Biohacking: maén kalawan évolusi …

Salaku rumaja, Kami pisan kabetot dina élmu alam. flies buah, mencit, serangga iteuk, Kodok tur loba sibuk kamar abdi séjén. Kalawan fondness I boga mikroskop jeung percobaan kimiawi dilakukeun. bapa kuring didukung markisa kuring.

Samentara éta, sabaraha puluh geus kaliwat jeung kemungkinan téhnologis geus dimekarkeun enormously.

Dinten bisa ngawangun hiji lab genetik na percobaan kalawan gén keur saeutik duit. Di hiji sisi matak lajeng kuring narima saeutik sieun, lamun kuring mikir ngeunaan, naon kabeh bakal diusahakeun jeung kemungkinan anyar.

Ku kituna sing saha, kuring sieun, Di dieu salah manggih dina Internét…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Sajak: Rotkäppchen und die GroKo


Rotkäppchen und die GroKogroko

Rotkäppchen nenn ich sie,
Die alte Sozialdemokratie.
Bekam die rote Kappe
Für manch kämpferisch Etappe.

Für Fortschritt sie stets stand,
In unserem deutschen Land.
Vertrat die Arbeiterrechte,
Über viele Generationengeschlechte.

Tapi naon tetep tina cap beureum,
Euweuh tapi hiji dummy sosial.
Ti pink wurd beureum dina Hat nu,
Pikeun kamajuan euweuh rojongan nyata.

Nini bakal ngawadul,
salah nu Little Beureum Saté Hood jeung GroKo.
Duaan di koalisi badag,
Naon titik pikeun Beureum Saté Hood geus?

Kalawan ajag a bohong di ranjang,
kaum neoliberalisme concretely.
Robah ieu amortized,
Status quo ieu ngan tetep.

Salamet, eta perlu bagian hiji,
Jalur kuduna mibanda kakuatan finansial.
kakuatan Financial switched ukur on kauntungan,
Saeutik Beureum Saté Hood nahan sway sakuliah regid:

Banks kalayan sagala lamunan,
Toké kami tina tahta dirina!
Saeutik Beureum Saté Hood nyekel eta kalawan hunter nu,
Potongan ka pamawa kauntungan!

Teh ajag di cai mancur teh lajeng,
Ngawadul batu Backer anjeunna,
nungkulan sagala mania kauntungan,
Ditungtungan ku careers kauntungan.

Saeutik Beureum Saté Hood pikir ngeunaan alus,
Anu buka ranjang lengkep sareng glow.
Loba ajag di pakean domba urang nu ogé irritates,
Lamun nyebarkeun suku anjeun ngan…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ti Sumpah Hippocratic kana sumpah Jenéwa …

Sagalana geus ngarobah. Jadi prinsip etis doktor. Dibikeun ngaronjatkeun commercialization di loba ubar nu kudu mindeng ngelingan ieu prinsip moral!

Idul des Hippokrates (siga. 400 v.Chr.) Jenéwa sumpah (1948)

 

Kuring sumpah ku Apollo dokter jeung Aesculapius, Hygeia na Panacea na ku invoking sakabeh dewa jeung déwi salaku saksi, yén kuring baris minuhan sumpah ieu sareng pasatujuan ku pasukan na nurutkeun judgment kuring:

eta, anu geus diajar bahasa sunda seni ieu, Kuring baris equate kolot mah jeung babagi hirup kalayan anjeunna; lamun perlu, Kuring baris mitversorgen anjeunna.

turunan jalu na I bakal nyieun sakumaha ilaing mah jeung ngajarkeun aranjeunna seni ieu tanpa fee sarta tanpa kontrak, lamun maranéhna rék diajar deui. kalawan palajaran, Kaula bade ceramah na sagala aspek sejenna tina latihan putra abdi sorangan, nyadiakeun putra guru kuring jeung maranéhanana siswa, geus nandatanganan kontrak di praktek médis sarta sumpah nu, Tapi euweuh hiji sejenna.

Ukuran dietary I bakal make endeavors pangalusna maranéhanana sarta nurutkeun judgment kuring, pikeun kapentingan gering teh, tapi ngaluarkeun karuksakan jeung salah. Kuring bakal saha, moal malah di pamundut express, masihan ubar deadly, sarta kuring ogé baris ngaluarkeun euweuh nasihat saluyu; Kuring ogé bakal moal awéwé leungeun leuwih hiji abortifacient.

Louder na conscientiously I bakal hansip hirup abdi jeung seni abdi.

Taya jalan Kaula bade beroperasi Blasenstein gering, tapi bakal nyieun tempat surgeons karajinan ieu, nu ngalaman dina. Dina sabaraha imah kuring bakal datang, pikeun kapentingan gering teh kuring bakal asupkeun na tetep jauh ti sagala salah ngahaja sarta sagala immorality séjén, ogé tina meta seksual kalawan awéwé jeung lalaki, duanana ker jeung budak.

ngeunaan sagalana, naon atuh tingali atanapi ngadangu salila atanapi luar tina perlakuan dina kahirupan masarakat sarta kami henteu kudu ngalakonan, Kuring bakal tetep jempé tur tetep rusiah.

Mun kuring minuhan sumpah ieu sareng kedah noél anjeunna, mungkin kuring ngarasakeun hirup abdi jeung seni abdi, muji diantara sakabeh lalaki pikeun sakabéh waktu; Tapi lamun kuring transgress dinya tur bakal perjure, wajib datang ka sabalikna.

sumpah dokter urang

Salaku anggota profési médis I solemnly sumpah, nempatkeun hirup abdi di layanan ti manusa.

Kaséhatan sarta karaharjaan sabar abdi atanapi sabar abdi bakal perhatian munggaran kuring.

Kuring baris hormat ka otonom sarta martabat sabar abdi atanapi sabar abdi.

Kuring baris ngajaga hormat utmost pikeun kahirupan manusa.

Kuring moal ngantep, yén pertimbangan umur, Gering atawa cacad, kapercayaan, etnis, awewe atawa lalaki, kabangsaan, karaketan pulitik, balapan, orientasi seksual, némbongan posisi sosial atawa faktor sejen diantara tugas kuring jeung sabar abdi atanapi penderita kuring.

Kuring baris hormat Rahasia dipercayakeun ka abdi malah sanggeus pupusna sabar atawa tambahan sabar urang.

Kaula bade pakasaban abdi ka pangalusna pangaweruh sarta kapercayaan, latihan kalawan harkat tur luyu jeung prakna médis alus.

Kuring bakal ngamajukeun ngahargaan jeung tradisi mulya tina profesi médis.

Kaula bade guru kuring, ngabuktikeun ka kolega kuring jeung mahasiswa kuring nu aranjeunna pantes hormat sarta syukur.

Kuring baris babagi pangaweruh médis kuring pikeun kapentingan sabar atanapi sabar jeung pikeun ngaronjatkeun kaséhatan.

Kuring gé jadi on kaséhatan kuring sorangan, nyieun karaharjaan mah abilities kuring, mun bisa mampuh perlakuan anu dina tingkat nu pangluhurna.

kuring bakal, malah handapeun ancaman, Ulah make pangaweruh médis ka ngalanggar HAM tur liberties sipil.

Kuring sumpah eta solemnly, kalawan bébas tur kana ngahargaan kuring.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Adrienne Kalisch: Lukisan tina gairah …

Adrienne I patepung di gelar médis abdi di pediatrics. Biasana ieu Ward dokter na I Murid di taun praktis. Karya di bangsal teh barudak masihan kuring loba senang – na kuring kids saeutik kalayan clowning kuring (recorder, Harmonika jsb) ngarasakeun.

Addi tungtungna netep dina praktekna swasta sarta ayeuna kuring manggihan kontak anyar mun anjeun dina gambar anjeun.

Lamun hayang nempo gambar anjeun leuwih akurat, tina bade kana Anjeun Gemäldegalerie.

Who wants to, ogé bisa Kontak nyandak sareng anjeun.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Sataun suksés 2018 …

PS: Der Intellekt (von lateinisch intellectus ‚Erkenntnisvermögen‘, ‚Einsicht‘, ‚Verstand‘) ist ein philosophischer Begriff. Er bezeichnet die Fähigkeit, etwas geistig zu erfassen, und die Instanz im Menschen, die für das Erkennen und Denken zuständig ist. „Intellekt“ wird oft als Synonym für „Verstand“ verwendet, kann aber auch die Bedeutungen „Vernunft“, „Bewusstsein“ oder „Geist“ haben.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ergebnisse der Bundestagswahl 2017 …

infoline_02-17
ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Wahl-O-Mat zur Bundestagswahl 2017

Science-O-Mat

Welche Parteien denken wie ich in Sachen Wissenschaft?
Mit dem Science-O-Mat jetzt herausfinden! (Bild anklicken)

Science-O-Mat

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Wahlkampf: Rede von Sahra Wagenknecht in Braunschweig

Fast 1000 Menschen kamen am 25. August zur Kundgebung DER LINKEN mit Sahra Wagenknecht in Braunschweig.

Neben Sahra Wagenknecht sprachen Cihane Gürtas-Yildirim und Dieter Dehm. Die Kundgebung wurde von Ursula Weisser-Roelle moderiert und von Matthias Wesche musikalisch begleitet.

Dank an Marten…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Wahlkampf: die übliche Arbeit

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Denn Denken hat wasWDR 5 Das philosophische Radio

Philosophie ist die Liebe zur Weisheit. Und in meinen Augen ist jeder sein eigener Philosophwobei nicht unbedingt die Weisheit die Voraussetzung ist. WDR5 produziert jede Woche ein philosophisches Feature zu den verschiedensten Themen für interessiertenormale” Jelema.

Sapere aude ist ein lateinisches Sprichwort und bedeutet: Wage es, weise zu sein! Meist wird es in der Interpretation Immanuel Kants zitiert, der es 1784 zum Leitspruch der Aufklärung erklärte: „Habe Mut, dich deines eigenen Verstandes zu bedienen!"
(mit Maus scrollen)

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   
kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 37 38 39 Teras

Page Next »

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.