2018/2019: Wisata HAPPY lan HAPPY

Ich wünsche allen meinen Followern und Freunden ein FROHES FEST und GUTEN RUTSCH ins NEUE JAHR 2019!
Punika eksprimen sethitik karo kamera Symax360. Quality ora utamané, kanggo kamera mirah.

Mit der Maus oder den Pfeilen hin und her schieben

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Homeopathy - alternatif Lanang utawa dreister Humbug?

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

1918 – Iku revolusi ing Braunschweig?

Dietrich Kuessner wuwus bab saiki akeh dianggep revolusi November ing kutha lan negara Braunschweig ing pitakonan:
"Opo revolusi?".

Adhedhasar sumber arang dikutip Kuessner stress peran lampahing ing pamaréntahan lan administratif, savaging revolusi awal. Ndadékaké iki: kang minangka diterbitake dening Wulf Otte lan Maik Tanpa wektu tampilan "Saka Monarki lan demokrasi" terus.

Dieterich Kuessner, Pastor ing Lutheran Church i Brunswick. R. Dheweke iku pungkasan ing 40 Taun sanget dipun sinaoni ing sajarah negara lan Braunschweigischer Church Braunschweigische Lutheran ing Sosialisme National.

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Willy Wimmer ing obrolan karo Uwe Meier …

Ing acara ing topik utama “tentrem” Evangelical Academy Abbot Yerusalem karo mantan Sekretaris Negara parlemen Willy Wimmer (CDU), njupuk nyeleh wektu iki ing Gréja saka Para Sadulur. Alesan kanggo iki, sing nomer luwih pendengar wis samesthine. Wimmer ora sawetara mantan Staatssekratär parlemen. Dheweke melu politik ing umum kanggo taun. Utamané ing politik, nalika nerangake hubungan karo Rusia.

Iku ora exaggeration, yen ngaku, sing Wimmer ana fighter kanggo hubungan Neighborly apik lan Jerman ing EU kanggo Rusia. pembelaan pancet kang hubungan Jerman-Rusian apik, kang njupuk saka njaba ekstensif- lan pengalaman nimbali lan akeh ketemu sak drajat karo politikus Rusia lan janji NATO karo gati kanggo nggedhekake ing. Wimmer uga marang perang ing Kosovo, kang padha conducted ing abang-ijo, lan ing umum iku mungsuh staunch saka perang, ing pungkasan 40 Taun kang dipimpin dening West karo.

P.S.: Willy Wimmer ditampa Perdamaian Bautzner 2019

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

“Kabeh daya kanggo Soviet”- Sajarah lan actuality saka demokrasi Soviet …

Gerakan PBB njupuk Panggonan ing pergolakan politik ing dina November 1918 lan sasi ngisor, puncaké ing Jerman. buruh- lan dewan prajurit 'metu sawise model Soviet minangka asil saka Perang Donya lan revolusi November minangka pembelaan unmittebare wong, kang nguripake marang kawicaksanan sadurungé. Padha mouthpiece gerakan iki. Padha ngoyak goal saka democratization radikal saka politik, lan prodhuksi ékonomi, dening asosiasi industri tombol.
buruh- yaiku demokrasi wis digawe kanggo tumindak dewan prajurit ', Nanging gagal ing kapitalisme.

dina iki
– abad mengko – We would like kanggo menehi hasil ing liyane rinci karo sistem dewan minangka wangun langsung demokrasi.
We takon kanggo sajarah gagasan lan pengalaman asli, pengin njupuk ing tampilan saka pembangunan sajarah, kanggo trek, kang bisa duwe kapentingan kanggo mimpin demise saka gerakan Soviet .
Nanging sanajan gerakan PBB ing Jerman gagal, durung idea sing urip ing stubbornly nganti dina iki, wis bola-bali dijupuk munggah lan dicocogake.
Mulane kita dealing with dhiskusi pakar Modode lan karo ing-ambane seminar sacara intènsif karo idea saka demokrasi PBB lan mikir ahead malah ing kahanan saiki lan ngrembug.

Kita ngrembakaken karo:
Prof.Michael Buckmiller (ilmuwan pulitik, Hannover)
Dr. Bernd Roettger (ilmuwan sosial, Brunswick)

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Ngapusi: Roland Stapler kanggo Afd ing Pemilu negara Bavarian …

Lagu "Mia ned!"Punika dadi hit virus ing Facebook, dadi menyang rong yuta views. The Song of Roland Hefter punika nyuwun piwelas marang Afd, kang ing pemilihan regional ing 14 Oktober 2018 janji ing Bavaria akeh votes…

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

gambar: yen maps – Geopolitisches Store

yen maps

Ing siaran banget informatif “yen maps” ditemokake > kene

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Kacilakan saka perusahaan nuklir ing Braunschweig – Warga perang kanggo pendidikan …

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Antikriegstag 2018 ing Braunschweig …

"Ora Wars, ora gaman:
donya kepengin LIVE LOVE ngguyu!"

Ing semboyan kita njupuk menyang lurung-lurung.
100 Taun sawise 1. Perang Donya II, kita njupuk dina anti-perang ing 1. September (minangka mengeti
wiwitan 2. perang II donya) wusana, slogan "Aja maneh perang, Aja maneh fascism "kanggo
gawe anyar lan nindakake panjaluk kita kanggo disarmament lan kanggo urip prayoga kanggo kabeh wong ing masyarakat.

Ing perang lan konflik ing 21. Abad (u.a. Afghanistan, Iraq, Libya, Suriah, Ukraina, Yaman, Israel /
Palestina lan Turki / Kurdish) duwe luwih saka 1 nuntut siji yuta mati lan mayuta-yuta tatu.
Karusakan lan destabilization saka kabeh wilayah sing asil. Nglanggar kaping hukum internasional, contone dening misi AWACS Bundeswehr ing Suriah nggantosi bilai keamanan privasi.

Jerman mbisakake lan ndhukung perang global liwat dhasar kanggo NATO lan
USA (Regional Command AFRICOM ing Stuttgart lan pusat kontrol penerbangan saka NATO ing Ramstein).
Pamaréntah Jerman tolerates disimpen ing senjata nuklir Büchel US, ora mudhun, nanging
sing "modern" sing. Ora gelem terus, sing saka 122 PBB Serikat diadopsi
kanggo ndhukung ban senjata nuklir. Jerman iku exporter penyelundupan paling gedhé nomer papat ing donya lan
uga melu ing panyiapan saka tentara EU. Operasi militèr lan Intelligence
Tumindak mekso yuta wong kanggo nylametake – kanggo Eropah. Kanthi nggawe kemah,
Tambah saka pasukan Frontex lan tambah keamanan tapel masyarakat kita terus
militarized lan dehumanized. Kajaba iku, perang ngasilake ing wangun saka serangan teroris ing polluters.

Aggressiveness degradasi njaba lan demokratis ing pedalaman sing loro saka duwit receh.
Hukum polisi bakal tightened ing Lower Saxony. ditahan nyegah, spying lan
nggawe hukum nglaksaknano cethané ora sadurunge kanca pangopènan tentrem, utawa ora iku ngamanake utama
tentrem.

The Rising biaya waja – ngrancang 2% reged produk domestik – tegese meh dobel saka budget nimbali. Iki luwih 30 milyar, ing perlu investasi ing sosial,
omah, nyegah pendidikan lan infrastruktur. Iki ndukung panjaluk Kamangka lan
obahe tengen.

Perang ora bisa dadi piranti privasi. We gumantung ing solusi ICT confl sipil lan
penguatan hukum internasional!

• disarmament tinimbang ngethok kawulo
• bab lan wuwus tinimbang incitement media
• privasi Jerman kudu laku kanggo tentrem

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Brunswick: Demo marang undhang Police anyar…

(apa kontrol volume!)

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 3 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.