“Qëndroni me mua” – Playing për Ndryshim – Këngë ime Goes Round Botë…

Nëse unë jam nganjëherë shumë i trishtuar, Pastaj unë të shikoni në këtë video dhe nganjëherë shkon një lot nga sytë e mi. “Qëndroni me mua”, një klasik nga Ben E. Mbreti-së, do të shtohen me to në një studio virtuale incizim rreth botës dhe të luajë. Këngë fillon me një muzikant rrugë nga Santa Monika, Kaliforni dhe me kohë të lirë gjithnjë e më shumë lojtarë nga e gjithë bota. Ju merrni një të ndjehen për, që e tërë bota i takon së bashku, por në zemrën e saj.
Check it out dhe të gjykojë për veten tuaj:

Në përgjigje kam marrë një lidhje konfirmim, i cili gjithashtu luan një këngë e gjithë bota:
Këngët e regjistruara nëpër Botë.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Piktura në vaj e mikut tim armen Asadur Asadian …

Kohet e fundit: Asadian përshtatur: Asnjëherë mos përsëri - Një Passion Armenian ...

Në një park takuam. Ky kontakt rrit një miqësi. Asadur më tha përsëri dhe përsëri për fatin, Ajo që familja e tij përsëri shkoi – veçanërisht marrëdhënia e tij. Gjyshja e tij iu desh të iknin me tre fëmijët e saj të vegjël dhe u detyrua, duke lënë një vajzë të re në një lumë.
Armenët amtare duhej të 1977 atdheu i tij – Turqi – lë. “Live Pakica ka Armenisht ende ka të luftoj me diskriminimin”, Ai shpjegon vendimin e tij, emigroj.
Ai studioi në Akademinë e Arteve të Bukura dhe që atëherë ka jetuar në Brunswick.
“Unë nuk mund të veprojë jashtë dhimbje në pikturat e mia, Unë nuk e di, në qoftë se unë mund të merren me të kaluarën, familjen dhe popullin tim…”. Por ai nuk e di politikisht, punën e tij. “Përkundrazi, ajo është qëllimi im, për të shprehur ndjenjat”. ai ka emocionet e tij mund të përshtypjelënëse rrjedh në pikturat e tij të mëdha të naftës.
I kthyer një video të vogël në lidhje me ekspozitën e tij të fundit në Almelo, Holandë:

Këtu ju mund të shihni Asadur Asadian në studion e tij:

Këtu të dhënat e tij të jetës:

 • 1977-1984 Studimet në Akademinë e Arteve të Bukura në Braunschweig
 • 1981 Master student i Prof.R.Dörfler
 • 1983 Promovimi i Ministrisë së Shkencës dhe Artit
 • që nga 1984 një piktor – Jeton dhe punon në Braunschweig
 • ekspozita:

 • 1980 Wolfsburg, Schloss
 • 1983 Brunswick, Dresdner Bank
 • 1984 Brunswick, Emmauskirche
 • 1985 Gifhorn, Schloss
 • 1985 Helmstedt, manastiri St.Marienberg
 • 1987 Mülheim / Ruhr, Akademia protestant
 • 1989 Paris, Action Art për Karrabachhilfe
 • 1992 Brunswick, show studio
 • 1994 Brunswick, Bistro në Muzeun Kombëtar
 • 1999 Mainz, Daimler-Crysler
 • 1999-2000 Brunswick, Brothers Church St. Ulrici
 • 2009 Stadtgalerie, Almelo, Holandë
 • artikull gazete:
  Braunschweiger Zeitung, E shtunë 29 prill 2000
  Süddeutsche Zeitung, E martë 7 nëntor 2000
  Armenian-gjerman Correspondence, Nr.108, Jg.2000 / Issue 2
  Shërbimi Arti i eV. kishë – Berlin Cathedral

  CIAO Hans

  www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
  Faqet: Prev 1 2 3 4

  « Faqja e kaluar

  Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.