Pop-Politicum

Pop-Politicum

Naon atuh kudu ngomong ka anjeun,
ne leutik kado hip-hop.
percanten atuh,
éta leres
jeung kuring ningali eta rada jelas…

Man'll dihudangkeun
jeung kasampak sabudeureun anjeun.
masih impian kiwari
estu bodo.

Quest pikeun Peace –
ampir ngadat,
sual teh federasi internasional
on Nasional kiwari disingget.

Sarerea hayang jadi greatest,
solidaritas anu Isro,
lalaki ayeuna mah tina Denuded
sarta keajaiban ngeunaan makna.

Ob Trump, ob Orban, Erdogan,
narcissist, haters asing, Autokrat,
sagala bisa kapanggih dina delusion,
aya nanaon tapi potentate konyol.

lalaki, panon on,
nyaeta efisien,
masih ngalakonan ogé,
janten tahan.

Dijual sagala roh jahat,
wae jeung aing,
kami nu juara,
fraternally ngalawan runtah.

Urang kabeh gaduh kakuatan,
mun bentukna hareup,
prejudices dileungitkeun,
Sunan Gunung Djati kami ngatur.

Lalaki téh lalaki,
euweuh urusan mana,
naha hideung lamun bodas,
euweuh kauntungan.

AFD – nyaeta nami numpuk,
ngawangkong sagala pangalusna goréng,
urang ngan ngajual sarap,
nu boga tujuan tina HAM.

pangungsi – Ngan subjek,
Foreclosure gawang maranéhna,
Ankerzentrun sakumaha di AS,
éta moal homophilia.

Éropa expectant kana kerah,
nasionalisme überwunden,
eta ngalir hadé sabudeureun,
sarta alatan masalah ieu gancang ngiles.

Ngabantu kudu sagala Amérika,
nu tilelep kana rajapati jeung lebu,
pikeun nu abdi tiasa bener ukur nebak,
sateuacan drowning di laut leuwih.

Lalaki lalaki jadi,
ngartos empati Anjeun,
kuring nyaho – gawéna,
kalawan hate urang pernah ngahontal eta.

Urang teu hayang perang,
Aya juara,
urang teu hayang victories,
Peace ngan nyalira.

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kamiskinan nyaeta hiji wangun kekerasan – “Kalayan abdi sorangan Dua Leungeun” | Lagu sakuliah dunya …

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

BIBS: kaancam ku 3. perang dunya?

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

The pamingpin Éropa saprak 400 v.Chr. …

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

1.Deui 2018 di Braunschweig: Rally, Meureun Poé démo jeung …

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

The Braunschweig na dirina “Schloss”…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ostermarsch 2018 di Braunschweig …

Ngancam A NEW WORLD perang?

Gantina promosi proses karapihan di Suriah nyokot AS jeung Israél serangan hukum internasional ngalawan nagara sakumaha Turki kalayan serangan na ngalawan wewengkon Kurdi sabudeureun Afrin. Sanajan looming ceramah ngeunaan pakarang nuklir Koréa Kalér konflik kompléks ieu antara AS jeung Koréa Kalér nyaéta masih kacida bahaya. Pamarentah féderal boga teu ngan pasukan di Baltics: dimaksudkeun ku ngadegna redeployment markas NATO sejen gancang tina kakuatan ka wates Rusia tiasa. Urang ngahukum operasi militer jeung kawijakan sangsi jeung retorika perang jeung nelepon pikeun resolusi damai ti bentrok.

WHO leungeun ékspor promotes perang jeung ngewa! Jerman geus ngaronjat ékspor leungeun na deui. Aranjeunna indit u. a. mun Saudi Arabia, nagara, nu krusial fueling perang di Suriah jeung Yaman. serangan Turki on Afrin dipigawé kalawan tanghi Macan Jerman sarta leungeun leutik.

sabab ngempur hiber ogé hartina: Ngeureunkeun ekspor leungeun!

DRONES tarung BAN!

The Bundeswehr nyaéta panggero pikeun nu meuli drones ngempur. drones AS nu dikawasa ti Jerman, ku mencét tombol a nu makéna fatal dipecat. aplikasi ieu sasaran pembunuhan sahiji jalma di jero sarta luar tina perang, tanpa muatan, Prosedur na judgment.

Éta rajapati, tur éta sabalikna mun hukum internasional!

Pikeun Nuklir pakarang-FREE WORLD!

Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal, tungtungna ditarikna pakarang nuklir ti Büchel (Rheinland-Pfalz) ngalaksanakeun sahingga teu ngijinan pembaharuan di warheads nuklir ku Amérika Serikat. Pamarentah féderal tungtungna kedah gabung dina larangan nuklir PBB!

NO nambahan OF leungeun belanja!

The GroKo anyar hoyong ningkatkeun jeung dictates sahiji palajaran NATO, nu pengeluaran armor tina 2% telepon GDP. Urang nampik ieu. duit dipaké pikeun atikan jeung jasa sosial jeung perumahan sosial, nu promotes nu karapihan internal tur global.

Ngarojong nabina jeung sosial pertambangan kaluar!

Urang teu kedah tentara EU, tapi hiji Éropa sipil sarta sosial, pangarampasan pakarang nu, konflik sipil, solidaritas ékonomi, Cosmopolitanism sarta panarimaan jeung integrasi pangungsi anu!

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

pilem: Braunschweig 1913 …

Gambar nembongkeun datangna ku Kaiser Wilhelm II. di Braunschweig 1913 dina kasempetan anu christening sahiji putu na Alexander Ferdinand. Saperti biasa dina Kakaisaran sohor nganjang Braunschweig kalawan festivities elaborate salaku "dinten kaisar”. Di sagigireun Wilhelm II. — kalawan Hussars tangkorak cap — ngawengku Eitel Friedrich of Prusia, Sophie Charlotte of Oldenburg, August Wilhelm of Prusia, Alexandra Victoria di DPR Glücksburg na Friedrich Franz IV., ningali Grand Adipati of Mecklenburg.

Abdi Bébas Nagara Brunswick deui hiji palaver agung “luhur sarta perkasa” sarta Lobhudelung nu Brunswick. Di dieu, dina Perang Dunya Kahiji éta di Gerbang, anu antukna ngakibatkeun Millonen maot sarta abdication kaisar.

dina Revolusi November di Braunschweig antara November 1918 sarta Méi 1919 diproklamasikeun di Braunschweig komo "Républik Sosialis Brunswick", nu ieu réngsé ku invasi tina Free Korps Maercker.

Tumbu langkung:
Peace Center dina Radio Okerwelle: Taun hésé 1913 ...
Peace Center dina Radio Okerwelle: 1913, Shakers perang sarta trauma barudak perang jeung -enkeln ...
1913 - The sanggem of Spring ... Braunschweig antara monarki jeung modernitas ...
Video: Braunschweig 1913 - "Belle Epoque tina bangsawan" atawa "menari on Tepi ka" ...
Sajarah kampung halaman kuring Braunschweig ...
The wisata kota lianna - Braunschweig tukang 50 taun

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Peace Center dina Radio Okerwelle: Koréa Kalér

Nu runtuyan Peace Centre Braunschweig e.V. dina Radio Okerwelle dina rupa-rupa jejer dina widang karya karapihan.

Di dieu, rekaman tina siaran nu (tapi tanpa lagu éndah – Gema!)
Datang ka Koréa Kalér, sarta di redaksi ngeunaan perang diaries Astrid Lindgren.

More nempokeun bakal nuturkeun!

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Biohacking: maén kalawan évolusi …

Salaku rumaja, Kami pisan kabetot dina élmu alam. flies buah, mencit, serangga iteuk, Kodok tur loba sibuk kamar abdi séjén. Kalawan fondness I boga mikroskop jeung percobaan kimiawi dilakukeun. bapa kuring didukung markisa kuring.

Samentara éta, sabaraha puluh geus kaliwat jeung kemungkinan téhnologis geus dimekarkeun enormously.

Dinten bisa ngawangun hiji lab genetik na percobaan kalawan gén keur saeutik duit. Di hiji sisi matak lajeng kuring narima saeutik sieun, lamun kuring mikir ngeunaan, naon kabeh bakal diusahakeun jeung kemungkinan anyar.

Ku kituna sing saha, kuring sieun, Di dieu salah manggih dina Internét…

Hello Hans

ngabagikeun
www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   
kaca: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38 39 40 Teras

Page Next »

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.