Plastikmüll – Sangkan dunya katutupan di palastik …

hirup modern urang moal bakal tiasa tanpa palastik - tapi urang kudu lila saprak kontrol leungit tina penemuan urang sorangan. Naha éta plastik aya masalah na naon urang terang ngeunaan bahaya na?

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

ngorbit uncut – semedi a …

Sakapeung mah panjang pikeun katengtreman. A katingal di dunya dihubungkeun jeung sora hiji stasiun spasi ngapung.

Kuring neuteup jeung ngarasa… Di dieu, dina gambar individu teu jadi penting. Kuring ngarti sorangan salaku bagian tina planet bumi éndah ieu.

Kuring Muse keur sorangan, naon na naon boga acan lumangsung. Abdi bagian tina sakabeh ieu.

A orbit hiji bumi ku Stasion Angkasa Internasional sacara real waktos, 408 km di luhur beungeut, jeung 9.966 poto Selang tina ekspedisi ISS 57 ti 6. Oktober 2018 dirékam.

Waktos-konversi sacara real waktu maké rujukan metadata na pigura interpolasi ku lilana 1:32:20 jam.

Abdi ieu téh tapa jeung kuma – keur.

Sugan éta anjeun resep. Susunan ukuran gambar jeung ngarasakeun, naon hartina, janten bagian planét ieu…

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

“Fridays pikeun Future” – Murid jurus di Braunschweig

Sanajan hujan sumping di Braunschweig on Jumaah, nepi ka Maret 15 2019, siga. 2.700 Murid di Istana Square di Braunschweig babarengan, ngagambar perhatian ku jurus sakola maranéhanana dina perubahan iklim. Maranéhanana bagian tina gerakan di sakuliah dunya (kira-kira 120 nagara), nu ieu dipicu ku Swédia Greta Thunberg.

motto maranéhna: “Urang ulah maén truant, urang tarung!”

Wanda di Istana Square dina pidato na musik ieu alus. Aya dituturkeun demonstrasi ku Braunschweig sentral. Loba passers heubeul tampi peta neunggeul siswa. Politisi anu ditanya, lamun maranéhna miboga burit dina calana kiwari, neukteuk jeung kaputusan uncomfortable pikeun perubahan iklim.

“Urang baris nuluykeun, dugi manehna tungtungna meunang kana gear”, panginten siswa.

Kajadian utama hareup teh 29 Maret 2019 rencanana.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

The fallen Perang Dunya II (The fallen Perang Dunya II)

The fallen Perang Dunya II mangrupa animasi, dokumenter data-disetir ngeunaan perang jeung perdamaian. Anjeunna Sigana di ongkos manusa tina Perang Dunya Kadua sarta ngagambarkeun lobana perang di sajarah, kaasup tren di bentrok panganyarna, ngawakilan di extent.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kaca imah anyar tina kahariwang group rojongan kami & Rarasaan kateken

Di handap ieu link langsung SHG kahariwang jeung déprési

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Tujuh Million Taun Evolusi Asasi Manusa …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

meunang nepi! – Rally di Braunschweig …

Kumpulan gerakan

Naha di Perancis atawa Jerman, kateusaruaan ieu tumuwuh. Di Perancis, nu #Gelbwesten boga Presiden tina euyeub, Emanuel Macron, pressured. Urang kedah ogé di Jerman di jalan – peacefully, tapi gagah! A kawijakan pikeun jutaan, moal keur billionaires.

The kasangsaraan sarua jeung kateusaruaan sarua ogé kapanggih di Jerman, di Lower Saxony jeung Braunschweig. Simkuring teu balik deui, nu leuwih 20.000 Jalma kudu cicing di kota urang tina Mindahkeun, yen 8.000 Barudak goréng jeung 500 Jalma nu homeless.

motto urang: Braunschweig meunang nepi!

Naon sia?

Lalaki nepi mangrupakeun gerakan pembaharuan sosial tur demokratis. Tiap sarta unggal salah penting tur tiasa ngalakukeun hal.

Saha museurkeun attending – Tumbu beuki dieu:
meunang nepi – centrally
up brunswick

Babak tabel anu dilaksanakeun saban Kemis di 19:00 pm Ceremé-Rumah Makan tibatan.

Pasamoan sakabéh di Braunschweig anu sagala kapanggih mun Kemis panungtungan 19:00 Pukul dina Brunsviga a.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Salaku kami jalma? Sajarah umat manusa …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

katiisan (katiisan) …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Twine: leuwih waktos …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   
kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 41 42 43 Teras

Page Next »

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.