“Kabeh daya kanggo Soviet”- Sajarah lan actuality saka demokrasi Soviet …

Gerakan PBB njupuk Panggonan ing pergolakan politik ing dina November 1918 lan sasi ngisor, puncaké ing Jerman. buruh- lan dewan prajurit 'metu sawise model Soviet minangka asil saka Perang Donya lan revolusi November minangka pembelaan unmittebare wong, kang nguripake marang kawicaksanan sadurungé. Padha mouthpiece gerakan iki. Padha ngoyak goal saka democratization radikal saka politik, lan prodhuksi ékonomi, dening asosiasi industri tombol.
buruh- yaiku demokrasi wis digawe kanggo tumindak dewan prajurit ', Nanging gagal ing kapitalisme.

dina iki
– abad mengko – We would like kanggo menehi hasil ing liyane rinci karo sistem dewan minangka wangun langsung demokrasi.
We takon kanggo sajarah gagasan lan pengalaman asli, pengin njupuk ing tampilan saka pembangunan sajarah, kanggo trek, kang bisa duwe kapentingan kanggo mimpin demise saka gerakan Soviet .
Nanging sanajan gerakan PBB ing Jerman gagal, durung idea sing urip ing stubbornly nganti dina iki, wis bola-bali dijupuk munggah lan dicocogake.
Mulane kita dealing with dhiskusi pakar Modode lan karo ing-ambane seminar sacara intènsif karo idea saka demokrasi PBB lan mikir ahead malah ing kahanan saiki lan ngrembug.

Kita ngrembakaken karo:
Prof.Michael Buckmiller (ilmuwan pulitik, Hannover)
Dr. Bernd Roettger (ilmuwan sosial, Brunswick)

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tags: , , , , , ,

Ninggalake Reply

XHTML: Sampeyan bisa nggunakake iki tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.