Ayub Ogada – Kothbiro … Music Afrika …

Kitu deui jeung maneh mah ngalaman fenomena a: mah siaran radio, loba lagu, tapi jeung judul, aya inquiries teratur.

Nu Kenyan penulis lagu Ayub Ogada ieu busker dina Line Northern, lamun manéhna dapatkan perhatian hade dina 80s ahir ku Dunya Real. Jeung arrangements disarmingly basajan anak manehna nyieun 1993 Nyieun gambaran abadi. Jeung betah virtuosic dina hiji alat Afrika Wétan – Lyra disebut nyatiti – Ayub ieu salaku aktor jeung loba pesona jeung sora haneut deui puseur musik. Manéhna némbongkeun Afrika sareng sadaya parasaan anak…

Di handap ieu excerpt:

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Tags: , , ,

Leave a Reply

XHTML: Anjeun tiasa make tag ieu:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.