Kaufbar Braunschweig – “rënë nga norma…”

DRC-ja-patregtueshme është një shtëpi socio-kulturore me ushqime të shijshme dhe një gamë të gjerë të ngjarjeve.

Me dhoma konsultuese nga këshillimi emërimit dhe Migracionit Këshilla, në kërkesën edhe në anglisht, Arabic ose French. Në projektet KreativBar, Sprachbar, dresses DRC xhaketë Center dhe pantallona apo në DRKFlüchtlingsarbeit, Dhurimi i gjakut dhe Kryqi i Kuq koordinimi punë vullnetare Ju gjithashtu mund të angazhohen vetë.

Z.Zt. drejtimin e një ekspozitë:
Perspektivwechsel
Fotografi dhe tekste nga njerëzit,
die “rënë nga norma” janë.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Plastikmüll – Pra, bota është e mbuluar në plastike …

Jeta jonë moderne nuk do të ishte e mundur pa plastike - por ne kemi kohë që kontrollin e humbur të vet shpikjen tonë. Pse ishin plastike ka një problem dhe ajo që ne e dimë në lidhje me rreziqet e saj?

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

“Premteve për të ardhmen” – Greva Student në Braunschweig

Pavarësisht shiut erdhi në Braunschweig premten, me 15 mars 2019, ca. 2.700 Studentët në Sheshin e Pallatit në Braunschweig bashku, për të tërhequr vëmendjen nga greva e tyre shkollore mbi ndryshimet klimatike. Ata ishin pjesë e një lëvizje mbarëbotërore (për 120 vendet), e cila u shkaktua nga suedeze Greta Thunberg.

motoja e tyre: “Ne nuk luajnë përtac, ne luftojmë!”

Gjendja në Sheshin Palace në fjalimet dhe muzika ishte e mirë. Ka ndjekur një demonstratë nga Braunschweig qendrore. Shumë kalimtarë të vjetër përshëndeti greva e studentëve. Politikanët u pyetën, në qoftë se ata kishin gomarin në pantallona tani, të prerë dhe vendime të pakëndshme për ndryshimet klimatike.

“Ne do të vazhdojmë, derisa ajo më në fund merr në veshje”, menduar studentët.

Ngjarja tjetër i madh është March 29, 2019 planifikuar.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

faqe e re shtëpia e ankthit tonë grup mbështetje & Depresion

Këtu është lidhja e drejtpërdrejtë ankthi dhe depresioni SHG

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

spango: me kalimin e kohës …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Pritja e Vitit të Ri 2019 LEFT Brunswick

Kam video në YouTube “privat” në, sepse Mbrojtja e të dhënave General Rregullorja DSGVO.
Kush dëshiron të parë atë, shkruani një e-mail ose me anë të “Kontakt” në këtë blog.

Por me regjistrime zanore nuk ka probleme.

Kështu që këtu është mirëpritur nga Ursula White-Roelle dhe fjalimi nga Victor Perli (MDB) gjendja aktuale dhe punën e tij në Bundestag:

Victor Perli

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

OKB-ja – a tiger dhëmbë? (propozimet për reforma)

OKB-ja një tigër pa dhëmbë? Jo! 193 Shtetet e punës botërore në organizimin e Kombeve të Bashkuara si anëtarë të barabartë në Asamblenë e Përgjithshme.

Një mundësi për bashkëpunim botëror! OKB-ja u themelua me qëllim, për të siguruar paqen në botë të përhershme. Karta dhe rezolutat e tyre kërkojnë ndër të tjera. mbrojtja e të drejtave të njeriut, respektimi i të drejtës ndërkombëtare, ndalimi i armëve të shkatërrimit në masë, respektimin e minave tokësore dhe të bombave thërrmuese, dhe mospërhapjen e armëve bërthamore – sendet e domosdoshme, për të cilën bota ka rënë dakord.

Se shumë detyra nuk janë zgjidhur, dëshmon pluralizmin e luftërave dhe shkeljeve të të drejtave të njeriut në dekadat e fundit. Ka qasje, për të reformuar strukturën e pushtetit të UN0.

Zgjedhja e Gjermanisë në Këshillin e Sigurimit për 2019/20 dhe e ardhshme 75 vjetorin festimet janë për ngjarjen Qendra e Paqes, për të diskutuar propozimet ekzistuese për reformën.
Frieder Schöbel punon në një grup punues i Shoqërisë Gjermane për Kombet e Bashkuara dhe po konsideron reformën e Këshillit të Sigurimit, Asambleja e Përgjithshme dhe komitetet e para.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Beje vete: Holographie

nën holografi (gjithashtu holografi, Holos e ὅλος lashtë grek, Gjermanisht, shumë ', Plotësisht "dhe -grafie) Duke përmbledhur procedurës së bashku, që të shfrytëzojë natyrën valë të dritës (përkatësisht ndërhyrje e saj- dhe mundësitë Koherenca), për të arritur ilustrime sistematike demonstrative, të cilat shkojnë përtej mundësive të fotografisë klasike (një objekt tre-dimensionale nga një imazh dy-dimensionale të Furierit transformuar saj është rindërtuar matematikisht, ku kënd e parë është e rëndësishme). Motivet duket se noton lirshëm në konsideratë në dhomë. Gjatë lëvizjes anësore mund të shihet përreth dhe rreth një objekti dhe është krijuar kur shihet me të dy sytë një përshtypje plotësisht tre-dimensionale.

Metodat holographic janë përdorur gjithnjë në metrologji, për shembull në mikroskopi elektronike. si nje hologram (letër altgriechisch Gramma, Gjermanisht, shkruar ', 'Message'), Gjithashtu image kujtesës, referohet një fotografoj prodhuar me teknikat holographic, që paraqet një të vërtetë imazh tre-dimensional të objektit origjinale pas përgatitjes dhe ndriçim me dritë koherente. (Wikipedia)

Me mjete shumë të thjeshta mund të admirojnë veten holografi. Ju vetëm duhet të bëjë diçka. Beje vete: Kështu që ju mund të gjenerojnë holograms! (Këtu)

Ju mund të bëni imazhe tuaj si një hologramin. Si është kjo lidhje: Beje vete

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

CRISPR – inxhinieri gjenetike do të ndryshojë gjithçka përgjithmonë…

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.