Plastikmüll – Pra, bota është e mbuluar në plastike …

Jeta jonë moderne nuk do të ishte e mundur pa plastike - por ne kemi kohë që kontrollin e humbur të vet shpikjen tonë. Pse ishin plastike ka një problem dhe ajo që ne e dimë në lidhje me rreziqet e saj?

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Orbit paprerë – një meditim …

Ndonjëherë unë digjem për paqe. Një vështrim në botën lidhur me tingujt e një stacioni hapësinor fluturues.

I shikoni dhe të ndjehen… Këtu, fotografia individi nuk është aq e rëndësishme. Unë e kuptoj veten si pjesë të kësaj toke të mrekullueshme të planetit.

Reflektoj për veten time, çfarë është dhe çfarë ka ndodhur ende. Unë jam pjesë e kësaj e tërë.

Një orbitën e vetme e tokës nga ana e Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës në kohë reale, 408 km mbi sipërfaqe, me 9.966 Fotografitë e kalimit të ISS ekspeditë 57 nga 6. Tetor 2018 regjistruar.

Time-konvertimi në kohë reale duke përdorur referencën metadata dhe interpolation kornizë me një kohëzgjatje prej 1:32:20 Orë.

Për mua kjo është një meditim me të gjithë – të qenë.

Ndoshta kjo është që ju pëlqen. Përcakton madhësinë e figurës dhe të ndjehen, çfarë do të thotë, të jenë pjesë e këtij planeti…

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Shtatë milion vjet të evolucionit të njeriut …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

zgjohem! – Rally në Braunschweig …

LËVIZJA MBLEDHJA

Qoftë në Francë apo Gjermani, pabarazia është në rritje. Në Francë, #Gelbwesten kanë Kryetarit të pasurve, Emanuel Macron, nën presion. Ne duhet gjithashtu në Gjermani në rrugë – në paqe, por trim! Një politikë për miliona, jo për miliarderët.

E njëjta mjerimi dhe i njëjti pabarazia është gjetur edhe në Gjermani, në Saksonisë së Poshtme dhe Braunschweig. Ne nuk do të shkojnë më të gjatë, se mbi 20.000 Njerëzit duhet të jetojnë në qytetin tonë të transfertave, që 8.000 Fëmijët e varfër dhe 500 Njerëzit janë të pastrehë.

motoja jonë: Braunschweig zgjohem!

Çfarë është duke u?

Getting up është një lëvizje rinovimi social dhe demokratik. Secila dhe çdo njëri është i rëndësishëm dhe mund të bëjë diçka.

Çdokush i interesuar në ndjekjen – Lidhje më shumë këtu:
zgjohem – qendra
up Brunswick

Këto tryeza të rrumbullakëta janë mbajtur çdo të enjte në 19:00 pm Apo-Restaurant në vend të.

Takimi i përgjithshëm në Braunschweig janë të gjitha gjenden të enjten e kaluar 19:00 Ora në Brunsviga pushtet mbi.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Siç kemi qenë njerëz? Historia e njerëzimit …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

vetmia (vetmia) …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Mish - sëmundjet tastiest e botës

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Pritja e Vitit të Ri 2019 LEFT Brunswick

Kam video në YouTube “privat” në, sepse Mbrojtja e të dhënave General Rregullorja DSGVO.
Kush dëshiron të parë atë, shkruani një e-mail ose me anë të “Kontakt” në këtë blog.

Por me regjistrime zanore nuk ka probleme.

Kështu që këtu është mirëpritur nga Ursula White-Roelle dhe fjalimi nga Victor Perli (MDB) gjendja aktuale dhe punën e tij në Bundestag:

Victor Perli

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

OKB-ja – a tiger dhëmbë? (propozimet për reforma)

OKB-ja një tigër pa dhëmbë? Jo! 193 Shtetet e punës botërore në organizimin e Kombeve të Bashkuara si anëtarë të barabartë në Asamblenë e Përgjithshme.

Një mundësi për bashkëpunim botëror! OKB-ja u themelua me qëllim, për të siguruar paqen në botë të përhershme. Karta dhe rezolutat e tyre kërkojnë ndër të tjera. mbrojtja e të drejtave të njeriut, respektimi i të drejtës ndërkombëtare, ndalimi i armëve të shkatërrimit në masë, respektimin e minave tokësore dhe të bombave thërrmuese, dhe mospërhapjen e armëve bërthamore – sendet e domosdoshme, për të cilën bota ka rënë dakord.

Se shumë detyra nuk janë zgjidhur, dëshmon pluralizmin e luftërave dhe shkeljeve të të drejtave të njeriut në dekadat e fundit. Ka qasje, për të reformuar strukturën e pushtetit të UN0.

Zgjedhja e Gjermanisë në Këshillin e Sigurimit për 2019/20 dhe e ardhshme 75 vjetorin festimet janë për ngjarjen Qendra e Paqes, për të diskutuar propozimet ekzistuese për reformën.
Frieder Schöbel punon në një grup punues i Shoqërisë Gjermane për Kombet e Bashkuara dhe po konsideron reformën e Këshillit të Sigurimit, Asambleja e Përgjithshme dhe komitetet e para.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Beje vete: Holographie

nën holografi (gjithashtu holografi, Holos e ὅλος lashtë grek, Gjermanisht, shumë ', Plotësisht "dhe -grafie) Duke përmbledhur procedurës së bashku, që të shfrytëzojë natyrën valë të dritës (përkatësisht ndërhyrje e saj- dhe mundësitë Koherenca), për të arritur ilustrime sistematike demonstrative, të cilat shkojnë përtej mundësive të fotografisë klasike (një objekt tre-dimensionale nga një imazh dy-dimensionale të Furierit transformuar saj është rindërtuar matematikisht, ku kënd e parë është e rëndësishme). Motivet duket se noton lirshëm në konsideratë në dhomë. Gjatë lëvizjes anësore mund të shihet përreth dhe rreth një objekti dhe është krijuar kur shihet me të dy sytë një përshtypje plotësisht tre-dimensionale.

Metodat holographic janë përdorur gjithnjë në metrologji, për shembull në mikroskopi elektronike. si nje hologram (letër altgriechisch Gramma, Gjermanisht, shkruar ', 'Message'), Gjithashtu image kujtesës, referohet një fotografoj prodhuar me teknikat holographic, që paraqet një të vërtetë imazh tre-dimensional të objektit origjinale pas përgatitjes dhe ndriçim me dritë koherente. (Wikipedia)

Me mjete shumë të thjeshta mund të admirojnë veten holografi. Ju vetëm duhet të bëjë diçka. Beje vete: Kështu që ju mund të gjenerojnë holograms! (Këtu)

Ju mund të bëni imazhe tuaj si një hologramin. Si është kjo lidhje: Beje vete

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.