dunya II, urang nyandak dinten anti perang di 1. September (salaku hiji ulang
mimiti ti 2. perang II dunya) kasempetan ka, slogan anu "Kungsi deui perang, Pernah deui Aristokrasi "pikeun
renew tur mawa tungtutan urang keur pangarampasan pakarang sarta pikeun hirup santun pikeun sakabéh jalma di masarakat.

Perang jeung konflik di 21. Abad (u.a. Afghanistan, Irak, Libya, Syria, Wikivoyage, Yaman, Israel /
Palestina jeung Turki / Kurdi) gaduh leuwih ti 1 nungtut hiji juta maot sarta jutaan luka.
Karuksakan sarta destabilization tina sakabéh wewengkon anu hasilna. The palanggaran sababaraha hukum internasional, contona ku misi AWACS Bundeswehr di Suriah ngagambarkeun musibah kawijakan kaamanan.

Jérman nyandak na ngarojong perang global ngaliwatan basa keur NATO jeung
AS (Régional Komando AFRICOM di Stuttgart jeung puseur kontrol hiber tina NATO dina Ramstein).
Pamarentah Jerman tolerates disimpen dina pakarang nuklir Büchel AS, teu didegradasi, tapi
aya "dimodernisasi" anu. Manehna refuses neruskeun, anu sahiji 122 PBB Amérika diadopsi
ngarojong larangan pakarang nuklir. Jérman mangrupakeun éksportir leungeun pangbadagna kaopat di dunya sarta
ogé aub dina ngadegna hiji tentara EU. Operasi militer jeung kecerdasan
Lampah forcing jutaan jalma ngungsi – ka Éropa. Kalayan kreasi kubu,
kanaékan ti pasukan Frontex jeung ngaronjat kaamanan wates nyaéta masarakat urang teruskeun
militarized na dehumanized. Sajaba ti éta, perang mulih dina bentuk serangan teroris ka polluters.

Aggressiveness degradasi luar sarta demokratis dina interior nu mangrupakeun dua sisi koin a.
Hukum pulisi bakal tightened di Lower Saxony. dijagaan preventif, spionase na
nyieun penegak hukum stricter ngayakeun saméméh babaturan tina pangropéa karapihan, atawa henteu eta ngamankeun batin
katentreman.

The rising waragad armor – rencanana 2% produk doméstik kotor – hartosna ampir duka kali tina anggaran patahanan. Ieu salajengna 30 milyar, nu perlu investasi di sosial,
perumahan, nyegah atikan jeung infrastruktur. Ieu ni'mat tungtutan populis jeung
gerakan katuhu.

Perang teu kaci hiji alat tina kawijakan. Urang ngandelkeun solusi ICT confl sipil tur
nu strengthening hukum internasional!

• pangarampasan pakarang tinimbang motong karaharjaan
• hormat sarta ceramah tinimbang incitement média
• kawijakan Jerman kudu bunuh kana karapihan

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

nelepon Rita: “puisi Slam”(Sajak) Ngeunaan mikro palastik …

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Braunschweig: Démo ngalawan Act kapolri anyar…

(ngalakukeun kontrol volume!)

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kolleg88: Psikologi sawala Grup – Prof. Dr. Kinkel …

unggal 2. jeung 4. Senén bulan, hiji 10.15 nongton, grup sawala nyaeta psikologi Prof. Dr. Kinkel padumukan taman dina Wall diayakeun di Braunschweig.

grup sawala ieu dina Kolleg88 geus eksis salila sababaraha taun sarta geus dilongok deui jeung brisk. Dina diskusi meriah ngeunaan 30 pamilon nyandak bagian na manfaat tina pangaweruh vast Prof. Kinkel.

Di momen kami nu gawé kertas digawé “Kapribadian manusa”. Tapi aya nu salawasna Ngalanglang filsafat atanapi Psikoterapi. Prof. Sanajan Kinkel mangrupa otoritas informal, Tapi pisan muka ka sadaya diskusi.

acara ieu umum jeung sémah anu wilujeng sumping.

Di dieu di podcast nu hiji wawasan jawaban:

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   
kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 39 40 41 Teras

Page Next »

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.