Komik: Vendimet – Vullnetar?

Për ta zmadhuar Kliko mbi imazhin…

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

HipHop: Çfarë po ndodh?

Çfarë po ndodh – HipHop

Çfarë po ndodh,
Në këtë Botërore,
A është I vetëm?,
Kush e mban më mirë?

Unë shoh atë,
Pra jeden Tag,
Und jede Woch’,
Ajo që nuk më pëlqen!

Lufta në kokë,
Luftë në News,
Tërhiqe mua në Zopf
Në fakt, unë bëj atë.

Nuk mund ta kuptojnë,
Unë nuk mund ta kuptoj,
Shohin vetëm të vdekur,
Unë jam mjaft i ashpër tashmë.

Vdekjet në luftë,
Vdekjet në vend,
Ëndrrat e fitores,
Krejtësisht e djegur.

Frika është përhapur,
Në qenien tonë,
Nuk jam i imunizuar,
Nuk jam vetëm.

E tij unë do të –
Krejtësisht falas,
Rückzug bloß nich’,
Nuk jam duke shkuar.

Gëzojnë jetën time,
Dhe ajo që unë edhe kërcënon,
Nuk do të heqë dorë,
Unë nuk jam brutalizoheshin.

Stop se mut,
Liria vjen e para,
A prova ihr'n,
Pastaj të gjithë në kor:

Ne rrinë së bashku,
Kapërcyer Ngushtësia,
Ne nuk e nxit,
Në grumbull të terrorit.

Kush mbështetet,
Zot,
Në qoftë se vetëm një horr,
Ai sjell të vdekurit.

Çfarë ju ëndërr vetëm,
Thikë në dorë,
Kultur Allahut,
Nuk dihet për ju.

Parajsë si një objektiv,
Virgins peng,
Ju nuk e dini shumë,
Rrugën e gabuar në gabim.

Çfarë ju mungon,
Është një rilindje,
Ju nuk janë zgjedhur,
Seize shansin tuaj të fundit.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Biseda Feierabend: Pia Zimmermann dhe Katja Kipping

Feierabend bisedë me kryetarin e Partisë së Majtë Katja Kipping dhe Pia Zimmermann (MDB, Majtas)
jam 18. Nëntor 2015 Shtëpia e Kulturave Botërore – Brunswick.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Radio Okerwelle: Ankthi dhe depresioni Selbsthilfegruppe në Braunschweig

Tonë Ankthi grup mbështetje dhe depresioni Brunswick ka për të Radio Okerwelle ka marrë një ngarkesë në temën e ankthit dhe depresionit. Anëtarët e raportit grup mbështetje për përvojat e tyre me këtë sëmundje.

Ne shpresojmë se ky mision aktorë të tjerë të nxjerrë në pah mënyra të ndryshme, për të mirë e tyre Ankthi dhe depresioni marrëveshje.

Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!).

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Sokrati në dialog (Mäeutik) …

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Bunkerë korporatat trilion …

Konzerne_all

Shkoni në bar në pjesën e poshtme…

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Këngë: TTIP …

TTIP

Hej, e saj në boardroom,
Juaj ankohet për fitimet tuaja?
Por pasi që unë vij ngadalë në Rage,
Ju dëshironi çfarë – sepse unë nuk e bëj.

Liberal do të jetë tregtia juaj,
Lirë të të gjithë kufijve,
TTIP sjell ju të ndryshojë,
Për ne kjo është një vuajtje.

Shërbimet dhe mallra,
Pa kufij në trafik,
Ju dëshironi duke kursyer çfarë,
Normat dhe standardet e reja solln më parë.

Qoftë në shëndetësi ose mjekësi,
Shërbimet Publike dhe Kultura,
Në plan të parë vetëm fitimet tuaja,
Në avantazhin tuaj vetëm.

Larminë e kulturave,
Flijimet tuaja dhe të holla,
Vendet duhet gjurmët,
Pas botën tuaj fitim.

Negociues tuaj prapa dyerve,
Nga Mbrojtjen Civile asnjë gjurmë,
Çfarë solln ky qëndrim,
Kompanitë ajo ndihmon vetëm.

Samiti i kësaj besëlidhjeje,
Gjykatave të arbitrazhit në drejtori vet,
Për qytetarët ka asgjë të shëndoshë,
A është vetëm hegjemonisë juaj.

Globalizimi është shpallur,
Thjeshton flukset e mallrave,
Për kënaqësinë tuaj të madh,
Unë jam në arra.

Nëse çmimet e librave, Theatersubvention,
Klor pule ose ekzistencës ministrations,
Në të gjitha, ju e dini rregullat tashmë,
Për qytetarët e të gjithë fshehur.

Gjykatat e arbitrazhit janë një hit i madh,
Pavarësisht nga enët vendit,
Gjykimi ekspert sesa drejtësisë të gjithë,
Po bën këtu pesha plotësisht e gabuar.

Daulle mbyllur me TTIP menjëherë,
Nuk ka më shumë negociata në SHBA,
Count Evropën juaj si Werteort,
Përndryshe ju jeni më atje së shpejti.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Ndeshje: Rezultatet e samitit të OKB-së qëndrueshmërisë (Axhenda 2030)

ngarkim…

Kliko >>> Së pari, me miun në fushën…

Tastatur1 Leviz karakterin me çelësat kursorit
Tastatur2 Vendi me bomba bar hapësirë…

Të fillojnë të gjatë, thjesht shkoni me Player Fillim…

Këtu është një lidhje për Objektivat e Zhvillimit të Mijëvjeçarit 2015 Kombet e Bashkuara ...

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Etika ose buxhet – Janë vlerat vetëm vlerat tona këmbimit?

Edhe pse video 2 Orë dhe 50 Merr minuta, ishte ajo aq interesante, që unë bëmë prijësa në fund …

Kur ai arrin?

Një përqind e njerëzimit zotëron më shumë se pjesa tjetër në planet. Këto fakte kanë të bëjnë me sistemin ekonomik mbizotërues, Kjo përfiton në mënyrë të veçantë ato, i pasur. Ajo është fjalë për fjalë perandoria e tyre, dhe çdo gjë, çfarë po ndodh në këtë fushë, ka qenë gradualisht sjellë nga të pasurit në mënyrë ligjeve, Për të gjykuar pikëpamjet dhe planet.

Me demokracinë ka pak për të asgjë për të bërë për të bërë, vetëm një maj se masat kundër mos shprehem hapur, për të parandaluar një rebelim të gjithë botën. Maskoj dhe mashtrimi për këtë arsye është një nga shqetësimet kryesore të elitave obscenely pasura, statusi i saj elitist është i bazuar ekskluzivisht në zero para presjes dhjetore.

Çfarë mesatare qytetarët Joe thjesht do të përshkruajnë si shpërndarjen e padrejtë të shërbimeve të transportit të mallrave në botë, është shitur nga elitat si ligjet e tregut. Ajo është gjithmonë një treg abstrakt, i cili është përgjegjës për të gjitha zhvillimet negative. Në këtë treg ju duhet të besoni si një fe. Tashmë që në pyetje, ngjall dyshime dhe është emërtuar një heretik.

Për treg vetëm ka vlerë, çfarë mund të bëni të holla, çfarë premton fitime, dhe atje nuk është një produkt, për shembull, etika, me të cilën mund të veprojnë. Etika mund të jetë në treg nuk të blerë ose shitur, dhe njeriu modern kështu nën kapitalizëm duhet të vendosë gefälligst! Etika ose buxhet?

Vetëm ai me të vërtetë ka nevojë? Nuk mund të sjellë etikën dhe buxhetin nën një çati? Dhe vlerat tona janë vetëm vlerën e tregut?

Ne kërkojmë këto pyetje për katër mysafirët tanë të edicionit të dytë të pozitave:

-Prof. Dr. Athanasios Giannis, Drejtor i Institutit të Kimisë Organike të Universitetit të Leipzig,
-Peter King, rreth 20 Vite solli projektet e zhvillimit të ujit për Bankën Botërore,
-Ernst Wolff, Autor i librit “Botërore pushtet FMN – Kronikë e një bastisje”,
-Albrecht Müller, Ekonomist, Ish-menaxheri i fushatës e Willy Brandt dhe kreu i portalit alternative lajmeve NachDenkSeiten.

Më shumë video në KenFM

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Liria dhe Përcaktimi …

Koncepti i lirisë në filozofinë dhe shkencat natyrore.

Prezantime të tjera të ... Shiko Henning Nickolaus

A kemi një “Vullnetar”?

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 4 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.