Plastikmüll – Pra, bota është e mbuluar në plastike …

Jeta jonë moderne nuk do të ishte e mundur pa plastike - por ne kemi kohë që kontrollin e humbur të vet shpikjen tonë. Pse ishin plastike ka një problem dhe ajo që ne e dimë në lidhje me rreziqet e saj?

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

“Premteve për të ardhmen” – Greva Student në Braunschweig

Pavarësisht shiut erdhi në Braunschweig premten, me 15 mars 2019, ca. 2.700 Studentët në Sheshin e Pallatit në Braunschweig bashku, për të tërhequr vëmendjen nga greva e tyre shkollore mbi ndryshimet klimatike. Ata ishin pjesë e një lëvizje mbarëbotërore (për 120 vendet), e cila u shkaktua nga suedeze Greta Thunberg.

motoja e tyre: “Ne nuk luajnë përtac, ne luftojmë!”

Gjendja në Sheshin Palace në fjalimet dhe muzika ishte e mirë. Ka ndjekur një demonstratë nga Braunschweig qendrore. Shumë kalimtarë të vjetër përshëndeti greva e studentëve. Politikanët u pyetën, në qoftë se ata kishin gomarin në pantallona tani, të prerë dhe vendime të pakëndshme për ndryshimet klimatike.

“Ne do të vazhdojmë, derisa ajo më në fund merr në veshje”, menduar studentët.

Ngjarja tjetër i madh është March 29, 2019 planifikuar.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

faqe e re shtëpia e ankthit tonë grup mbështetje & Depresion

Këtu është lidhja e drejtpërdrejtë ankthi dhe depresioni SHG

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

zgjohem! – Rally në Braunschweig …

LËVIZJA MBLEDHJA

Qoftë në Francë apo Gjermani, pabarazia është në rritje. Në Francë, #Gelbwesten kanë Kryetarit të pasurve, Emanuel Macron, nën presion. Ne duhet gjithashtu në Gjermani në rrugë – në paqe, por trim! Një politikë për miliona, jo për miliarderët.

E njëjta mjerimi dhe i njëjti pabarazia është gjetur edhe në Gjermani, në Saksonisë së Poshtme dhe Braunschweig. Ne nuk do të shkojnë më të gjatë, se mbi 20.000 Njerëzit duhet të jetojnë në qytetin tonë të transfertave, që 8.000 Fëmijët e varfër dhe 500 Njerëzit janë të pastrehë.

motoja jonë: Braunschweig zgjohem!

Çfarë është duke u?

Getting up është një lëvizje rinovimi social dhe demokratik. Secila dhe çdo njëri është i rëndësishëm dhe mund të bëjë diçka.

Çdokush i interesuar në ndjekjen – Lidhje më shumë këtu:
zgjohem – qendra
up Brunswick

Këto tryeza të rrumbullakëta janë mbajtur çdo të enjte në 19:00 pm Apo-Restaurant në vend të.

Takimi i përgjithshëm në Braunschweig janë të gjitha gjenden të enjten e kaluar 19:00 Ora në Brunsviga pushtet mbi.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

vetmia (vetmia) …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

spango: me kalimin e kohës …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Mish - sëmundjet tastiest e botës

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

OKB-ja – a tiger dhëmbë? (propozimet për reforma)

OKB-ja një tigër pa dhëmbë? Jo! 193 Shtetet e punës botërore në organizimin e Kombeve të Bashkuara si anëtarë të barabartë në Asamblenë e Përgjithshme.

Një mundësi për bashkëpunim botëror! OKB-ja u themelua me qëllim, për të siguruar paqen në botë të përhershme. Karta dhe rezolutat e tyre kërkojnë ndër të tjera. mbrojtja e të drejtave të njeriut, respektimi i të drejtës ndërkombëtare, ndalimi i armëve të shkatërrimit në masë, respektimin e minave tokësore dhe të bombave thërrmuese, dhe mospërhapjen e armëve bërthamore – sendet e domosdoshme, për të cilën bota ka rënë dakord.

Se shumë detyra nuk janë zgjidhur, dëshmon pluralizmin e luftërave dhe shkeljeve të të drejtave të njeriut në dekadat e fundit. Ka qasje, për të reformuar strukturën e pushtetit të UN0.

Zgjedhja e Gjermanisë në Këshillin e Sigurimit për 2019/20 dhe e ardhshme 75 vjetorin festimet janë për ngjarjen Qendra e Paqes, për të diskutuar propozimet ekzistuese për reformën.
Frieder Schöbel punon në një grup punues i Shoqërisë Gjermane për Kombet e Bashkuara dhe po konsideron reformën e Këshillit të Sigurimit, Asambleja e Përgjithshme dhe komitetet e para.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

CRISPR – inxhinieri gjenetike do të ndryshojë gjithçka përgjithmonë…

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Homeopati - alternative Gentle ose dreister Humbug?

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 29 30 31 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.