faqe e re shtëpia e ankthit tonë grup mbështetje & Depresion

Këtu është lidhja e drejtpërdrejtë ankthi dhe depresioni SHG

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Siç kemi qenë njerëz? Historia e njerëzimit …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

vetmia (vetmia) …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

spango: me kalimin e kohës …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Mish - sëmundjet tastiest e botës

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

CRISPR – inxhinieri gjenetike do të ndryshojë gjithçka përgjithmonë…

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Homeopati - alternative Gentle ose dreister Humbug?

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Call Rita: “poezi Slam”(Poemë) Rreth MICRO PLASTIKE …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

vizione të ardhmen

Kliko për të zmadhuar imazhin…

Links:
Internet në Korenë e Jugut për të 52,5 Gbit / s fast
Carsharing
Bicycle Rental Sistemit
qeveria federale është duke shqyrtuar transport publik falas
transport falas
Transporti publik në Vjenë
Çfarë ka të transportit publik në Vjenë, të tjerët nuk kanë?
Wien: Më shumë karta Nëpunësve-vjeçare si makina të regjistruara
Droni si një taksi një njeri – Dubai tashmë një realitet
Më shpejt se Hyperloop: Kina do të 4000 zhvilluar h tren i shpejtë km /
2000 Km Gjermania në dy dhe një orë e gjysmë
ः umngenomprojekt
CRISPR / Cas-Methode
Gen-editing MIT CRISPR / Cas9 (titra anglisht)
Pluripotenz
Stem Cell Research: mach e lëkurës’ zemër
Çfarë do të mjekësisë në të ardhmen
Shërbimi emergjent mjekësor
kompjutera kuantike – Të supercomputers e së ardhmes
Si mund kompjutera kuantike? (Pjesë 1/2)
Si mund kompjutera kuantike? (Pjesë 2/2)
OSHS : Space Solar Power Sistemit
Modular Aircraft Clip-Air
Përdorimi i energjisë flash

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 4 5 6 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.