Psikiatri ing Nazism ing …

Ing ngarep 65 Taun ditemokak ing Jerman “Euthanasia”-Rojo pati dianakaké ing rumah sakit kejiwaan. Saiki Society Jerman Psikiatri wiwit, Psychotherapy lan Neurology (DGPPN) kanggo menehi hasil karo akeh bab peteng.

Ing layanan Monumen dheweke “Psikiatri ing Nazism ing – Eling lan tanggung jawab” ing 26.11.2010. Kang Jaringan ngelingi Prof. Dr. Frank Schneider, Presiden DGPPN, kanggo bab iki:

“Psychiater wis padha katampik ing jaman Sosialisme Rakyat Nasional, diapusi lan ngapusi patients care ing kapercayan, sijine mati kulawarga, Patients zwangssterilisieren lan bakal matèni lan matèni piyambak. Ing patients ora riset unjustifiable wis conducted, Riset, sabar rusak utawa malah matèni.
Apa kita wis dijupuk dadi dawa, kita kanggo nyedhiyani iki bukti lan kabuka menehi hasil karo iki bagéan saka sajarah kita? …[iki] lan bagéyan penting saka sajarah perusahaan spesialis iki wis dawa banget didhelikake, repressed. Iki kita isin… Wis meh 70 Taun langgeng,…[kanggo] Aku ngadek nang kéné iki ing ngarepe sampeyan, [sing] sijine pungkasan menyang speechlessness iki …”

Lan Prof. Schneider mimpin ing kuliah bukti:

  • Ing 14. Juli 1933, Mung wektu cendhak sawise supaya disebut-poto NSDAP "serangan saka daya" Hitler, banjur dadi "hukum kanggo Nyegah saka turunane hereditarily diseased" diadopsi, ing komentar resmi psikiater - lan ing 1935-1945 presiden Association kejiwaan taun - Ernst Rudin, direktur Institut Riset Jerman Psikiatri, wis melu.
  • Kanggo “Penyakit nurun kang” padha dietung kelainan bipolar lan skizofrenia, uga ayan lan Wuta- lan budheg, Dwarfism lan liyane…
  • Kabeh Doctors padha kapekso, ndeleng iki supaya disebut-"cacat turun temurun" kanggo panguwasa. Babagan 360.000 Wong padha dipilih lan forcibly sterilized ing basis saka hukum dening medical. Babagan 6.000 mati sak campur.
  • Malah telung saka presiden kirim-perang DGPPN padha T4 -selection melu minangka pengulas kanggo Rajapati ing gerah mental ing tumindak langsung kanggo Kadurjanan Nazi: Werner Villinger 1952-1954, Friedrich Mauz 1957-1958 lan Friedrich Panse 1965-1966.
  • Akeh nggoleki sajarah psikiatri ing Jerman wiwit ing jaman Sosialisme National wiwit bab 1980-an awal. Minangka psychiatrik, iki padha Ngartekno Klaus Dörner - pisanan 1969, banjur karo sawetara publikasi ing taun 1980-an -, Asmus Finzen lan Joachim-Ernst Meyer. Para ahli sejarah sing Gerhard Baader, Kanggo jeneng Dirk Blasius lan Hans Walter Schmuhl. Lan 1983 diterbitake buku startling déning Ernst Klee, "Euthanasia" ing negara Nazi ", kang [Prof.Schneider] wis banjur maca cukup incredulous lan kaget. Banget iki buku, kang digawe kula arang banget mrihatinake…
  • "Pati Rohani", "Ballastexistenzen", "Urip ora worth urip", kabeh tembung iki pindhah banget hard ing lambé. Padha goyangake lan disturb rumiyin - lan ing kawruh partisipasi aktif psychiatrists ing Gleichschaltung, Dipeksa sterilization lan paten pinaten padha isi kita karo kawirangan, Nesu lan sumelang gedhe…
  • rincian liyane ing wicara…
  • Lan Prof. Dr. Schneider ndudohke akibat:

    “Atas jenenge Society Jerman Psikiatri, Aku takon Psychotherapy lan Neurology Sampeyan, korban lan sederek, pangapunten kanggo kasangsaran lan nyalahi panggunaan ing, sing iki rampung kanggo sampeyan ing wektu Sosialisme National atas jenenge psikiatri Jerman lan psychiatrists Jerman lan psychiatrists lan kanggo nggawe bisu adoh banget dawa, Trivialisation lan pamindahan psikiatri Jerman ing wektu sesampunipun…”

    Sejarah Medical Volker Roelcke saka Giessen njupuk ing riset sejarah ing upacara pengetan ngubungaké Profesi medical Jerman karo regime Nazi. Dipeksa sterilization lan inisiatif kanggo patients pengorbanan lan nyobi manungsa ing kamp-kamp konsentrasi ora mung menehi “saka sisih politik, nanging (uga) saka Doctors melu dhewe” samesthine…

    Karya-up kepungkur ing bagean DGPPN kanggo dipun tampi unreservedly. Ing nggoleki nanging uga kudu “Keluwen Dying” dijupuk menyang akun, ing wektu antarane 1939 lan 1945 Pengorbanan njupuk Panggonan ing institusi uga dening obatan lan diangkah undersupply.

    Kene artikel dening Angelika Hamann-Roth, Wonten korban Sosialisme National ing Congress DGPPN, kang ing Dr.med.Mabuse, Majalah kanggo kabeh profesional kesehatan, diterbitake.

    CIAO Hans

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    Ing sajarah pati …

    Wis 1996, nalika aku mundur tes HTML pisanan, Aku wis tau wis karo sajarah dying, Pati, lan ngadhuh sibuk (ndeleng kene). Aku isih minat kaliyan owah-owahan ing Konsèp moral kita ing wektu sing beda-beda saka sejarah. The Heraclitus lawas ana tengen, nalika piyambakipun nyariosaken: "Panta Rhei – Kabeh wis obah lunga lan boten tetep.” Lan, kabeh ruang lan wektu iku subyek. Ana ora bener langgeng general Absolute! [Nanging konco lan uga ing aliran ceaseless kamanunggalan: Unity in multiplicity, lan multiplicity rukun.]

    Aku tumurun ing kitab Robert Fossier: “Urip ing abad tengahan”, Piper Verlag. Munich 2008, 496 lorone, 22,90 Euro.

    kamulyan Fossier: Carane banjur urip ing wong prasaja? Lan ngandhani kita bab sajarah urip saka abad tengahan.

    Aku ketemu utamané bab bab pungkasan urip menarik. Kene sawetara nilai tombol…

    Konyangan, sing kudu mati lan pati main ing urip siji [Mungkin] peran paling penting. Ing masyarakat Greco-Romawi ing jaman dibuwang mati ing pemakaman, kang lay bebarengan ing lurung-lurung utawa diisolasi adoh saka kutha. Jarak cedhak lan tetanggan wong mati kapitulungan.

    Mung kamenangan Kristen lan Gréja ing 6. Century diganti iki nyetel dhasar. Almarhum padha maneh ing tengah urip papan ngaso ing gereja ing, wilayah umum nanging suci, ingkang sawijining pengungsi manggon kanggo masyarakat kang urip. Ing gereja ing, Majelis desa utawa tetanggan ketemu, ana kaya pancasan ing kapentingan Community, tanggal Vintage ketemu utawa mutusaké wektu saka serangan pasukan saka penyelundupan. Ing wilayah iki, sing siji saka propertinipun, bisa nyebar pesen ing paling Pasamuwan.

    Lan apa ana sing pesen: kang Ngartekno – Nyawa lan badan sing rampung kapisah, lan mung ing pangadilan pungkasan wong bakal bali bebarengan. Kapitadosan ing akhirat ana wong dadi sumber wedi lan pangarep-arep (konsep saka nyawa ing crita ndeleng kene). Gambar saka Hieronymus Bosch (1450-1516) document warna torments neraka: Gambar. Pati minangka gambar medeni ana kanggo dangu salah siji saka papat jaranan (Perang, Paceklik, Pest, Pati). ora bisa oncat saka paukumaning Judgment lan mulane iku, kanggo ndandani pati supaya inscrutable iki ing awal anyar seng di pengeni. Amarga malah Platonist lan Augustine wis ngumumake: Pati mung “transisi” – transisi sing mimpin menyang pengadilan ing kalanggengan? A awal anyar gesang, ing dina iki nggawa serenity Buddha, kagungan dewan saka 5. dibuwang abad dogma Kristen. Kristen abad tengahan urip ing pancet wedi, wis gambled karo akeh banget dosa kang kemungkinan karahayon. Kanggo nyimpen nyawa liyane langgeng, bisa maca kanggo requiems pati. Ora mung, supaya bereaved ing, asring nanggapi menyang dhuwur unwisely nyumbang kesurupan wedi mati karo dismay. Sampeyan bisa nyoba, sing “tengen kabotan” kanggo njaluk. Uga Agencies in crusade a prajanji eliminasi kabeh dosa.

    Pati ditempelake ing framework khusus: kulawarga lan desa kang ana ing omah mati utawa sabanjuré lawang ing pementasan teater. Iki utamané penggabungan Community. Kene iki becik saka pati tentrem ing amben dhewe ana mbokmenawa istiméwa rodo. Pati nang endi wae ing donya abad tengah. Lan saliyane uga diatur “pati apik” ana uga liyane: bayi almarhum wis kerep nampa baptisan darurat, kang pareng praktek dening laypeople, kang perlu nanging, supaya nekakaké paukuman langgeng. dihukum pati kanggo apologize lan nggantung berkah Gréja ing gallows.

    Nanging apa bab korban saka panganiaya, padha dipatèni tanpa pandonga pungkasan. Dheweke stewed ing purgatory, menyang kanepson saka nitahake lay mudhun. Nanging ing antarane wong-wong mau ana ing lintang kesucian: padha diijini disarèkaké ing lemah suci. Suicides, Nanging kakubur Kristen iki rek. Lampus presented angkara monstrous marang Allah iku. dadi dikenal, peduli sing mayit minangka kriminal, nyeret dheweke liwat gunung lan Dale lan nggantung publicly.

    Ing abad tengahan mung saham diukum diobong. A ngaben wong mati ora umum. The kepatèn padha diiringi dening ritual ecclesiastical prosesi pemakaman: kultus mati ana ing wailers, gravediggers, Zimmerleuten, pengawal mati lan kabeh, sing ana hubungane karo upacara panguburan, kalebu wong pasamuan, rampung. Liwat ritual ana “mourning” rampung.

    urip langgeng utawa kaukum langgeng – pungkasan 12. Century pasamuwan weruh bingung, lan teka idea saka cara katelu: sesuci purgatory. Bareng wis tenan isih kasempatan, kanggo uwal kaukum langgeng. About obyek, kang klebu almarhum (z.B. fingernails), siji pungkasanipun uga hubungi akherat ing, apa Gréja disumpahi minangka Nekromanie ilmu sihir. Miturut paninggalan pasamuwan padha dihormati lan dianjurake ziarah kanggo pangapuranéng dosa.

    Aku, wong dina ora bisa mbayangno ngedeni permanen wong abad tengah saka neraka tenan. Nanging iki dipengaruhi urip kabèh wong ing abad tengahan. Kuwasane Church ana omnipresent lan kanggo consolidate daya, padha gumantung ing ngedeni wong. Lan jaman iki langgeng bab 1.000 Taun! Hard pracaya. Gereja ana pemblokiran kesandhung kanggo pembangunan lan dibutuhake pengaruh liwat Arab ing Spanyol, kanggo nyimpen kawruh kuna. bisa di-push bali mung nalika pengaruh gereja karo gamblang, tumrap ilmu lan filsafat bisa. 1.000 Taun jumeneng filsafat ecclesiastical saka Origen, Plotinus, Augustine, Thomas v. Aquin u.a. (ndeleng kene)

    Senadyan sacara gloomy iki ana abad tengah liwat ewu taun, ora mung ing “peteng abad”. Ing abad tengahan, wong urip lan digawe ing akeh wilayah dhasar saka wektu kita saiki. Padha nyèlèhaken dhasar peradaban kita saiki. Dheweke mbangun kuil-kuil pisanan, mengko kutha pisanan lan praktek tetanèn lan kewan peternakan. teknologi anyar – mangerténi z.B. setir banyu – ngleboke lan tetanèn Techniques wis apik (piranti, budidoyo telung lapangan, antara liya).

    mangertos cepet kanggo wong modern, hubungan daya sosial: daya ecclesiastical – dituduhake dening Paus, lan temporal power – dituduhake dening Kaiser lan Nusantara sing. Loro-lorone padha ing abad tengahan saya ing rintangan lan daya fluctuated kaping liyane saka sisih menyang sisih. Ana perbudakan (Romania Schiau - - asalé saka sclavus Latin saka suku saka abad tengahan disebut Slavs; asalé ing perjuangan saka Ottos marang Slavs ing 10. Abad) Kejabi serfdom petani. Serfs padha diijini kanggo sewa lan dipeksa karya pegawe tanah landlords lan manggon mati produk karya iki. Papan utama- lan sistem ekonomi saka abad tengahan inggih feudalism.

    Aku tansah golek menarik, karo sejarah, materi lan spiritual, andhap asor lan moral liwat abad, hasil. Uga dina saiki ora bisa njupuk pratelan kanggo awake dhewe, dadi tembung pungkasan ing bebener. masyarakat kita wis ganti. gagasan kita saiki coexistence sosial, kita bakal uncalan menyang dustbin sajarah sesuk! Apa sinau sejarah nuduhake utamané, iku owah-owahan iki. Wiwit aku isih lan ngomong, Family utawa kapitalisme lan ekonomi pasar bebas, North-kidul dibagi utawa konsep kita saiki demokrasi utawa apa wae iku tansah, bakal tetep kasunyatan. History nuduhake soko temen beda. Aku kang mratelakake panemume, saben wong lanang iku filsuf dhewe. Nanging kanggo kang yakin kang perlu kawruh, kawruh, saéngga wong, break lemah anyar, Wangun mangsa…

    Aku uga seneng artikel umum sandi sethitik: The Eternal mili - Birth, tuwa, penyakit, Pati, Tod ...

    CIAO Hans

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    Sign Atom – nang endi wae…


    Sign Atom – nang endi wae…

    Metu bebaya ing shafts aku teka kene,
    Aku kudu pitutur marang kowe – amarga iku cemlorot nanging banget!
    Nang endi wae ing clutches gudang
    Sampah nuklir ing aisles.
    Lan, Maneh ing Braunschweiger Land
    Konrad, Morsleben lan asse uga dikenal.
    Nanging sing mikiraken babagan iki dina
    Kanggo kabeh dokumen nuklir akeh…
    Kita nyawang nanging ing swarga
    Diprodhuksi mung karo mata amba Child Kristus.
    Gifts saiki – lan cukup cepet,
    Pitakonan kanggo masa depan aku ora sulih.
    A saperangan dina kita solln nindakake apa-apa,
    Saka mburu gesang mung ruhn.
    Lan Herre Kristus banjur presented kita,
    Nanging ènèng mikiraken babagan masa depan.
    Apa anak kang apik, sing anak kang duka,
    Jotosan Cukup ing Angin ing!
    Tas sethitik, kang wis ana,
    Kasebar tenan mine uyah.
    Very well pantes, kita duwe rod,
    Apa kanggo kita anak ora apik.
    Burning lilin wit – iku ketok,
    Cahyo nanging siji bae ora ewu taun.

    Oh aku, Aku nutup mata sandi,
    Atom kanggo riyaya ora nggunakake.
    Saiki pirembagan, Herr Kristus, minangka ye mudhun kene Panggonan,
    Apa anak nggoleki, sing anak kang duka?

    Metu bebaya ing shafts aku teka kene,
    Aku kudu pitutur marang kowe, ana cemlorot, banget…

    (free sawise geguritan dening Theodor Storm 1817-1888 / Knecht Ruprecht)

    Maca pranala liyane menarik please kritis! : Kantor Federal kanggo Radiation Protection; Asse

    CIAO Hans

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    Citizen survey ing Braunschweig – Kaputusan ing mayuta-yuta dolar tax…

    Ing 6. Februari 2011 kudu bakal digawa metu ing Brunswick warga survey. Kita Walikota Hoffmann lan Dewan wis mutusaké kanggo Stuttgart 21 mutusaké kanggo. Kanthi swara iki kanggo ngunggahake dana kanggo klub bal-balan Eintracht Braunschweig – utamané kothak VIP sing bakal ditambahi. Saka 14-16 Yuta Euros punika wicara! A cuwilan apik banget saka – lan muter harmoni malah ing divisi katelu!

    Sadurungé referendum marang expansion teras kraton utawa ngrancang banyu taman wis njupuk ditolak, Nanging,. Mungkin Walikutha ngarep-arep karo mayoritas CDU / SPD ing Dewan (mung 1 Swara luwih!) karo swara plus TCTerms kanggo pemilu lokal ing Septzember 2011.

    Nanging tenan perlu dianggep: punika investasi yuta ing akeh ing Eintracht-Stadion tenan migunani utawa ngirim tinimbang ora seneng dhuwit ing daycare, Nandur modal sekolah parking lan sekolah lunches? Kanggo 14 Yuta bisa kabeh bocah ing Braunschweig care fasilitas kanggo 12,72 Mangan taun free…

    Pungkasan ana mimpin ngiwa Braunschweig siji cilik tumindak ing basa informasi Booth dening:


    Download Video utawa Mp3

    Song kanggo survey warga ing 6. Februari 2011 ing Braunschweig

    Ing Brunswick, kutha elok
    Wiwit wonten Dolles apa, Aku pitutur marang kowe Watt.
    Warga solln menyang Jajak Pendapat
    Lan arep kanggo dhewe - iku becik.

    16 Yuta, Dhéwan,
    Ing kepengin overdone jebule.
    Ing Eintracht-Stadion punika milih,
    Pilihan iki stadion dadi.

    Ne gedhe solusi saiki kene,
    Sing lungguh ing VIP nanging Sapa.
    Lan lodges sing murup gedhe,
    Concord punika master banjur ing lampu kilat.

    Nanging mungkasi sing warga ora bodho,
    Nalika nerangake menyang kutha saiki.
    Ing harmoni lan dhuwit amba,
    Iki salah ing donya iki.

    Ing VIP ora for everyone,
    Minangka durung mung sugih bisa pillage.
    Minangka penggemar bal-balan, aku ora akeh pengin,
    Aku looking übern apik game.

    Drum warga prank ing Februari banjur,
    Panggonan tengen surak Dhaftar.
    Amarga iku kabeh bab kita uga-,
    Ing VIP nanging namung Iblis njupuk.

    Anak matur nuwun punika mesthi,
    Nalika dhuwit ana ora rembugan.
    Ing Eintracht iku uga ngerti.
    Yen kita mung ndeleng bocah ing.

    Malah Dumugi banjur menghayal ing tangané,
    Braunschweig - sampeyan wis rampung uga.
    16 Yuta – pangarep-arep kita wolln,
    Stands for anak begja banjur mbukak.

    Sethitik Comic: Tills warga String ing Februari Brunswick ... (Klik ing gambar!)
    Bild anklicken und Comic zur Bürgerbefragung ansehen!

    Amarga wis doubted maneh lan maneh ing komentar, apa kothak VIP ing harmoni ing jantung warga survey, kene resmi Total biaya accounting: hier Peringkat PDF.
    Expansion tataran (20 Lodges)
    klebu.- Nihan, Gendheng konstruksi, On Ausbau Marathontor NW + SW 5.770.439,45 € + 2.485.022,93 € = 8255462,38 € lan kanthi mangkono jumlah paling, bakal milih ing!
    Kene uga maneh Komunikasi saka Dewan Kutha.

    Nanging apa OB Dumugi Eulenspiegel wis wiwit nyiptaaké minangka survey warga, wis senar doller: minangka dhewek nyatakake ing pitakonan ing Zeitung Braunschweiger, kepengin saka Stuttgart 21 Mulane sinau lan bakal nyedhiyani pendanaan kanggo ril ing harmoni ing kaputusan sing warga 'kanggo milih. Sanalika kang ngandika: “Yen warga milih ya, kutha kanthi cepet bakal ngleksanakake karo kepasten, keputusane… ” Lan ing pitakonan saka wartawan: Apa bakal kelakon kanggo dhuwit, yen warga kabotan kanggo ndeleng stadion ditambahi? OB Eulenspiegel:”…[banjur] Aku suggest, sing maye kanggo dhuwit stadion expansion tetep ing cadangan… Wis tau digawe pangertèn kanggo kula, nglampahi dhuwit indiscriminately…”
    Aku banjur ngidoni tetep adoh nanging. Ing Dumugi iku sawijining Rogue arrant – piyambakipun ngandika ing kamungkinan pendanaan kanggo sosial proyèk macet dening mbuwang dhuwit indiscriminate… Ing abad tengahan Dumugi wis mesthi wis petani guyon, lan aku pracaya, Wis uga dina kaya – wus kanggo votes diwenehi sawijining präkeren kahanan ing pemilu lokal ing September.
    Braunschweiger dadi waspada lan mbukak Dumugi ora lim!

    Ing kertu suoro ngrancang menarik. Ing bisa katon ing sembarang cara, pinten sing ngukur proportionately. Biaya: mubeng ing saiki biaya pitungan 14,5 Pendhaftaran. Euro.
    Takon mung: Yen expansion ndhuwur-diterangake ing Eintracht-Stadion bakal temen maujud? Lan / Ana… Kene Desain kertas suoro.

    Kene, kene sepuluh kluwarga paling penting Panjaluk bagian sekedhik kiwa Brunswick:
    – Waiving biaya kanggo sumber pangan ing anak care fasilitas: 1.113.067 EUR revenue shortfall
    – Mudhunake saka ukuran kita-grup menyang maksimum. 20 Anak lan mundhakaken personel tombol ing Karaoke ing 1:5 ing kecamatan poorest (Kulon Kutha, Kulon wilayah Ring, Kidul kutha lor lan Bebelhof): minangka. 2.500.000 Euro biaya tambahan
    – Planning 5. IGS kanggo taun sekolah 2011/2012: Planning biaya
    – Mardika kabeh rumah tangga karo income taunan kurang saka 14.124 Euros saka kita-biaya, lan dibedakno deteksi rumah tangga karo income taunan saka liwat 45.100 Euro ing ukuran kita-ragad: mbokmenawa biaya Neutral, wiwit relief rumah tangga saka mlarat bakal dijamin dening biaya tambah rumah tangga saka sugih
    – Nambah nomer bocah ing konsep VA / EV (Striking prilaku / pembangunan wis telat) saka saiki 40 ing 110. Padha mlebu ing taun pungkasan 108 lan iki taun 97 Anak. Mbiayai padha mung 40: Biaya ditemtokake Manajemen
    – Nyiptakake 60 socially diasuransiake Employment mituruti § 16e SGB II: Biaya 50.000 Euro
    – Papan pemulihan Lessinggymnasium Kontak: Biaya ca. 4.000.000 Euro
    – Panyiapan saka rencana sekolah pembangunan ing basis saka tuwane bakal: Planning biaya
    – Grant nambah payung organisasi tiyang sepah gagasan sepisanan: Biaya tambahan 11.000 Euro
    – Grant nambah asosiasi kanggo promosi fisik dipatèni anak (Kok): Biaya tambahan 5.600 Euro

    Sakabèhé, kita kudu ing diskusi budget ing komite 22 Aplikasi diajukake. Gumantung penyuluhan mesthi yen kita punika Dewan patemon ing Februari 2011 ngajukake aplikasi luwih. Kita usulan-usulan duwe volume watara 8 Pendhaftaran. Euro. Minangka kita jangkoan usulan-usulan saka taun anyar (Spaßbad, Bandara, Kutha Marketing, Dalan konstruksi etc) kita panjalukan dijupuk minangka alesan kanggo nolak saka CDU / SPD, kita nerusake ing wektu iki minangka CDU lan SPD tansah rampung lan ngalahake kanggo nutupi sadurunge ngowahi ing kluwarga income. Iki ana ing Oktober 2010 dening sampurna karo – 4,7 Pendhaftaran. Prediksi euro. Nanging informed minangka awal Nopember, sing revenue tambahan ing income tax nuduhake, lokal financial rugi lan tax bisnis ing jumlah 30,8 Pendhaftaran. Euro kanggo 2011 bakal samesthine.

    Udo Sommerfeld
    Ketua Partai Ngiwa ing Kota Brunswick Dewan

    Hei, poster proposal cilik saka kula:

    Ngutip saka diskusi panel saka Jerman Trade Union Federasi / Propinsi Kidul Lower Saxony:

    Maca artikel lan penet release saka DGB

    PS: Mangga menyang kabeh kanggo voting ing 6. Februari 2011 lan ndadekake salib ing Panggonan tengen!

    CIAO Hans

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    Thorsten Stelzner: Lawang kanggo Advent…

    Lan – kita uga kudu ing Braunschweig puisi – Satirist lan puisi, Nagging babagan dadi akeh bab banget… lair ing Wolfenbüttel kang ngalami saiki “Merry” ing Braunschweig-Weststadt. Sayange, adoh banget sethitik saka iku wis diterbitake. Sapa kasengsem ing karya, ngunjungi homepage kang: kene. Ana, sampeyan uga bisa njaluk sak klebatan saka publikasi kang (buku puisi, CD).

    Advent wektu Stelzner wis digawe apa: saben dina lawang anyar karo surprise cilik…

    “Man perlu ala Bitter, Fieses, Mieses, Mysteriöses” ngandika ing paling Thorsten Stelzner ing!


    PS: Yen tag ora ditampilake, saka wektu kanggo wektu uga Mbusak cookie!
    Saliyane cilik: Santa Claus retires !

    CIAO Hans

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    Catetan – Tarian Soul…

    Mein Fenster zur Kommunikationswelt...

    Aku.

    Aku njagong iki esuk kaya saben dina ing ngarep komputer. Karya iki saiki salah siji Pendhaftaran lashed saben struktur. Aku mriksa email lan reply ing short Re-layang. Aku nonton statistik Pendhaftaran website lan blog lan aku appreciate akeh pengunjung internasional. Saka sudhut paling adoh saka pengunjung dipikir donya ing Pendhaftaran blog - basa ora masalah, Aku wis diinstal translator ing kaca. Aku golek iku narik banget, Pendhaftaran artikel ing Arab, nimbang Rusian utawa Cina, menarik karakter unintelligible, kang ndhelikake Pendhaftaran pikirane. Jeh aku katon cepet calmed akun lan extract, ora amarga saka jumlah nanging rodo dening pangrasa, sing ora mung sembarang crook wis unjustifiably menehi akses. Lan, siji kudu ati-ati ing kaping.

    Aku lungguh ing peteng kamar, iku isih banget awal ing esuk, lan aku katon, nalika Aku ngrungokake program radio saka Amerika Serikat ing latar mburi, kanthi manéka warna program, warta internasional mili ing. Punika video saka Wétan Tebih, ana laporan radio saka Jerman utawa malah koran artikel saka Amerika Serikat. Pilihan iki dadi gedhe, Aku tansah mung skim kepala berita, maksimum ing Ikhtisar Executive, nimbang lan banjur arep, apa aku arep maca artikel. Banjur maneh wis nderek kaputusan - artikel menarik cukup, kanggo sijine wong ing Twitter? Ing campuran warta lan pranala menyang dhewe blog aku nggawe Pendhaftaran Twitter kali. Kanthi cara iki, Pendhaftaran artikel sing meningkat enormously - lagi dumadakan artikel sabanjure ing koran anjog. Ngukur soko ...

    Nanging aku rumangsa apik babagan. Aku lungguh kene ing kamar urip lan stare ing monitor liwat jendhela kanggo donya. Aku rumangsa ora sepi. Luwih creeps kula aran, dadi bagean kabeh luwih gedhe.

    Iki donya komunikasi, saka aliran untamed informasi, swells liyane lan liyane kanggo sawetara taun. Kasusun saka tumpukan gedhe saka uwuh karakter lan gambar, lan iku tantangan, kanggo nggoleki raisins saka. Nanging siji wis cara beda migunakaken kanggo compressing banjir, banjur musataken cukup mbangun pracayamu. Lan aku ngombe saben dina sing gulp amba saka iku. Kanca-kanca mine, Aku iki wis mangkono downright tahap. Kira-kira wis WildSnake? Ing ukuran kecanduan punika mundhut saka kontrol, maneh aku ndandani urip Pendhaftaran nanging tamba ditemtokake kula. Nanging abdi komunikasi Pendhaftaran, aku isih ora. Aku bisa kadohan aku lan apa tanpa for long suwé saka wektu ing jendhela kanggo donya.
    Aku wong nandhang sungkowo, uga wis bola-bali berjuang karo kang ngedeni. Lan ing kahanan iki dipesthèkaké ing urip aku perlu pangopènan, struktur, mediates ing tumata sawetara keamanan. Lan sabenere iki Pendhaftaran saben struktur, kang aku wis klebu Pendhaftaran komunikasi virtual.

    Aku nulis artikel ing blog - ya, kanggo kang bener? Aku nambani topik, sing mindhah kula ing pikiran, lan ngirim mau sakbenere ing nirwana komunikasi. Liwat kegiatan iki, aku ora maneh piyambak karo pikirane, nanging pikirane sing bagean-kabeh donya. Aku bagéan saka desa global lan aku bisa duwe palsu, kanggo nggawe dening Pendhaftaran mengkono desa iki karo. Tanpa saran Nanging, iki mumetake ing suwene. Nanging imbangan więcej saka statistik saka blog nuduhake karo, hello - ana isih wong, sing kasengsem ing pikirane. Ayu - iku mengkene ing kula sing koyo saka kepuasan.

    Lan, Pendhaftaran dangu depresi urip dumadakan nemu raos. Lan aku uga ora njagong maneh piyambak ing papat tembok nanging sesambungan babagan program ing video conferencing karo manca ing tebih bawana (lan malih free!).

    Nanging, iki friendships tetep sakbenere terus. Aku mlaku ora ing Ghana ing lurung-lurung, ndeleng stalls pasar lan wong akeh lan aran nalika panas, krungu swara utawa berkembang aran kanggo Ghana. Ana, Aku duwe kontak karo wong saka Ghana lan aku duwe nanging standar Brunswick kroso ing sirah. Aku bisa jadi mung sakbenere ninggalake Pendhaftaran kamar urip liwat jendela Monitor kanggo donya. Kene komputer nawakake kamungkinan meh Unlimited kreatifitas. Aku bisa ngleksanakake Pendhaftaran warna gagasan ing variétas wujud, dadi ing wangun video, sing komik cilik, artikel, podcast utawa malah cilik nuduhake TV (Videostreaming). Tanpa kawruh program Nyedhiyani Pendhaftaran
    Dicokot mesin karo tantangan anyar, kang kudu rampung. Lan wis ngrambah implementasine, mengkene sing koyo saka kepuasan. Dumadakan aku ora ono sing Loser, nanging sisih aktif komunitas.

    Short - Aku seneng saka begja ing raos, sing ngandhani kula komputer, apa tanpa. Piyambakipun ugi pangilon saka nyawa. Yen Feed wong kanti awon, Aku njaluk mboten remen asil. Lan begja lan kamareman sing nilai, kang ing Panggonan pisanan, ukuran kepinginan ing manungsa.
    Nanging, donya virtual saka komputer, aku dadi cilik banget. Iki donya minangka bagean weighty - nanging ora kabeh. Aku uga miwiti, kanggo melu aku ing dunya nyata. Mung ana aku bisa sijine Pendhaftaran virtual angsal pangan kanggo pamikiran uga menyang ajeg. Hubungi karo wong liya, kang fisik ngelawan kula, nanging uga ngijini akeh anyar emosi tingkat, sing bisa gawe marem mesin dicokot ing sembarang cara.

    Aku wis aku melu akeh kanggo taun ing timer bantuan klompok kuatir lan depresi. Aku wong, ngerti Pendhaftaran depresi pribadine struktur lan kang aran isih sinambung sanajan sawise kuwi dangu. A dipikir, eling lan wis aku rumongso dhewe nyawa - tembung utawa patrap cilik. Aliran newcomers mung ora luh mati lan liwat suwé kanggo suwine pangowahan karo kita kabeh katon. Kabeh gerakane adoh lan boten tetep, wis ngandika ing filsuf Yunani Heraclitus ing kuna kaping – sampeyan ora bisa langkah kaping pindho menyang kali padha…

    Nanging saben manungsa yaiku bagean saka kali lan wis njupuk sawetara gaweyan, uga kanggo nemu iki aliran weruh. Sampeyan kudu luang, break metu saka urip saben dinten lan bisa nimbang iki saiki ajeg. Durung cara iki sapisan Taufik Pendhaftaran kapentingan, iku hasil dhewe semangat. Rapet gegandhengan punika cara iki karo kepinginan kanggo kawruh. Aku weruh iki bustle kadhangkala cukup semrawut saka perspektif sing beda lan kaya ngerti saiki, wis mimpin kondisi iki kang nimbulaké. Dadi aku saiki maca maneh sawise akeh taun buku ing sajarah lan pikirane saka manungsa. Alon mengkene saka tesserae akeh sing gambar sakabèhé, sawijining transparan diprecaya kula ing saben dinten gesang.
    Kita cilik grup filsafat, dipandu dening profesor pengalamane filosofi, nyumbang Yours bantuan. Nanging ora piyambak, Sabah liwat bukti entails sing pangowahan ing aliran, iku Processing emosi kawruh karo peserta liyane, sing dadi menyang ambane lan menehi efek nuduhake. Manungsa iku sawise kabeh anaking sosial lan mung ing ngganti karo wong liya, Panjenengané rawuh marang bener nasibe.

    II.

    Apa penting ing gesang? Aku ora dienggo, saiki kanggo mundhakaken driji indeks lan tetep homily. Aku wis wis sinau kita klompok timer bantuan: langkah-langkah kanggo sing manggoni timer mesthi urip, aku bisa mung golek dhewe ing kula. Pitutur sing uga, nanging aku arep kanggo dhewe, Aku bisa nampa kanggo kula. Mung siji bab iku penting banget: Pendhaftaran kaputusan!

    Lan, Saben siji wis kanggo milih, Kanggo njupuk tanggung jawab piyambak. Sanajan aku "kudu iki tembung” Sengit, ing ngono iku pancene cocok. Tanpa tanggung jawab kanggo awakku dhewe, kita ora bisa njupuk tanggung jawab kanggo wong. Mung sawise pamukiman-bebener iki kita perlu uga njaluk kebebasan, bisa kanggo liyane. Nanging, iki kadhangkala ora supaya gampang.

    Aku bakal menehi conto: nalika kula saka kuatir sosial amarga, kanggo nyebut dhewe, timer mesthi utawa kanggo nggawe kontak sosial, banjur aku miwiti laku. Aku wis ngumumaké aku siap, rawuh lan Booth informasi, saben minggu di bangun munggah langsung ing tengah kutha. Aku lunga ana sengaja kanggo wong liya kanggo nyoba lan, Sosialisasikan. Kene aku seneng nggawa minangka aku, karo ngedeni Pendhaftaran, Bayangan lan skills. Iki acceptance saka poto iku awal saka pambedo gedhine: lunga karo ngedeni lan insecurities ing wong liya? Nanging pengalaman wis nggawe percoyo kula: dening laku ajeg sing ngedeni saka cilik lan safety tambah. Lan, Aku kasil sawise sawetara wektu malah, kanggo kokwaca negara sing emosi saka wong liya lan nanggapi menyang kabutuhan (paling ing bagean).

    Iki proses laku mbutuhake, sing aku siap tumindak, 'M siap, kula kanggo melu tumindak. Cara mung kanggo nyegat Pendhaftaran masalah lan aku bisa ngalahake dheweke. Ing paribasan ayu: "Boten ventured, apa éntuk…” Ing asas, iki uga basis samubarang therapy Prilaku.

    Aku duwe Pendhaftaran pangertèn dhewe saka tanggung jawab dijupuk pisanan kanggo kula, lan aku kelingan, kaya aku aran luwih apik, Aku uga gelange cepet kanggo masalah tanggung jawab global. Aku mung bagéyan saka kabèh global, bagean kamanungsan lan begja sarta begja liyane iku kanthi raket gegandhengan. Wekasanipun, Pendhaftaran pribadi uga-kang punika gumantung ing sehat pangertèn akèh saka tanggung jawab kabeh. Aku ngenali, sing ora ono mung Pendhaftaran EGO ing tengah donya, nanging disenengi kanggo liyane uga-kang.

    Conto ndhuwur karo informasi Booth uga wis ditampilake kula, sing Pendhaftaran angsal liwat laku Empati menehi kula kepuasan. Sensitivitas iki tegesé antarane kita prabédan kanggo nampa lan sabar. Nanging iki ora "helper sindrom" temenan – Aku ora bakal kelangan aku ing ngewangi. Aku bakal tetep karo kula lan nyoba, kula kanggo nuduhake roso seduluran. Aku njupuk tanggung jawab Pendhaftaran liwat liyane ing kawruh, sing everyone nduweni hak kanggo poto-pangujan well-kang lan. Iku uga babagan wawas sing kabutuhan karo liyane.

    Proses iki terus ing kula free dinamika, sing ngijini kula, tansah mbukak nganti luwih kothak anyar. Malah kita klompok timer bantuan, aku nemu iki dinamis maneh lan maneh - sampeyan pisanan boarded prau, dadi ing dhewe.
    Saliyane kita klompok timer bantuan, aku uga anggota liyane ing pinggiran kita masyarakat - ing cacad, Lawas wong, Alkohol, mental gerah. Grant iki aku nimbang saiki minangka prakara mesthi kula.

    Iku Etika anyar, Aku nyoba kanggo ngleksanakake ing: Aku arep dadi wong welasan, nolak ing indifference menyang liyane saka jantung. Aku dikenali, Pendhaftaran kabutuhan uga gumantung ing liyane. Tanpa gotong bab sing kaslametané sosial ing bumi ora bisa.

    III.

    Aku Deleng Gaia (= Basa Bumi) wengi (malah sak dina), Aku sangsoro saka turu ...

    Iki donya ing dalan sajarah saka sawijining contradictions, kang wis dadi utamané tanggung jawab kanggo wong, tekan titik nolèh. Dadi sadurunge, iku ora terus. Loro-lorone ing nasional lan ing konteks internasional kita ing “titik ora bali” teka. Ing imbalances antarane sugih miskin lan ing tingkat nasional lan internasional wis diadopsi dimensi, kang ora bisa sijine karo Etika ndhuwur sesuai. Wong wis dipindhah adoh saka masyarakat lan nyenengi ing unbroken grandfathering kien, meri saben liyane sing kasugihan. Gedhe bagean saka perusahaan duwe amargi struktur kepemilikan ora nduweni akses menyang penting sumber. Apa iku konflik lor-kidul antarane berkembang lan ing pembangunan negara utawa malah mung siji panampa Hartz IV karo anak sing: pambedo ing kepuasan sing kabutuhan punika - iku misale jek - inextricably.

    Saliyane kepemilikan saka mesin lan karya gumantung related apa iki pambedo uga kanggo pendidikan lan media sosial liyane, sing wangun umum kesadaran. Aku kang mratelakake panemume, saben wong kang filsuf dhewe, nanging kawruh bisa entuk mung supaya adoh minangka, minangka uga wis pendidikan sing perlu, kang perlu kanggo proses kesadaran, wis. Lan ing wilayah iki mrentah lawas tradisional kakuwasan, sing ora melu ing Etika anyar ing pangertèn sosial. Sampeyan kudu soko kelangan, daya sing lan bandané.

    Ayo dadi nyoba, kanggo Bina pangertèn sing akèh saka tanggung jawab ing eling umum saka warga biasa! A filsafat Unlimited wutah ora duwe tanggung jawab kita wektu. Kasedhiyan fosil ngiseni diwatesi. Iku, kanggo berkembang anyar iso dianyari energi teknologi karo meksa dhuwur, menyang looming iklim musibah bisa menging. Ing Madness saka deterrence nuklir karo kabeh beboyo kanggo kamanungsan sawijining iku bakal mungkasi. Ing raos tanggung jawab global kita duwe "ing deluge ... kula" ngomong pamit menyang ideologi saka. Anyar gagasan kudu dianggep ngrampungake karo dina deluge. Tumiba sing nerjemahake menyang indifference, panggawéan angkara ing mangsa lan anak kita anak kang guilty. Kejujuran bab kita kahanan iki indispensable prasyarat.

    Cetha ngirim "kang” diselehake ing tengah kita eling lan ora "Duwe”. Dosané bakal misale ing mangsa. Nanging iki ora dosané ing struktur sosial temenan. Kene iku, kanggo njaga katentremaning saben individu ing masyarakat ing atine – ing pangertèn kang apik umum – lan supaya gedhe banget beda.

    Wong ing kapitalisme ngalami minangka ditekani sacara alam. Ing pasar pegawe, kudu entuk feats, apa mranata marang ing kompetisi karo piranti. Donya katon marang minangka hodgepodge barang, bisa ndarbeni kanggo prestasi. Lan iki katon marang minangka akeh siji apik, apa seng di pengeni. Nanging kepuasan nyata bener dhewek ora diduweni mangkono. Panjenenganipun urip ing ngarep lan meh ora katon njaba kothak – senadyan televisi lan Internet. Utawa iki media wis sapisan konsumen dilengkapi tanggung jawab global?

    Informasi ing kahanan kamanungsan nemu ing akeh, nanging kang ilang iku Prosès eling, ing sartanipun emosi, kang pungkasanipun ndadékaké kanggo tumindak, kanggo ngganti,. Iku penting uga teka saka misahake lan kanthi mangkono asring gadhah mekanisme lan acak tampilan donya kanggo perspektif global - waca Bumi minangka kabèh. Ora manungsa ngwasani bumi, sawetara bakal wis kita pracaya, genetis engineers, nanging wong yaiku bagean saka alam, minangka manifests dhewe ing wangun bumi.

    Apa kita nelpon ing sosialisme gagasan anyar utawa mangsa utawa Utopia, iku bener sing peduli. Didhukung dening global Etika anyar saben idea anyar ing mecahaken kahanan global migunani lan mbiyantu. Nanging, nemtokake kwalitase kabisat saka idea banjur tumindak. Lan Mugi duwe akeh pejuang anyar, sing gelem, karo anyar pangertèn akèh saka tanggung jawab kanggo njaluk melu ajang politik.

    “Pamitan”, ngandika rubah.
    “Punika Pendhaftaran rahasia.
    Iku gampang:
    siji sumerep cetha mung karo jantung sing.
    Sing penting iku ora cetha menyang mripat. "
    (Antoine de Saint-Exupery)

    Punika artikel minangka permanèn: Tarian Soul

    CIAO Hans

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    Minangka delegasi kanggo konvènsi negara Ngiwa Lower Saxony ing Emden…

    (apa CC = subtitles ing video!)
    ana, kadhangkala cocog siji lan ngandika, kanggo drive minangka utusan kapilih menyang kongres saka organisasi, kanggo kang wis melu politik. Lan kanggo kula iku Ngiwa Braunschweig, kanggo bab distrik sing aku iki lelungan minangka wakil.

    Emden iku sawijining kutha ing tutuk saka Ems kanggo Segara Lor – cedhak tapel wates Dutch. nachgerückt ing proses duta, aku nampa order ing kabar cekak kanggo ancang-ancang iki ora akeh wektu. Nanging diaktifake metu babak nyenengake, karo kang lunga menyang telung dina congress.

    The North Hall minangka ajang mbuktekaken ono gunane: wiyar, langit lan teknis gaul (mung kudu bisa luwih apik krungu pamicara ing podium!).

    ing dina sambutan, ing 20. Nopember 2010, dianakaké metu ketua negara D. Dehm ing Taman kutha ing Emden sadurunge konvènsi negara Ngiwa Lower Saxony a Kulturverantstaltung karo Miserere Jerman dening Bertolt Brecht lan Monopoly piyambakan.

    Aku ketemu telung dina ing Emden tiring nanging uga cukup menarik. iki cetha bisa felt ing harmoni party, kang adhedhasar kepinginan umum kanggo goal pesawat. Ing diskusi ditandhani dening disiplin roso seduluran. Akeh votes ing komposisi saka eksekutif negara anyar lan akeh panjalukan kanggo pigura Manifesto kanggo pemilu lokal 2011 Lower Saxony padha rampung ing wektu amarga. D. Dehm teka minangka ketua lawas negara maneh pilihan, lan putra Manfred bebarengan karo Gisela Brandes Steggewentz padha kapilih kanggo kirim. Seneng banget digawe kula, sing Hans-Georg Hartwig iki dikirim dening Kreisverband Braunschweig kita dening partai bali menyang Komite Eksekutif State.

    CIAO Hans

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    penting sanget hasrat Felicia Langer kanggo kamanungsan ing Palestina…

    (Klik ing layar photo komentar…)
    Felicia Langer – 80taun, Jewess – iki ngunjungi klub Jerman-Palestina ing TU Braunschweig. Dheweke digawe penting sanget impassioned kanggo hak manungsa saka Palestina. Sawisé kuliyah hukum aku mbelo akeh Palestina ing Israel minangka pengacara lan ditampa kanggo prasetya sing wis akeh penghargaan: Alternative Bebungah Nobel, pajeg kanggo Bruno Kreisky Foundation lan 2009 jurusan pisanan Merit.

    credo dheweke: “Yen ketidakadilan punika minangka ketok minangka kasangsaran ing Palestina, banjur kudu bisu!” Ing mratelakake panemume, sing tentrem ing Timur Tengah punika mung bisa, nalika wong Yahudi ngakoni utang sing kanggo expulsion Palestina lan nampa hak manungsa saka bali saka Palestina kanggo omah-omahé. Felicia Langer sumerep piyambak minangka mata pendhudhukan Israel. Israel kick hukum internasional underfoot, nanging ana bakal pasuryan, pasuryan saka wong. Felicia bab sing paling cedhak ing dispossession Palestina ing Yerusalem Timur. Pamukiman Yahudi ing wilayah dikuwasani pindhah senadyan werna-werna banding internasional, luwih.
    “Epitome saka panganiaya iku pendhudhukan”, supaya Felicia.

    Ing wilayah Israel-dikuwasani, gerakan Palestina wis akeh banget diwatesi – dening tembok, checkpoints, syarat. Ing sawetara lurung-lurung ana “Awit wong Yahudi!” apa fatally mengeti sasi, ngendi iku “Ora kanggo wong Yahudi!” ana. Felicia dipetik teks saka Afrika Kidul, ditampilake ing kang kahanan ing Israel Samsaya Awon saka regime apartheid ing Afrika Kidul. Ing mripaté, Israel wis tambah dadi ethnocracy kanggo wong-wong Yahudi.

    Ing presentation dheweke, ngiwa Skip senadyan passion kadhemen tipis sing kanggo pirsawan, pirsawan felt soko saka ora kentekan niat Palestina. Israel deleng Abraham, tanah prajanji ing jaman kuna kanggo wong-wong Yahudi, nanging hukum internasional diakoni sacara internasional padha tau diamati.

    Israel lan Jerman – Persahabatan a, kang cukup prasongko. Holocaust iku beban. Nanging functionalization saka anti-Semitism term dening Israel ing debat Arab-Israel dipatèni.

    Iki ngundakake pitakonan wigati: “Kepiyé kita mada Jerman karo Israel sasi kita?”

    Felicia Langer ngandika, Jerman wis wis wis meneng – karo jalaran serius: Hitler munggah kakuwasan… Sampeyan bisa ndeleng ing kasepen complicity?
    Dina Jerman kanggo Israel ora dikon meneng.

    Memitran karo Israel – lan. Nanging kudu ing kasus iki dadi kancané kritis Teknologi!

    penting sanget aku mung bisa kula…

    CIAO Hans

    PS: Felicia Langer ing Wikipedia
    … kanggo luwih deepen video karo Interview saka sejarah Ilan Pappe kanggo pendhudhukan Israel 1947 (Nakba) kene
    pengaruh klompok demo ing Gisik Kulon (Pax Christi lan IPPNW)

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    Ukara kapisan marang Councilman Rosenbaum sawise mbantah marang expansion bandara…

    Peter Rosenbaum kanggo gagasan sepisanan warga 'Brunswick (BIBS) wis kapilih dadi anggota DPRD Brunswick, makili. Ing BIBS wis utamané melu wis ing protest marang deforestation saka Querumer Forst ing Braunschweig sak expansion bandara (ndeleng kene). Lan iki ana déwan sing Rosenbaum tansah minangka wong tanggung jawab ing ngarep. Dadi saiki iki malah 300.(!) Digawe mate alas saka pejuang lingkungan.

    Ing kutha Braunschweig punika protest aktif iki ketoke ora ditrima. Lan proses saka tuntutan umum marang Mr. Rosenbaum Council milai amarga saka macem-macem nyinggung: Nglanggar undhang Majelis, Coercion, Trespassing, Panganggone megaphone ing kurang saka 50 Demontran, Karusakan kanggo situs…

    Iku politik proses ing Pengadilan of Braunschweig District lan supaya ana ing kapentingan umum gedhe. Ing dina pisanan kang nyoba teka apik 100 Pamireng, kang mung lack saka papan ca. 40 ngetik courtroom. Minangka Alderman Rosenbaum ditolak saben pangisian daya siji saka bukti-bukti tuntutan ukum karo counter, hakim iki dipeksa, Kanggo ngeset tanggal pangrungon anyar. Iku pungkasanipun telung dina pemeriksaan.

    Senajan Tindakan pengadilan administratif duwe amarga saka biaya pidana amarga saka non-selaras karo syarat kanggo demontrasi – iku arep kanggo legality saka syarat – ngandika hakim ing ukuman:

    Peter Rosenbaum, BIBS déwan, iki amarga nglanggar peraturan kotamadya ing demontrasi marang deforestation saka 60.000 Wit-witan ing Querumer alas ndawakake Mulai ing- lan ingkang dipun lakokake ing Airport kanggo Brunswick 20.000 € (150 Tarif dina rata-rata sing 135 €) dihukum. Yen paukuman kanggo teka menyang pasukan, mangkono bakal rekaman pidana disambungake.
    Sampeyan ngirim dadi marang syarat ing ngisor iki kutha wis infringed:

  • Larangan saka nggunakake megaphone ing kurang saka 50 Demonstrators
  • Demo ijin mung kanggo kävelytie mlaku: Demontran ran sebagean ing werna
  • Ngaku Of Peter Rosenbaum demo dirijen tanpa kabar (Peter Rosenbaum wis 300 Demontrasi akun lan worn minangka dirijen demo njamin, sanadyan wong- utawa sabab karusakan jumeneng.)
  • Salajengipun, ing paukuman hubungane kanggo trespassing allegation ing alas kutha Querumer Kehutanan.
    Tindakan pidana kang ditetepake marang sangang peserta liyane ing demontrasi marang deforestation saka alas Querumer wis disetel.

    Sampeyan menarik ing konteks iki,, sing saiki pemerintah CDU-FDP kepengin nganggo Lower Saxony Majelis undhang kapisah, Majelis undhang saiki bener (apa munggah 2008 mung, Nationwide Majelis undhang bener wis) diganti (ndeleng kene). Loro-lorone lan warga protes manungsa lan polisi ing kahanan sakabèhé iku bingung, yen ing saben negara lan aturan khusus dhewe kanggo matesi ingatase hak bebas asosiasi miturut pasal 8 bisa diadopsi ing Law dhasar. Marang project wis tontonan ing Hannover, kanggo apik saka ingatase hak bebas ngumpul penting kanggo Pitulung Demokratik. Kanggo nggayuh generasi ingatase hak bebas wis perang dening wong – hak dhasar kanggo ingatase hak bebas ngumpul kudu dihormati lan wadi.

    Mulane, iku utomo, kanggo sing kabeh ing lurung-lurung lan squares saka kutha Braunschweig njupuk hak kanggo nduduhake ing angger-anggering Toret. Sampeyan ngirim ora bisa diwatesi waé hak migunakaké saka megaphones ing demontrasi!

    Ing putusan marang Alderman Rosenbaum isin ora mung pengadilan nanging kabeh kutha Braunschweig!

    CIAO Hans

    PS: Councilman Rosenbaum punika mesthi ing vèrsi… Perorangan lan organisasi bisa duwe “Open Letter” mlebu wong banjur menyang tengah [email protected] ngirim.

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

    Ing Castor nggulung lan nggulung lan stands… Tumindak marang energi nuklir ing Wendland…

    Ana kita tindak! Ing rapat umum massa marang Castor Dannenberg! Miturut nglumpukake padha 50.000 Wong ing kaki lan kita padha ana. A sawetara glimpses nuduhake film cilik. Nanging iki mung awal saka mbantah marang transportasi Castor kanggo Gorleben. Mung dina iki utawa sesuk rawuh ing transportasi Castor. Ewon pejuang ingkang kalebet ing Wendland lan pengin women transportasi, kanggo nyetel karakter kal cetha Polti. Iki wektu mbantah wis diwiwiti ing Prancis…

    Gambar Next: Pictures of kula Pictures of Helmut
    Castor-mblokade 2010 – review dening Ute

    Uga ing Brunswick taun iki ana mbantah marang Castor ing. 50 Anggota panitia koordinasi Asse II – minangka akeh minangka tau sadurunge – digawe cara kanggo Dannenberg Camp. Dheweke mandegake ing ngarepe istana Braunschweig lan ing statements singkat privasi nuklir pemerintah wis ngritik lan disebut kanggo melu ing mbantah marang Castor.

    A video anyar saka graswurzel.tv kanggo Castor 2010:


    Download Video utawa Mp3

    www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
    Kaca-kaca: 1 2 3 4 5 6 Sabanjure

    Next Page »

    Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.