Lojë Scene: Depresioni në dialogun…

Këtu është një version më të vjetër:

INT. Teatër

Fazë është bosh. Hans vjen dhe ulet poshtë në një
Karrige. Ai duket shumë në depresion.

Pas një minutë e gjysmë Hanna është i lumtur në skenë
dhe të kërkoni në Hans.

HANNA
Hej! Gëzohem që u njohëm. Si
është ajo për ju?

Hans
Çfarë është kjo pyetje? A prisni
me të vërtetë një përgjigje, ose duhet
Unë ju kërkoj vetëm, pa plan
shkon?

HANNA
Në, një mrekulli vetëm, nëse
do të takohet.

Hans
Por ju presim por, që i
i urtë, Unë jam i mirë!

HANNA
Dhe, tashmë. Kjo është
muhabet i zakonshëm.

Hans
Unë nuk përgjigjem atë,.

Për gjysmë një minutë heshtje ndodh ndodh. Vendos Hanna
në karrige e dytë dhe vështrim në Hans.

HANNA
A është diçka e veçantë ndodh me ju?

Hans
Unë vuajnë nga mendimet e mia. Ata
sillen si një carousel. Unë
quajmë këtë shtet gjithmonë
“Gumëzhimë kokë”.

HANNA
Ka këtë qarqet menduar një
Root Shkak?

Hans
I dont di. Ajo thjesht ndodh
në dhe unë humb tim
Vetë-besimi dhe të përpiqet të më
për të zbutur, Por ajo që unë nuk e bëj
të ketë sukses.

HANNA
A mund të bëjë diçka për ju?

Hans
Pranoni veten time, I vetëm
jam. Unë jam vetëm në depresion.
Gjithashtu mundohem të pranojë atë.

HANNA
I dëshpëruar? Unë kam atë
i takon, por unë nuk mund
prezantoj, si kjo
Gjendje shpirtërore.

Hans
Ju jeni në luftimin me ju dhe
duke humbur shumë i pushtetit tuaj.
Dhe unë jam duke u përballur nga brenda
dhe ishte në kontakt me
Bota jashtë kështu që im
Bezdis. Normal
Thekson ushtrojë veten time
frikshme dhe unë marr
diçka prapa. Gjithashtu gjumi im është
në të vërtetë nuk më të mirë.

HANNA
Dhe, ju duken të lodhur.

Hans
Këto depresive
Swings humor janë mes
Struktura personaliteti im. Unë
njohur atë për një kohë të gjatë dhe të mushtit
gjithmonë një bazë e re
gjej.

HANNA
Çfarë po bën, megjithatë,?

Hans
Tri gjëra janë të rëndësishme:
1.Mjekim, 2. Terapeutik
Masat dhe 3. tim
Nismë.

HANNA
Tingëllon mjaft të mirë në të…

Hans
Kjo është asgjë, por
thjesht. Mjekim
Ilaqet kundër depresionit nga një psikiatër
një mister i vërtetë. Çdo
Njerëzit reagojnë ndryshe në këto
Droga dhe ata kanë ngadalë
të gjykohet rritjen. Dhe
me efektet anësore që ju keni për të
së pari të përballuar. Një
Psikoterapia mund të jetë e dobishme,
por së pari të gjeni një
Terapistët. Ndonjëherë ju mund të
duke pritur një vit e gjysmë. A ishte
është shumë e rëndësishme, Unë nuk duhet të
të heqë dorë dhe të përpiqet tim
Për të marrë iniciativën personale. Das
mjete, Unë përpiqem në
Bota jashtë përmes kontakteve sociale
futur pavarësisht nga problemet e mia.

HANNA
Kjo sigurisht nuk është e lehtë…

Hans
Unë e di, Unë si një individ mund
vetëm mua në këmbim me tjetrin
Provojë njerëz. Vetëm këtu
Kam marrë reagime pozitive
dhe njohje, Unë kështu
nevojë urgjente. Tërheqja dhe
Arratisjes është wrongest.

HANNA
Përveç kësaj unë jam këtu. Unë jam duke u përpjekur
për të kuptuar ju.

Hans
Thank You. Por përvoja ime ka
më mësoi, që më
Njerëzit me depresion
takohen mpirje totale.
Ju mund thjesht ndjenjat e mia
nuk kuptoj. Depresion
është një sëmundje dhe te nje
i rëndë. 15 % i vështirë
Depressives angazhohemi
vetëvrasje i suksesshëm. Në shtypin
shpesh përsëritet raporte
Vetëvrasjet e njerëzve të famshëm – si
Për shembull, portieri Robert
E ve – në, por pas një kohe të shkurtër
ata janë nga publiku
Kujtim zhdukur.

HANNA
Mbaj mend. Por ju mund të
jo të kuruar këtë sëmundje?

Hans
Nëse keni pësuar një frakturë kockave
nxitim, ju shkoni në kirurgji.
Atje ata të ngritur frakturë tuaj dhe
ju shkoni në shtëpi i shëndetshëm.
Në rastin e sëmundjes mendore,
duke përfshirë depresionin mes,
ju vijnë në psikiatri dhe
do të trajtohen në përputhje me. Por
domosdoshmërisht i shëndetshëm jeni duke bërë
jo shtëpi. Mendor
Çrregullime shpesh kanë një
Sigurisht kronike. Dhe ata largohen
zakonisht jo unik si një
Klasifikojnë Thyerje. Kështu, një
Depresioni shpesh me frikën
i lidhur dhe kështu ka shumë
Transitions mes
ndryshme mendor
Sëmundje.

HANNA
Unë e kuptoj, që ka një
Diferenca midis fizik
dhe sëmundje mendore janë.
Por si mund unë ju nga tuaj
Gjendja depresive
dal?

Hans
Unë ju falënderoj për përpjekjet tuaja.
Ndoshta ne mund gjithashtu disa
të bëjmë së bashku. Por unë duhet
vendos, çfarë është në tim
Gjendje e mendjes shkon apo jo.
Ajo që duket e thjeshtë, mund të më
vetëm trullos ende. Unë kam nevojë për
veprojë hapa të vogla.

HANNA
A nuk ju kemi tani tjetrin
kontaktet sociale, up
mund të sjellë mendimet e tjera?

Hans
Jeta e përditshme vazhdon dhe
është e vështirë për të zotëruar. Por unë
kanë kontakt me një
Grup vetë-ndihmë, në frikën e
dhe sufferers depresioni janë
mblidhemi. Këtu ne flasim
në këmbim për problemet tona.
Avantazhi është, Unë i
I barabartë i prekur shumë më të shpejtë
pranuar me problemet e mia dhe
do të perceptohet. Die
Grupi i vetë-ndihmë është thjesht mua
Forcë. Unë vetëm mund të çdo
Rekomandoni depresiv.

HANNA
Në rregull, i shoh, që ju po përpiqen vetë
nga disponimin tuaj të errët
dal. Dhe unë do të
përpiqem, gjendja juaj në
pranoj. Vetëm më tregoni, përse
ju jeni në ndërveprim me mua në
të aftë për të ndjenjës.

Hans
Në rregull – Unë do të bëj që.
Tani ajo ka qenë më vetëm gjobë
e bërë, që më ke dëgjuar mua.
Dëshira ime do të ishte e, që të gjithë
Më shumë njerëz me mendor
Sëmundjet do të dinë për. Pastaj
ata nuk mund të bëjë më shumë
Frika dhe bashkëjetesa
do të jetë më e lehtë. Edhe
Shoqëria duhet të jetë disa
të bëjë në të ardhmen, kështu
i sëmurë mendor më të mirë
mund të integrohen. Ajo fillon në
Jetën e punës dhe vazhdon në
Familje.

HANNA
Thank You – Unë kam bërë këtë
Biseda me ju mësuar diçka…

Lojë skenë të zgjerohet. Përvoja të tjera janë për të instaluar…Downloaden Script ...

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Tags: ,

Lini një Përgjigju

XHTML: Ju mund të përdorni këto tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.