Comic për anoreksi: Ninette – Hollë nuk është e mjaftueshme … – (Anorexia nervosa)

"Nën www.ninette.berlin është në dispozicion tani në mbarë vendin, financuar privatisht platformë interaktive dhe iniciativa Ninette për edukimin dhe parandalimin e të hahet çrregullime të qasshme. Grupi i synuar është vajzat veçanërisht 11-15jährige, miqtë dhe të afërmit e tyre.

Një komponent qendror i Ninette është komik interaktive "Ninette - hollë nuk është e mjaftueshme hollë". Në 11 Pasojat do nga sot tregon historinë e vajzës Janette, pajisja në vorbullën e anoreksi dhe luftoi përsëri në jetë me ndihmën terapeutike dhe mbështetjen e miqtë e saj dhe familjes mënyra. Ndihma në mbarë vendin dhe për herë të parë konsultimi në internet do të ndërtuar në komik dhe të gjithë platformën. "

Grupi i synuar është vajzat veçanërisht 11-15jährige, miqtë dhe të afërmit e tyre. Shërbimet e integruara në internet këshillimit janë nga qendra e Frankfurtit për të hahet çrregullime të, ANAD e.V. dhe Libra E.V. nëse. Patronazhin e mori ministri i Shëndetësisë Federal Hermann Grohe.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Tags: , , ,

Lini një Përgjigju

XHTML: Ju mund të përdorni këto tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.