Pamandangan game: Depresi im Dialog…

Hier eine ältere Version:

INT. Bioskop

Panggung kosong. Hans asalna jeung sits turun dina
Korsi. Manéhna kasampak pohara depresi.

Sanggeus satengah menit Hanna asalna merrily ka panggung
jeung dianggap Hans.

Hanna
Hey! Hade ka nepungan anjeun. Siga
Anjeun sadaya?

HIS
Naon hal ieu? Ulah nyangka
bener jawaban, atawa kudu
Kuring ngan nanya, Kumaha damang
mana?

Hanna
On, hiji keajaiban ngan, lamun
meets.

HIS
Tapi nyangka eta, Abdi
sage, Aku rupa!

Hanna
Jeung, enggeus. Éta
Smalltalk dawam.

HIS
Kuring teu ngajawab eta,.

Pikeun satengah tiiseun menit lumangsung lumangsung. Hanna susunan
dina korsi kadua jeung dianggap Hans.

Hanna
Ieu hiji hal husus jalan jeung anjeun?

HIS
Siksa kuring pikiran mah. Anjeun
circling kawas carousel a. Abdi
nelepon kaayaan kieu sok
“Sirah buzzing”.

Hanna
Geus ieu kalangan pamanggih a
Sabab?

HIS
Kuring henteu weruh. Wae euy lumangsung
jeung kuring leungit mah
Timer kapercayaan jeung coba kuring
nenangkeun, Tapi naon atuh teu
hasil.

Hanna
Kuring bisa ngalakukeun nanaon keur anjeun?

HIS
Narima sorangan, salaku mah ngan
gentong. Kuring ngan depresi.
Ogé Kuring coba narima eta.

Hanna
Depresi? Eta mah geus
milik, tapi teu bisa kuring
ngenalkeun, kawas ieu
Nagara pikiran.

HIS
Anjeun keur di tarung jeung anjeun jeung
verlierst dabei viel deiner Kraft.
Dabei bin ich nach Innen gewandt
und habe im Kontakt mit der
Außenwelt so meine
Schwierigkeiten. Normale
Belastungen strengen mich
unheimlich an und ich ziehe mich
etwas zurück. Auch mein Schlaf ist
im Moment nicht der Beste.

Hanna
Jeung, du siehst müde aus.

HIS
Diese depressiven
Verstimmungszustände gehören zu
meiner Persönlichkeitsstruktur. Abdi
kenne sie seit langem und muss
immer wieder eine neue Basis
finden.

Hanna
Was machst du dagegen?

HIS
Drei Dinge sind dabei wichtig:
1.Medikation, 2. Therapeutische
Maßnahmen und 3. meine
Inisiatip.

Hanna
Sora cukup alus di…

HIS
Tapi ieu téh nanaon tapi
ngan. Nginum obat nu
Antidepressants ku psychiatrists nyaéta
a teka nyata. Dulur
Jalma meta béda ka ieu
Pangobatan sarta kudu ngalambatkeun
jadi usaha enhancing. Jeung
jeung efek samping anjeun kudu
kahiji Cope. Hiji
Psikoterapi bisa mantuan,
tapi kahiji manggihan
Therapists. Kadang bisa
nungguan satengah taun. Ieu
pohara penting, Kaula teu beunang
nyerah coba mah
Pikeun ménta prakarsa pribadi. Yen
ie, Kuring coba dina
Dunya luar ngaliwatan kontak sosial
ngawanohkeun sanajan masalah mah.

Hanna
Nu teu bisa gampang…

HIS
Kuring teu apal, salaku individu mah bisa
ngan kuring di tukeran jeung lian
Nu ngabuktikeun urang. Ngan di dieu
Kuring meunang eupan balik positif
jeung pangakuan, Kuring jadi
kudu urgent. Ditarikna jeung
Kabur nu Teste traffic.

Hanna
Pikeun tujuan ieu Kaula dieu. Kaula nyoba
ngarti anjeun.

HIS
Hatur nuhun. Tapi pangalaman mah geus
diajar bahasa sunda, nu paling
Jalma jeung depresi
papanggih total stupefaction.
Sie können meine Gefühle einfach
nicht nachvollziehen. Rarasaan kateken
ist eine Krankheit und dazu eine
schwere. 15 % der schwer
Depressiven begehen einen
erfolgreichen Suizid. In der Presse
tauchen immer wieder Berichte über
Suizide bekannter Personen – kumaha
zum Beispiel der Torwart Robert
Enke – dina, doch nach kurzer Zeit
sind sie aus dem öffentlichen
Gedächtnis verschwunden.

Hanna
Ich erinnere mich. Doch kann man
diese Krankheit nicht heilen?

HIS
Wenn du einen Knochenbruch erlitten
hast, gehst du in die Chirurgie.
Dort richten sie deine Fraktur und
Anjeun balik imah cageur.
Nu gering mental,
nu wancahan hiji,
anjeun datang dina psychiatry jeung
bakal diolah sasuai. Tapi
merta cageur anu anjeun lakukeun
teu home. Hate
Kasakit mindeng boga
Tangtu kronis. Sarta anggap
biasana teu jelas kawas a
Mengklasifikasikan narekahan. Ku kituna, hiji
Depresi mindeng jeung takwa
hubungkeun jeung jadi aya loba
Transisi antara
rupa mental
Kasakit.

Hanna
Kuring teu ngarti, nu aya
Béda antara fisik
jeung gering mental anu.
Tapi kumaha bisa mah anjeun kaluar ti Anjeun
mood depresi
mawa kaluar?

HIS
I hatur nuhun pikeun usaha anjeun.
Meureun urang ogé bisa sababaraha
nyieun babarengan. Tapi kuring geus
mutuskeun, nu di mah
Nagara pikiran mana atawa teu.
Naon sigana basajan, bisa kuring
ngan overwhelm can. Kuring kudu
meta léngkah leutik.

Hanna
Hast thou masih batur
kontak sosial, nepi
bisa mawa pikiran séjén?

HIS
Kahirupan sapopoe mana dina jeung di jeung
ist schwierig zu meistern. Doch ich
habe Kontakt zu einer
Group pangrojong, in der von Angst
und Depression Betroffene sich
zusammenfinden. Dort sprechen wir
im Austausch über unsere Probleme.
Der Vorteil ist, dass ich von
Gleichbetroffenen viel schneller
mit meinen Problemen akzeptiert und
verstanden werde. Nu
Selbsthilfegruppe gibt mir einfach
Kraft. Ich kann sie nur jedem
Depressiven empfehlen.

Hanna
Ok, ich sehe, dass du sich bemühst
aus deiner dunklen Stimmung
herauszukommen. Und ich werde
versuchen, deinen Zustand zu
akzeptieren. Sag mir einfach, wozu
du dich im Zusammenspiel mit mir in
der Lage fühlst.

HIS
In Ordnungdas werde ich tun.
Jetzt hat es mir schon einfach gut
getan, dass du mir zugehört hast.
Mein Wunsch wäre, dass sich alle
Menschen mehr mit den psychischen
Erkrankungen auskennen würden. Dann
hätten sie auch nicht mehr die
Angst davor und das Zusammenleben
wäre einfacher. oge
socially sorangan perlu sababaraha
mun di mangsa nu bakal datang, Ku kituna
gering mental leuwih alus
bisa ngahijikeun. Ieu dimimitian dina
Gawe hirup jeung mana anu nepi di
Kulawarga.

Hanna
Hatur nuhun – I: boga supir ieu
Paguneman sareng anjeun diajar hiji hal…

Adegan game téh kudu dimekarkeun. Pangalaman séjén masih dipasang…ngundeur Aksara ...

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Tags: ,

Leave a Reply

XHTML: Anjeun tiasa make tag ieu:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.