Komik ka anorexia: Ninette – Ipis teu cukup … – (anorexia nervosa)

"Dina www.ninette.berlin nyaéta sadia kiwari nasional, dibiayaan pribadi platform interaktif tur prakarsa NINETTE pikeun atikan tur pencegahan gangguan diaksés dahar. Grup target anu katresna utamana 11-15jährige, babaturan jeung baraya maranéhanana.

A komponén sentral of NINETTE teh komik interaktif "NINETTE - ipis teu cukup ipis". Di 11 Konsékuansi bakal ti dinten ngabejaan carita gadis Janette, alat kana vortex of anorexia sarta perang deui hirup kalawan pitulung terapi jeung ngarojong babaturan nya jeung kulawarga jalan. bantuan nasional sarta mimiti waktu konsultasi online éta diwangun kana komik jeung sakabéh platform ".

Grup target anu katresna utamana 11-15jährige, babaturan jeung baraya maranéhanana. Ladenan sangakan online terpadu anu ti pusat Frankfurt keur gangguan dahar, ANAD e.V. sarta Libra E.V. disadiakeun. patronage nu ngambil alih Mentri Kaséhatan Federal Hermann Gröhe.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Tags: , , ,

Leave a Reply

XHTML: Anjeun tiasa make tag ieu:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.