Ayub Ogada – Kothbiro … Music Afrika …

Maneh lan maneh aku nemu kedadean: ing sandi siaran radio, akeh songs, nanging karo judhul, ana pertanyaan biasa.

Ing Kenya songwriter Ayub Ogada ana busker ing Line Kayapa, nalika piyambakipun tak manungsa waé cocok ing 80s pungkasan dening World Real. Karo aransemen disarmingly sawijining prasaja kang digawe 1993 Nggawe roso kesengsem tahan. Karo ease virtuosic ing instrument Afrika Wétan – Lyra disebut nyatiti – Ayub minangka aktor karo akèh Pesona lan swara anget maneh tengah musik. Piyambakipun nedahaken Afrika karo kabeh raos sawijining…

Punika lan Kutipan:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tags: , , ,

Ninggalake Reply

XHTML: Sampeyan bisa nggunakake iki tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.