The Braunschweig na dirina “Schloss”…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ostermarsch 2018 di Braunschweig …

Ngancam A NEW WORLD perang?

Gantina promosi proses karapihan di Suriah nyokot AS jeung Israél serangan hukum internasional ngalawan nagara sakumaha Turki kalayan serangan na ngalawan wewengkon Kurdi sabudeureun Afrin. Sanajan looming ceramah ngeunaan pakarang nuklir Koréa Kalér konflik kompléks ieu antara AS jeung Koréa Kalér nyaéta masih kacida bahaya. Pamarentah féderal boga teu ngan pasukan di Baltics: dimaksudkeun ku ngadegna redeployment markas NATO sejen gancang tina kakuatan ka wates Rusia tiasa. Urang ngahukum operasi militer jeung kawijakan sangsi jeung retorika perang jeung nelepon pikeun resolusi damai ti bentrok.

WHO leungeun ékspor promotes perang jeung ngewa! Jerman geus ngaronjat ékspor leungeun na deui. Aranjeunna indit u. a. mun Saudi Arabia, nagara, nu krusial fueling perang di Suriah jeung Yaman. serangan Turki on Afrin dipigawé kalawan tanghi Macan Jerman sarta leungeun leutik.

sabab ngempur hiber ogé hartina: Ngeureunkeun ekspor leungeun!

DRONES tarung BAN!

The Bundeswehr nyaéta panggero pikeun nu meuli drones ngempur. drones AS nu dikawasa ti Jerman, ku mencét tombol a nu makéna fatal dipecat. aplikasi ieu sasaran pembunuhan sahiji jalma di jero sarta luar tina perang, tanpa muatan, Prosedur na judgment.

Éta rajapati, tur éta sabalikna mun hukum internasional!

Pikeun Nuklir pakarang-FREE WORLD!

Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal, tungtungna ditarikna pakarang nuklir ti Büchel (Rheinland-Pfalz) ngalaksanakeun sahingga teu ngijinan pembaharuan di warheads nuklir ku Amérika Serikat. Pamarentah féderal tungtungna kedah gabung dina larangan nuklir PBB!

NO nambahan OF leungeun belanja!

The GroKo anyar hoyong ningkatkeun jeung dictates sahiji palajaran NATO, nu pengeluaran armor tina 2% telepon GDP. Urang nampik ieu. duit dipaké pikeun atikan jeung jasa sosial jeung perumahan sosial, nu promotes nu karapihan internal tur global.

Ngarojong nabina jeung sosial pertambangan kaluar!

Urang teu kedah tentara EU, tapi hiji Éropa sipil sarta sosial, pangarampasan pakarang nu, konflik sipil, solidaritas ékonomi, Cosmopolitanism sarta panarimaan jeung integrasi pangungsi anu!

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

pilem: Braunschweig 1913 …

Gambar nembongkeun datangna ku Kaiser Wilhelm II. di Braunschweig 1913 dina kasempetan anu christening sahiji putu na Alexander Ferdinand. Saperti biasa dina Kakaisaran sohor nganjang Braunschweig kalawan festivities elaborate salaku "dinten kaisar”. Di sagigireun Wilhelm II. — kalawan Hussars tangkorak cap — ngawengku Eitel Friedrich of Prusia, Sophie Charlotte of Oldenburg, August Wilhelm of Prusia, Alexandra Victoria di DPR Glücksburg na Friedrich Franz IV., ningali Grand Adipati of Mecklenburg.

Abdi Bébas Nagara Brunswick deui hiji palaver agung “luhur sarta perkasa” sarta Lobhudelung nu Brunswick. Di dieu, dina Perang Dunya Kahiji éta di Gerbang, anu antukna ngakibatkeun Millonen maot sarta abdication kaisar.

dina Revolusi November di Braunschweig antara November 1918 sarta Méi 1919 diproklamasikeun di Braunschweig komo "Républik Sosialis Brunswick", nu ieu réngsé ku invasi tina Free Korps Maercker.

Tumbu langkung:
Peace Center dina Radio Okerwelle: Taun hésé 1913 ...
Peace Center dina Radio Okerwelle: 1913, Shakers perang sarta trauma barudak perang jeung -enkeln ...
1913 - The sanggem of Spring ... Braunschweig antara monarki jeung modernitas ...
Video: Braunschweig 1913 - "Belle Epoque tina bangsawan" atawa "menari on Tepi ka" ...
Sajarah kampung halaman kuring Braunschweig ...
The wisata kota lianna - Braunschweig tukang 50 taun

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Peace Center dina Radio Okerwelle: Koréa Kalér

Nu runtuyan Peace Centre Braunschweig e.V. dina Radio Okerwelle dina rupa-rupa jejer dina widang karya karapihan.

Di dieu, rekaman tina siaran nu (tapi tanpa lagu éndah – Gema!)
Datang ka Koréa Kalér, sarta di redaksi ngeunaan perang diaries Astrid Lindgren.

More nempokeun bakal nuturkeun!

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Biohacking: maén kalawan évolusi …

Salaku rumaja, Kami pisan kabetot dina élmu alam. flies buah, mencit, serangga iteuk, Kodok tur loba sibuk kamar abdi séjén. Kalawan fondness I boga mikroskop jeung percobaan kimiawi dilakukeun. bapa kuring didukung markisa kuring.

Samentara éta, sabaraha puluh geus kaliwat jeung kemungkinan téhnologis geus dimekarkeun enormously.

Dinten bisa ngawangun hiji lab genetik na percobaan kalawan gén keur saeutik duit. Di hiji sisi matak lajeng kuring narima saeutik sieun, lamun kuring mikir ngeunaan, naon kabeh bakal diusahakeun jeung kemungkinan anyar.

Ku kituna sing saha, kuring sieun, Di dieu salah manggih dina Internét…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Sajak: Rotkäppchen und die GroKo


Rotkäppchen und die GroKogroko

Rotkäppchen nenn ich sie,
Die alte Sozialdemokratie.
Bekam die rote Kappe
Für manch kämpferisch Etappe.

Für Fortschritt sie stets stand,
In unserem deutschen Land.
Vertrat die Arbeiterrechte,
Über viele Generationengeschlechte.

Tapi naon tetep tina cap beureum,
Euweuh tapi hiji dummy sosial.
Ti pink wurd beureum dina Hat nu,
Pikeun kamajuan euweuh rojongan nyata.

Nini bakal ngawadul,
salah nu Little Beureum Saté Hood jeung GroKo.
Duaan di koalisi badag,
Naon titik pikeun Beureum Saté Hood geus?

Kalawan ajag a bohong di ranjang,
kaum neoliberalisme concretely.
Robah ieu amortized,
Status quo ieu ngan tetep.

Salamet, eta perlu bagian hiji,
Jalur kuduna mibanda kakuatan finansial.
kakuatan Financial switched ukur on kauntungan,
Saeutik Beureum Saté Hood nahan sway sakuliah regid:

Banks kalayan sagala lamunan,
Toké kami tina tahta dirina!
Saeutik Beureum Saté Hood nyekel eta kalawan hunter nu,
Potongan ka pamawa kauntungan!

Teh ajag di cai mancur teh lajeng,
Ngawadul batu Backer anjeunna,
nungkulan sagala mania kauntungan,
Ditungtungan ku careers kauntungan.

Saeutik Beureum Saté Hood pikir ngeunaan alus,
Anu buka ranjang lengkep sareng glow.
Loba ajag di pakean domba urang nu ogé irritates,
Lamun nyebarkeun suku anjeun ngan…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ti Sumpah Hippocratic kana sumpah Jenéwa …

Sagalana geus ngarobah. Jadi prinsip etis doktor. Dibikeun ngaronjatkeun commercialization di loba ubar nu kudu mindeng ngelingan ieu prinsip moral!

Idul des Hippokrates (siga. 400 v.Chr.) Jenéwa sumpah (1948)

 

Kuring sumpah ku Apollo dokter jeung Aesculapius, Hygeia na Panacea na ku invoking sakabeh dewa jeung déwi salaku saksi, yén kuring baris minuhan sumpah ieu sareng pasatujuan ku pasukan na nurutkeun judgment kuring:

eta, anu geus diajar bahasa sunda seni ieu, Kuring baris equate kolot mah jeung babagi hirup kalayan anjeunna; lamun perlu, Kuring baris mitversorgen anjeunna.

turunan jalu na I bakal nyieun sakumaha ilaing mah jeung ngajarkeun aranjeunna seni ieu tanpa fee sarta tanpa kontrak, lamun maranéhna rék diajar deui. kalawan palajaran, Kaula bade ceramah na sagala aspek sejenna tina latihan putra abdi sorangan, nyadiakeun putra guru kuring jeung maranéhanana siswa, geus nandatanganan kontrak di praktek médis sarta sumpah nu, Tapi euweuh hiji sejenna.

Ukuran dietary I bakal make endeavors pangalusna maranéhanana sarta nurutkeun judgment kuring, pikeun kapentingan gering teh, tapi ngaluarkeun karuksakan jeung salah. Kuring bakal saha, moal malah di pamundut express, masihan ubar deadly, sarta kuring ogé baris ngaluarkeun euweuh nasihat saluyu; Kuring ogé bakal moal awéwé leungeun leuwih hiji abortifacient.

Louder na conscientiously I bakal hansip hirup abdi jeung seni abdi.

Taya jalan Kaula bade beroperasi Blasenstein gering, tapi bakal nyieun tempat surgeons karajinan ieu, nu ngalaman dina. Dina sabaraha imah kuring bakal datang, pikeun kapentingan gering teh kuring bakal asupkeun na tetep jauh ti sagala salah ngahaja sarta sagala immorality séjén, ogé tina meta seksual kalawan awéwé jeung lalaki, duanana ker jeung budak.

ngeunaan sagalana, naon atuh tingali atanapi ngadangu salila atanapi luar tina perlakuan dina kahirupan masarakat sarta kami henteu kudu ngalakonan, Kuring bakal tetep jempé tur tetep rusiah.

Mun kuring minuhan sumpah ieu sareng kedah noél anjeunna, mungkin kuring ngarasakeun hirup abdi jeung seni abdi, muji diantara sakabeh lalaki pikeun sakabéh waktu; Tapi lamun kuring transgress dinya tur bakal perjure, wajib datang ka sabalikna.

sumpah dokter urang

Salaku anggota profési médis I solemnly sumpah, nempatkeun hirup abdi di layanan ti manusa.

Kaséhatan sarta karaharjaan sabar abdi atanapi sabar abdi bakal perhatian munggaran kuring.

Kuring baris hormat ka otonom sarta martabat sabar abdi atanapi sabar abdi.

Kuring baris ngajaga hormat utmost pikeun kahirupan manusa.

Kuring moal ngantep, yén pertimbangan umur, Gering atawa cacad, kapercayaan, etnis, awewe atawa lalaki, kabangsaan, karaketan pulitik, balapan, orientasi seksual, némbongan posisi sosial atawa faktor sejen diantara tugas kuring jeung sabar abdi atanapi penderita kuring.

Kuring baris hormat Rahasia dipercayakeun ka abdi malah sanggeus pupusna sabar atawa tambahan sabar urang.

Kaula bade pakasaban abdi ka pangalusna pangaweruh sarta kapercayaan, latihan kalawan harkat tur luyu jeung prakna médis alus.

Kuring bakal ngamajukeun ngahargaan jeung tradisi mulya tina profesi médis.

Kaula bade guru kuring, ngabuktikeun ka kolega kuring jeung mahasiswa kuring nu aranjeunna pantes hormat sarta syukur.

Kuring baris babagi pangaweruh médis kuring pikeun kapentingan sabar atanapi sabar jeung pikeun ngaronjatkeun kaséhatan.

Kuring gé jadi on kaséhatan kuring sorangan, nyieun karaharjaan mah abilities kuring, mun bisa mampuh perlakuan anu dina tingkat nu pangluhurna.

kuring bakal, malah handapeun ancaman, Ulah make pangaweruh médis ka ngalanggar HAM tur liberties sipil.

Kuring sumpah eta solemnly, kalawan bébas tur kana ngahargaan kuring.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Adrienne Kalisch: Lukisan tina gairah …

Adrienne I patepung di gelar médis abdi di pediatrics. Biasana ieu Ward dokter na I Murid di taun praktis. Karya di bangsal teh barudak masihan kuring loba senang – na kuring kids saeutik kalayan clowning kuring (recorder, Harmonika jsb) ngarasakeun.

Addi tungtungna netep dina praktekna swasta sarta ayeuna kuring manggihan kontak anyar mun anjeun dina gambar anjeun.

Lamun hayang nempo gambar anjeun leuwih akurat, tina bade kana Anjeun Gemäldegalerie.

Who wants to, ogé bisa Kontak nyandak sareng anjeun.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Sataun suksés 2018 …

PS: Der Intellekt (von lateinisch intellectus ‚Erkenntnisvermögen‘, ‚Einsicht‘, ‚Verstand‘) ist ein philosophischer Begriff. Er bezeichnet die Fähigkeit, etwas geistig zu erfassen, und die Instanz im Menschen, die für das Erkennen und Denken zuständig ist. „Intellekt“ wird oft als Synonym für „Verstand“ verwendet, kann aber auch die Bedeutungen „Vernunft“, „Bewusstsein“ oder „Geist“ haben.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ergebnisse der Bundestagswahl 2017 …

infoline_02-17
ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   
kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38 39 40 Teras

Page Next »

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.