Kaufbar Braunschweig – “fallen kaluar tina pakewuh…”

The DRC-purchasable mangrupakeun imah sosio-kultural dahareun nikmat tur rupa-rupa acara.

Kalayan kamar rundingan ku sangakan janjian jeung Migrasi Saran, dina paménta ogé dina basa Inggris, Arab atawa basa Perancis. Dina proyék KreativBar, Sprachbar, dresses DRC Center jaket jeung calana panjang atanapi di DRKFlüchtlingsarbeit nu, tutulung getih sarta koordinasi karya volunteer Palang Merah Anjeun oge bisa kalibet sorangan.

Z.Zt. ngajalankeun hiji pameran:
Perspektivwechsel
Foto jeung naskah ti jalma,
nu “fallen kaluar tina pakewuh” anu.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ngalakukeun eta diri: Holographie

handapeun holography (ogé holography, holos of ὅλος Yunani kuna, Jerman, pisan ', Pinuh 'na -grafie) Summing up prosedur babarengan, nu ngagunakeun alam gelombang cahaya (nyaéta gangguan na- sarta kasempetan kohérénsi), pikeun ngahontal ilustrasi demonstrative sistimatis, nu balik saluareun kemungkinan fotografi klasik (hiji objek tilu diménsi ti gambar dua diménsi tina Fourier na transformasi ieu matematis rekonstruksi, wherein sudut pandang Kadé). The motif sigana ngambang kalawan bébas di tinimbangan dina kamar. Salila gerakan gurat eta bisa ditempo di sabudeureun jeung sabudeureun hiji obyék sarta dijieun lamun ditempo kalayan duanana panon gambaran pinuh tilu diménsi.

métode Holographic nu beuki dipaké dina metrology, contona dina mikroskop éléktron. sakumaha hologram mangrupa (huruf altgriechisch gramma, Jerman, Ditulis ', 'Pesen'), Ogé gambar memori, nujul ka photograph dihasilkeun kalawan téhnik holographic, nu ngagambarkeun gambar tilu diménsi nyata objek aslina sanggeus persiapan sarta katerangan kalayan lampu koheren. (Wikipedia)

Kalawan hartina pisan basajan salah bisa admire sorangan holography. Anjeun ngan gaduh sangkan hal. Ngalakukeun eta diri: Sangkan bisa ngahasilkeun holograms! (di dieu)

Anjeun tiasa ngadamel gambar sorangan sakumaha hologram mangrupa. Kumaha link ieu: Ngalakukeun eta diri

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Lied: Roland Stapler pikeun AFD dina pemilihan kaayaan Bavarian …

lagu "Mia Ned!"Dupi kenging gelar hit viral on Facebook, mana arah dua juta pintonan. The Song of Roland Hefter mangrupakeun plea ngalawan AFD, nu di pamilu régional on 14 Oktober 2018 janji di Bavaria loba undian…

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Kamiskinan nyaeta hiji wangun kekerasan – “Kalayan abdi sorangan Dua Leungeun” | Lagu sakuliah dunya …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Adrienne Kalisch: Lukisan tina gairah …

Adrienne I patepung di gelar médis abdi di pediatrics. Biasana ieu Ward dokter na I Murid di taun praktis. Karya di bangsal teh barudak masihan kuring loba senang – na kuring kids saeutik kalayan clowning kuring (recorder, Harmonika jsb) ngarasakeun.

Addi tungtungna netep dina praktekna swasta sarta ayeuna kuring manggihan kontak anyar mun anjeun dina gambar anjeun.

Lamun hayang nempo gambar anjeun leuwih akurat, tina bade kana Anjeun Gemäldegalerie.

Who wants to, ogé bisa Kontak nyandak sareng anjeun.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Komik ka anorexia: Ninette – Ipis teu cukup … – (anorexia nervosa)

"Dina www.ninette.berlin nyaéta sadia kiwari nasional, dibiayaan pribadi platform interaktif tur prakarsa NINETTE pikeun atikan tur pencegahan gangguan diaksés dahar. Grup target anu katresna utamana 11-15jährige, babaturan jeung baraya maranéhanana.

A komponén sentral of NINETTE teh komik interaktif "NINETTE - ipis teu cukup ipis". Di 11 Konsékuansi bakal ti dinten ngabejaan carita gadis Janette, alat kana vortex of anorexia sarta perang deui hirup kalawan pitulung terapi jeung ngarojong babaturan nya jeung kulawarga jalan. bantuan nasional sarta mimiti waktu konsultasi online éta diwangun kana komik jeung sakabéh platform ".

Grup target anu katresna utamana 11-15jährige, babaturan jeung baraya maranéhanana. Ladenan sangakan online terpadu anu ti pusat Frankfurt keur gangguan dahar, ANAD e.V. sarta Libra E.V. disadiakeun. patronage nu ngambil alih Mentri Kaséhatan Federal Hermann Gröhe.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Babad pustaka (Kala)

Sastra mangrupa bagian tina budaya urang. Loba panulis geus diusahakeun, Tapi sababaraha gaduh hak husus dina, mun milik literatur dunya. Di dieu téh catetan sajarah ringkes tina conto sastra pangpentingna. Tinjauan anjeun meunang pikeun ngagulung teras klik dina “Peta situs”. Kantun milih judul nu dipikahoyong jeung mouse Anjeun pikeun meunangkeun ka jentre dina Wikipedia.

Kuring hayang Anjeun kavling senang jeung metot wawasan.

Kaitung metot: dicoo Dunya Sastra kalawan Playmobil Sommers literatur dunya mun balik

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Mythos – Sora Che Guevara …

Fidel Castro geus maot. Loba dekade tangtu charismatic orator nasib Kuba. Naha ku Fidel salaku mitos a – salaku ka urut kolega-Na Che Guevara – bakal ngahasilkeun, can kapanggih. Fidel ditampik a kultus kapribadian sok dimimitian.

Aya loba lagu ka Che Guevara, muja hirupna.
Di dieu aya sababaraha excerpts …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Ayub Ogada – Kothbiro … Music Afrika …

Kitu deui jeung maneh mah ngalaman fenomena a: mah siaran radio, loba lagu, tapi jeung judul, aya inquiries teratur.

Nu Kenyan penulis lagu Ayub Ogada ieu busker dina Line Northern, lamun manéhna dapatkan perhatian hade dina 80s ahir ku Dunya Real. Jeung arrangements disarmingly basajan anak manehna nyieun 1993 Nyieun gambaran abadi. Jeung betah virtuosic dina hiji alat Afrika Wétan – Lyra disebut nyatiti – Ayub ieu salaku aktor jeung loba pesona jeung sora haneut deui puseur musik. Manéhna némbongkeun Afrika sareng sadaya parasaan anak…

Di handap ieu excerpt:

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Konzert – 20 Jahre DIDF Braunschweig

Vor genau 20 Jahren wurde das Interkulturelle Forum DIDF als gemeinnütziger Verein gegründet. Damals kämpfte DIDFgegen Ausländerfeindlichkeit und Rassismus in Deutschland. Gleichzeitig gegen den Militärputsch sowie Verhaftungen, Folterungen und Hinrichtungen in der Türkei.

Die Gruppedört nefes toprak”, übersetzt bedeutet dasdie vier Atem Erde”, besteht aus vier sehr bekannten und professionellen Künstlern.
Seit vier Jahren treten sie europaweit miteinander auf und begeistern viele unserer Mitmenschen.
Ihre Musik zeichnet sich durch türkisch-kurdische Volksmusik aus.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   
kaca: 1 2 3 4 Teras

Page Next »

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.