Kaufbar Braunschweig – “rënë nga norma…”

DRC-ja-patregtueshme është një shtëpi socio-kulturore me ushqime të shijshme dhe një gamë të gjerë të ngjarjeve.

Me dhoma konsultuese nga këshillimi emërimit dhe Migracionit Këshilla, në kërkesën edhe në anglisht, Arabic ose French. Në projektet KreativBar, Sprachbar, dresses DRC xhaketë Center dhe pantallona apo në DRKFlüchtlingsarbeit, Dhurimi i gjakut dhe Kryqi i Kuq koordinimi punë vullnetare Ju gjithashtu mund të angazhohen vetë.

Z.Zt. drejtimin e një ekspozitë:
Perspektivwechsel
Fotografi dhe tekste nga njerëzit,
die “rënë nga norma” janë.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Beje vete: Holographie

nën holografi (gjithashtu holografi, Holos e ὅλος lashtë grek, Gjermanisht, shumë ', Plotësisht "dhe -grafie) Duke përmbledhur procedurës së bashku, që të shfrytëzojë natyrën valë të dritës (përkatësisht ndërhyrje e saj- dhe mundësitë Koherenca), për të arritur ilustrime sistematike demonstrative, të cilat shkojnë përtej mundësive të fotografisë klasike (një objekt tre-dimensionale nga një imazh dy-dimensionale të Furierit transformuar saj është rindërtuar matematikisht, ku kënd e parë është e rëndësishme). Motivet duket se noton lirshëm në konsideratë në dhomë. Gjatë lëvizjes anësore mund të shihet përreth dhe rreth një objekti dhe është krijuar kur shihet me të dy sytë një përshtypje plotësisht tre-dimensionale.

Metodat holographic janë përdorur gjithnjë në metrologji, për shembull në mikroskopi elektronike. si nje hologram (letër altgriechisch Gramma, Gjermanisht, shkruar ', 'Message'), Gjithashtu image kujtesës, referohet një fotografoj prodhuar me teknikat holographic, që paraqet një të vërtetë imazh tre-dimensional të objektit origjinale pas përgatitjes dhe ndriçim me dritë koherente. (Wikipedia)

Me mjete shumë të thjeshta mund të admirojnë veten holografi. Ju vetëm duhet të bëjë diçka. Beje vete: Kështu që ju mund të gjenerojnë holograms! (Këtu)

Ju mund të bëni imazhe tuaj si një hologramin. Si është kjo lidhje: Beje vete

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Lied: Roland stapler për AFD në zgjedhjet bavarez shtetit …

Kënga "Mia ned!"Është duke u bërë një hit viral në Facebook, shkon drejt dy milion shikime. Kënga e Roland HEFTER është një lutje kundër AFD, e cila në zgjedhjet rajonale më 14 tetor 2018 premtime në Bavari shumë vota…

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Varfëria është një formë e dhunës – “Me My Own dy duar” | Song Rreth Botërore …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Adrienne Kalisch: Pikturë e pasionit …

Adrienne takova në shkallë tim mjekësor në pediatri. Ajo ishte Ward mjek dhe I Studentët në vit praktik. Puna në repartin e fëmijëve më dha një shumë e fun – Dhe unë, fëmijë të vegjël me clowning tim (regjistrues, Harmonikë etj) gëzuar.

Addi më në fund u vendos në praktikë private dhe tani kam gjetur një kontakt të ri në tuaj në imazhet tuaja.

Nëse ju doni për të parë imazhet tuaja më të saktë, për të shkuar në tuaj Gemäldegalerie.

Kush dëshiron, gjithashtu mund të Kontakt merrni me vete.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Comic për anoreksi: Ninette – Hollë nuk është e mjaftueshme … – (Anorexia nervosa)

"Nën www.ninette.berlin është në dispozicion tani në mbarë vendin, financuar privatisht platformë interaktive dhe iniciativa Ninette për edukimin dhe parandalimin e të hahet çrregullime të qasshme. Grupi i synuar është vajzat veçanërisht 11-15jährige, miqtë dhe të afërmit e tyre.

Një komponent qendror i Ninette është komik interaktive "Ninette - hollë nuk është e mjaftueshme hollë". Në 11 Pasojat do nga sot tregon historinë e vajzës Janette, pajisja në vorbullën e anoreksi dhe luftoi përsëri në jetë me ndihmën terapeutike dhe mbështetjen e miqtë e saj dhe familjes mënyra. Ndihma në mbarë vendin dhe për herë të parë konsultimi në internet do të ndërtuar në komik dhe të gjithë platformën. "

Grupi i synuar është vajzat veçanërisht 11-15jährige, miqtë dhe të afërmit e tyre. Shërbimet e integruara në internet këshillimit janë nga qendra e Frankfurtit për të hahet çrregullime të, ANAD e.V. dhe Libra E.V. nëse. Patronazhin e mori ministri i Shëndetësisë Federal Hermann Grohe.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kronikë e letërsisë (Timeline)

Letërsia është pjesë e kulturës sonë. Shumë shkrimtarë kanë provuar, por disa kanë privilegjin, të bëjë pjesë në letërsinë botërore. Këtu është një kronikë të shkurtër nga shembujt më të rëndësishme letrare. Një vështrim që ju të merrni për të lëvizni nëpër dhe klikoni mbi “Harta e Faqes”. Thjesht zgjidhni titullin e dëshiruar me miun tuaj për të marrë në një përshkrim të detajuar në Wikipedia.

Ju uroj shumë argëtim dhe interesante njohuri.

Gjithashtu mjaft interesante: luajti Letërsi Botërore me Playmobil letërsia Sommers bota për të shkuar

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Mythos – Zhurma e Che Guevara …

Fidel Castro ka vdekur. Shumë dekada sigurt karizmatik orator fatin e Kubës. Qoftë nga Fidel si një mit – si ish-kolegët e tij Che Guevara – do të formojnë, është e pasigurt. Fidel hodhi poshtë një kult personaliteti gjithmonë duke filluar.

Ka shumë këngë të Che Guevara, lavdërojnë jetën e tij.
Këtu janë disa fragmente …

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Ayub ogada – Kothbiro … Muzikë Afrikan …

Përsëri dhe përsëri unë të përjetojnë një fenomen: në mia transmetimeve në radio, shumë këngë, por me një titull, ka pyetje të rregullta.

Kenyan kompozitor Ayub ogada ishte një Busker në Line Veriore, kur ai mori vëmendjen e duhur në fund të viteve '80 nga Real Botërore. Me marrëveshjet e saj disarmingly thjeshtë ai bëri 1993 Bëni një përshtypje të qëndrueshme. Me lehtësi virtuosic në një instrument të Afrikës Lindore – Lyra quhet një nyatiti – Ayub ishte si një aktor me shumë hijeshi dhe një zë të ngrohtë përsëri një qendër muzikore. Ai tregoi Africa me të gjitha ndjenjat e saj…

Këtu është një ekstrakt:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Koncert – 20 Vite DIDF Braunschweig …

saktësisht 20 Vite themeloi shoqatën Intercultural Forum DIDF fitimit. Atëherë luftuan DIDFgegen ksenofobinë dhe racizmin në Gjermani. Në të njëjtën kohë kundër grushtit ushtarak dhe arrestimeve, Tortura dhe ekzekutimet në Turqi.

grupi “katër breaths tokës”, mjetet përkthyer “katër Earth frymëmarrjes”, përbëhet nga katër artistëve të njohur dhe profesionale.
Për katër vjet, ata do të kontaktoni vendet e tjera në njëri-tjetrin dhe të frymëzojë shumë nga shokët tanë të qenieve njerëzore.
Muzika e tyre është e karakterizuar nga muzikës popullore turko-kurd.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 4 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.