Video: Spekulasi pangan …

Video nganggo kanggo awake dhewe…

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Ngapusi: International …

International punika song paling misuwur wonten ing gerakan pekerja. Iki asalé saka pen saka Frenchman Eugène Pottier, ing sisih aktif Paris Commune nganti crackdown sing 1871 melu. Ayat kang banjur padha 1888 music dening Belgian Pierre Degeyter. Karl Marx wrote Dewan Umum Association ing Pasangan Men International ing wektu sing: “Wong apa iku Paris, karo commune kang, bakal tau ngrayakake minangka harbinger kamulyane saka masyarakat anyar. Martir sing dilestarekake ing jantung gedhe ing kelas apa. Sajarah Exterminators sawijining wis mancep sing pillory langgeng, saka kang lagi ngijolake kabeh dungane imam sing lemes.(Wong-wong)

“Para buruh ing donya manunggala!!” ana motto, dianggo ing baris saka International. International ana produk wektu lan salajengipun pikantuk saperangan revisi (ndeleng kene). Tembung nuduhake proletarians déning Karl Marx ing wong, kang bisa entuk paling panguripan mung dening sade daya sing pegawe. Proletariat iku kelas, kang kosokwangsul kaliyan kelas bourgeoisie ing, kang liya saka produksi, stands. Syarat sing ora luwih modern dina iki. We speak rodo saka lapisan ing masyarakat – z.B. Lower, Resources- lan kelas ndhuwur. Nanging ing pambedo dhasar wis ora diganti awit. Ibukutha lan financial pasar dominasi kawicaksanan saiki globalized.

Iki wangun saka ibukutha internasional ora ana ing abad kaping pungkasan lan divisi saka donya, plundering sumber daya saka negara miskin tanpa gati kanggo manungsa lan alam, kita ndelok dina iki, nggantosi ukuran anyar.

Nalika aku teka munggah karo idea, mung sapisan “International sandi” kanggo nulis (mbok menawa Luwih presumptuous…).


Kula International

Tangi sampeyan wong ing bumi iki,
iku saiki wektu dhuwur.
Kanggo kabeh padha bakal humanely,
tetep nonton lan siap kanggo.

Financial lan ibukutha minangka daya donya,
abounding, iki maneh metu!
Plaything digawe donya padha,
on Aug mung siji – MediaWiki!

Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!
Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!

Wis mestine kanggo tuwuh ingatase hak bebas manungsa,
ora ditemtokake luwih dening MediaWiki.
Roso seduluran ing karya,
iki langkah pisanan!

We have bumi ing atine,
bumi wis ora dicolong ngurmati.
New Energy punika yakin kita,
Panipisan iki ora diijini luwih!

Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!
Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!

Lan kabeh wong ngadeg ing kamanunggalan,
iku siji karo alam!
Padha kabeh pengin sing ingatase hak bebas,
Divisi ora struktur!

Iki bhinéka punika kekuatan kita,
saben siji wis sawijining budaya.
Bareng kita menyang bisa,
sing ana sumpah anyar!

Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!
Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!

Perang punika tau a Reply,
ing masalah ing donya!
Kanggo peralatan militer mulane ora Panggonan!
Tentrem ngemu banjur!

Warmonger kita arep Rampanes,
padha pungkasanipun sijine nyoba!
Kakuwasan World Peace,
lan gedhe daya kita ora pengin!

Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!
Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!

We have kabeh mung siji bumi,
ngadeg ing roso seduluran kanggo!
Sasaran saka mlarat perang saiki bakal,
sak hak urip kira kita!

Wutah anteng mung kanggo sugih,
iku liwat kanggo kabeh wektu!
kabeh kawulo iku saiki alus,
kita kabeh gelem!

Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!
Kalebu kabeh bebarengan maneh,
mangsa manungsa wis ngatur!
Ing profiteers kita ngukum,
nyurung aside, sing mung narik!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Amerika Latin: Apa sabanjure ing Latin American proses integrasi, karo ku kene?

Sawise Pemilu sadurunge Pemilu: Nicaragua wis milih, Venezuela bakal milih Apa sabanjure ing Latin American proses integrasi, karo ku kene? Efek apa develops njero lan externally? Apa sing nimbulaké, Latar mburi, Saka- utawa. Wis sawise-efek utawa duwe kudeta ing Honduras lan kudeta ngupados ing Ekuador? Apa sing dislametaké Jerman privasi pembangunan ing wilayah? Lan peran sing dhasar Jerman?

Kanggo iki waé, ngandika Laura Madinah, Duta Republik Bolivarian saka Venezuela:


Download Video utawa Mp3

Lan Ingo Niebel (Kang ora gegandhengan Development Minister Niebel!). Urip lan tumindak minangka sejarah lan freelance journalist ing Cologne. Wiwit pisanan misi minangka Pemilu pengamat internasional ing Venezuela 2003 Sampun kesah ing Bolivarian Republik kaping pirang-pirang. 2006 Bukunipun "Venezuela ora Sale. Visionaries marang neoliberal kudeta " (Berlin, Kai Homilius Verlag). Kang panganggo wis diterbitake ing donya lanang, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Saka Politics lan Sejarah, Race, ing WDR, ing Intelligence kritis majalah rahasia lan liyane Jerman, Basque lan Spanyol media ( sawijining Website ).


Download Video utawa Mp3

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Comic: Pesawat Eropah …

Gulung karo mouse…Comic oder kanggo PDF kene

Film iki mbutuhake Lampu kilat Player 9

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Carane akeh pengungsi ngirim njupuk Eropah?

Ing subyek, dhateng ing Brunswick Peace Center Herbert Erchinger, Pastor i.R. lan anggota founding saka Braunschweiger Sanctuary, care saka pengungsi.

“Disastrous lan inhuman Jerman lan Eropa privasi pengungsi wis disebut kanggo tightening saka asylum. Babagan 1.800 Wong mati 2011 Mung nganti pungkasan Agustus ing Mediterania ing nyoba, supaya kangelan konco lan kanggo golek kebebasan lan urip luwih apik ing Eropah. Minangka sadurunge kaetung bali, kalebu bocah, sing lair ing Jerman utawa wis thukul munggah. Iki ditambahaké dilacak saka negara Arab?
Eropah bisa dadi Surgo aman kanggo sawetara kuya…”, ngandika ing flyer acara.

Pastor Erchinger wiwit kang wicara karo referensi kanggo tradhisi pengungsi beda agama. Wong-wong Yahudi padha diusir saka tanah Mesir lan Yesus punika anak pengungsi. Pengungsi wis tansah kandungan negara anyar – dadi iku Hugenotten, ing Emigration akeh Jerman ing Amerika Serikat utawa emigrants sak mrentah sosialisme Nasional. Pengungsi saka GDR mantan temenan Mauerbau kanggo Republik Federal pangentukan.

Supaya disebut- “Ekonomi pengungsi” ngandika pisanan Franz Josef-Strauss – nanging politik lan ekonomi bisa dipisahake dadi cetha? Apa bisa digunakake minangka ukuran kanggo “Normality” aplikasi ing budaya lan kanthi mangkono minangka Abschiebegrund?

Kita hukum dhasar punika Artikel 16a: (1) Ajek dimungsuh ing politik asylum…

Sawise siji 1989 lan ing Perang Balkan, ana Tambah massive ing nomer pengungsi (Statistik). Banjur nomer sing melorot Ngartekno. Looking ing tokoh ing aliran global pengungsi, supaya teka nur 3% ing 40 Yuta pengungsi donya Eropah! Jerman ora nampa pengungsi sembarang liyane saka dadi-disebut “katelu aman negara” ing, senadyan 2005 ing Geneva Convention wis dikenali.

A badhan tartamtu ana pastur Erchinger kahanan darurat pengungsi lan jawatan, kang lagi kapapar ing pesawat. Eropah nduweni Schengen Agreement Sale Desa ing wates. Panguwasa EU Frontex lan Rapid Wewatesan Campur Tim nyedhiyani saben dina kanggo frightening gambar deportations ing tapel wates. Minangka wis kasebut ing ndhuwur, seda babagan 1.800 Wong 2011 Mung nganti pungkasan Agustus ing Mediterania. Iku uga kanggo Waters internasional!

Yagene pamaréntah Jerman dianggep pengungsi minangka ketat? Miturut Pak Erchinger negara wedi shift ngiwa utawa nengen ing populasi. Walanda, ing dianakaké ora integrasi nyata, minangka conto eloquent. Siji akibat saka keruwetan sing ilegal pengungsi – cukup loro saka pitakonan, apa manungsa bisa ilegal…
420.000 Ilegal urip ing Jerman, 120.000 Mung ing Berlin. Lagi eksploitasi minangka mirah pegawe lan wedi, pindhah menyang dhokter utawa ngirim anak sekolah umum!

Kanggo mungkasi kasangsaran pengungsi, bakal metu diatur saka Amerika (z.B. bab pesen) kanggo nimbang digandhengake karo cerdas pembangunan sepindah!

Nanging ora mung negara ngirim njupuk care saka pengungsi, lan Civic dadi dibutuhake! Considering uga faktor demografi, supaya prau iku adoh saka kebak karo kita!

CIAO Hans

PS: “Chain Duldungen”, ngendi lan seeker asylum kudu Count saben dina arep di dhéportasi lan kanggo akèh taun, ical kalebu!
“Airport tata cara” (20.000 Pengungsi saben taun), ngendi buron sing nahan ing bandara lan diboyong ing sawetara minggu, uga!

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

DIDF: Budaya- Kasusastran lan Days …


Download Video utawa Mp3

Ing ngarep 50 Taun ing 31. Oktober 1961 persetujuan recruitment mlebu antarane Republik Federal Jerman lan Turki ing Bad Godesberg. Amarga ing 60s ana butuh pegawe ing Jerman, iki ngarep-arep sing bantuan saka negara Mediterania lan wis pegawe recruitment persetujuan – kalebu karo Turki – mlebu. Minangka 1961 buruh migran pisanan teka Jerman, mbok menawa ora ana siji wis bisa guessed, apa jalaran iki bakal ngowahi karo. “Sepur, ngirim terus mung kanggo wektu cendhak ing stasiun Jerman, maneh ndamel maneh ngarep, nanging tansah mbalek daratan ing dingerteni urip anyar”.
Saka mantan “Tamu buruh” padha mengko “manca buruh” lan dina, setengah abad mengko “Wong karo latar mburi migration”. Ing DIDF Inter-Cultural Elles Forum e.v. Braunschweig ing mengeti bakal njupuk kesempatan topik iki kanggo cahya karo sumber daya budaya. Ing acara Jerman- lan Turki-dianakaké.

Menarik banget orasi kanggo latar mburi sajarah lan masalah saiki transmigran katahan ing pamicara lan Dr Horst Vergin. Andreas Game Henkel:

Horst Vergin:


Download Video utawa Mp3

Dr. Andreas Game Henkel:


Download Video utawa Mp3

Author maos ing Jerman lan Turki musik karo accompaniments dibunderaké mati program budaya. Grup musik Cengiz Akatas marang kinerja. Ing artikel sadurunge aku wis tau mbayangke (kene).

Aku wis ngalami ing Festival budaya DIDF akeh anyar ing donya transmigran…

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Der Sankt Nik'lastag …


Der Nik'lasmann

Ing Nik'lasmann


Der Sankt Nik'lastag

Ayo dadi seneng lan nyenengake kita
lan cukup bungah karo kabeh ati kita!
Lucu, lucu, traleralera!
Rauh Nik'lasabend amarga,
rauh Nik'lasabend amarga.

Nanging ora ana siji mangerténi Nik'lasmann,
bishop – saka Romawi Wétan, kang teka!
Perang nglawan lawas gods,
dianjurake tansah minangka Kristen Juruwilujeng.

Kang stands uga kanggo kaadilan,
wis unjustly dibebaske convicts!
Ngluwari bocah-bocah wadon pelacuran,
gab Gold, supaya padha verschon.

Punika santa patron nelayan lan anak,
kanggo Merchant lan baker ora kurang!
Ing Hanseatic erchor wong kanggo nglindhungi,
supaya legenda conjured wong.

Ing Nik'lasmann nyuwun tansah becik lan ala,
klebu brav und fromm Getöse!
Kanggo anak kang rod duka,
'S anak katresnan kanggo apik.

Kaose sikil, Shoes, Boot, Teller,
Pranyata metu questioner!
Ing “Golden Book” kang maos tumindak,
apa perkakas utawa apples nunggu sampeyan.

Nanging ngomong dear Nik'lasmann
ana ala anak amarga ing sawetara titik?
Buku, kaping plug cepet aside,
Tuwane mung bungah aku nyiapake.

Tuku murko wong ing Nik'lastag,
Coklat mbokmenawa gedhe ing tumpukan!
Nik'lasmänner padha pracaya ana,
supaya isi dana akeh.

Pancen Nik'lasmann bist mung Profitikone,
karo sutji kanggo kula nanging please nyisakke!
Anak kang katelu ana Nik'lastag,
ngendi saben bocah wis diijini dadi anak.

Ing Nik'lastag wis dadi dhawuh:
tresna aran Kinderwelt!
Yen sampeyan mbukak liwat kang departemen nyimpen,
carane ora katon saka kita mangsa?

Salajengipun damel sampeyan miwiti mikir,
unquestionably tinimbang goyangake donya!
We anak bakal matur nuwun,
kalebu MediaWiki nanging pungkasanipun ing alangan!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Afrika – bawana dingerteni …


Afrika – bawana dingerteni Ndeleng ing peta luwih gedhe

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Sandhangan lawas ngapusi – Minangka sumbangan kanggo bisnis sing …

A crita sedih saka Afrika:


Download Video utawa Mp3

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Kapitalisme ing Jerman …

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 3 4 5 6 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.