Kaufbar Braunschweig – “fallen kaluar tina pakewuh…”

The DRC-purchasable mangrupakeun imah sosio-kultural dahareun nikmat tur rupa-rupa acara.

Kalayan kamar rundingan ku sangakan janjian jeung Migrasi Saran, dina paménta ogé dina basa Inggris, Arab atawa basa Perancis. Dina proyék KreativBar, Sprachbar, dresses DRC Center jaket jeung calana panjang atanapi di DRKFlüchtlingsarbeit nu, tutulung getih sarta koordinasi karya volunteer Palang Merah Anjeun oge bisa kalibet sorangan.

Z.Zt. ngajalankeun hiji pameran:
Perspektivwechsel
Foto jeung naskah ti jalma,
nu “fallen kaluar tina pakewuh” anu.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Plastikmüll – Sangkan dunya katutupan di palastik …

hirup modern urang moal bakal tiasa tanpa palastik - tapi urang kudu lila saprak kontrol leungit tina penemuan urang sorangan. Naha éta plastik aya masalah na naon urang terang ngeunaan bahaya na?

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

“Fridays pikeun Future” – Murid jurus di Braunschweig

Sanajan hujan sumping di Braunschweig on Jumaah, nepi ka Maret 15 2019, siga. 2.700 Murid di Istana Square di Braunschweig babarengan, ngagambar perhatian ku jurus sakola maranéhanana dina perubahan iklim. Maranéhanana bagian tina gerakan di sakuliah dunya (kira-kira 120 nagara), nu ieu dipicu ku Swédia Greta Thunberg.

motto maranéhna: “Urang ulah maén truant, urang tarung!”

Wanda di Istana Square dina pidato na musik ieu alus. Aya dituturkeun demonstrasi ku Braunschweig sentral. Loba passers heubeul tampi peta neunggeul siswa. Politisi anu ditanya, lamun maranéhna miboga burit dina calana kiwari, neukteuk jeung kaputusan uncomfortable pikeun perubahan iklim.

“Urang baris nuluykeun, dugi manehna tungtungna meunang kana gear”, panginten siswa.

Kajadian utama hareup teh 29 Maret 2019 rencanana.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kaca imah anyar tina kahariwang group rojongan kami & Rarasaan kateken

Di handap ieu link langsung SHG kahariwang jeung déprési

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Twine: leuwih waktos …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

panarimaan Taun Anyar urang 2019 ditinggalkeun Brunswick

Kuring boga video on YouTube “swasta” on, margi Peraturan Protection Data umum DSGVO.
Who wants to ningali eta, nulis kuring hiji e-mail atanapi via “Kontak” dina ieu blog.

Tapi jeung rekaman sora aya euweuh masalah.

Ku kituna didieu teh wilujeng sumping ku Ursula Bodas-Roelle jeung ucapan ku Victor Perli (MdB) kaayaan kiwari tur karyana dina Bundestag:

Victor Perli

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

UN – a macan toothless? (usulan reformasi)

UN a macan toothless? Teu! 193 Amérika sahiji karya dunya dina organisasi PBB salaku anggota sarua dina Majelis Umum.

Hiji kasempetan pikeun gawé babarengan global! UN diadegkeun kalawan tujuan, pikeun ngamankeun perdamaian di dunya permanén. Piagam na resolusi maranéhanana merlukeun alia antar. panangtayungan HAM, nu hormat keur hukum internasional, larangan ti pakarang pemusnah massal, hormat tina Pertambangan darat jeung bom cluster, jeung non-proliferasi pakarang nuklir – item penting, nu dunya geus sapuk.

Yén loba tugas teu acan ngumbar, ngabuktikeun ka pluralitas perang jeung pelanggaran HAM di dekade panungtungan. Aya deukeut, mun reformasi struktur kakawasaan UN0.

Pilihan Jerman dina Déwan Kaamanan pikeun 2019/20 jeung celebrations ulang 75th upcoming anu keur acara Peace Center, keur ngabahas usulan aya keur reformasi.
Frieder Schöbel jalan dina grup gawé ti Society Jerman pikeun PBB jeung keur tempo reformasi Déwan Kaamanan, Rapat umum sarta komite sateuacan.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ngalakukeun eta diri: Holographie

handapeun holography (ogé holography, holos of ὅλος Yunani kuna, Jerman, pisan ', Pinuh 'na -grafie) Summing up prosedur babarengan, nu ngagunakeun alam gelombang cahaya (nyaéta gangguan na- sarta kasempetan kohérénsi), pikeun ngahontal ilustrasi demonstrative sistimatis, nu balik saluareun kemungkinan fotografi klasik (hiji objek tilu diménsi ti gambar dua diménsi tina Fourier na transformasi ieu matematis rekonstruksi, wherein sudut pandang Kadé). The motif sigana ngambang kalawan bébas di tinimbangan dina kamar. Salila gerakan gurat eta bisa ditempo di sabudeureun jeung sabudeureun hiji obyék sarta dijieun lamun ditempo kalayan duanana panon gambaran pinuh tilu diménsi.

métode Holographic nu beuki dipaké dina metrology, contona dina mikroskop éléktron. sakumaha hologram mangrupa (huruf altgriechisch gramma, Jerman, Ditulis ', 'Pesen'), Ogé gambar memori, nujul ka photograph dihasilkeun kalawan téhnik holographic, nu ngagambarkeun gambar tilu diménsi nyata objek aslina sanggeus persiapan sarta katerangan kalayan lampu koheren. (Wikipedia)

Kalawan hartina pisan basajan salah bisa admire sorangan holography. Anjeun ngan gaduh sangkan hal. Ngalakukeun eta diri: Sangkan bisa ngahasilkeun holograms! (di dieu)

Anjeun tiasa ngadamel gambar sorangan sakumaha hologram mangrupa. Kumaha link ieu: Ngalakukeun eta diri

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

CRISPR – rékayasa genetik bakal ngarobah sagalana salamina…

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.