Reaksi chain ing April 24 2010: Kita wis menangaké nang…

morning ing 9.00 Jam banjur mati ing Sepur khusus saka Braunschweig. tas ransel cilik, kamera video dilengkapi lan kamera aku ketemu ing Sepur kanggo akeh kaya-minded. kabeh kita United dening motto:

“ngluwihi resiko nuklir? ngomong ora!”

Ing reaksi rantai wong kudu dadi langkah pisanan ing kampanye kanggo decommissioning saka tetanduran daya nuklir Brunsbüttel, Krummel, Biblis lan Neckarwestheim kang. Kanggo kadohan saka 120 km saka tanduran daya nuklir Krümmel kanggo tanduran Brunsbüttel kudu mbentuk ranté manungsa marang tetanduran daya nuklir. ing artikel sadurunge Aku wis wagered, sing kita nindakaken… Lan kasil iki akeh banget!!!

iku protest paling gedhé ing sajarah saka gerakan anti-nuklir! 120.000 Wong melu ing "demo long-distance" ing Schleswig-Holstein lan Hamburg! Sanalika tanduran daya nuklir Biblis ana saka 20.000 daya nuklir diubengi lan Gegenern 7.000 Tur trated ing fasilitas panyimpenan interim sampah nuklir. Yen aku Count bener, banjur padha suwene ana 147.000 daya mungsuh Nuclear ing sikilé!!!

Kene film cilik – saka ndhuwur lan saka ngisor:

foto pangeboman saka chain (klik!):

Lan gambar saka tumindak (klik!):

Pemilu negara ing North Rhine-Westphalia bakal njupuk Panggonan ing rong minggu (9.More). Saiki iku, meksa, ndadekake tumindak gedhe iki ing politikus, kanggo njaga lan nelpon kanggo konsep energi anyar saka Federal lan negara: reaktor nuklir mati lan kanggo ngganti menyang tenogo liyane!

Kene menyang link saka ausgestrahlt.de: Sampeyan bisa nindakake…

Punika video dhewe reaksi chain: chain manungsa – lokasi Brokdorf

Lan sing kabeh ana? – The initiators saka chain anti-nuklir sing Federation Lingkungan lan Alam Konservasi Jerman (kaliye), anti-nuklir .ausgestrahlt organisasi, ing Campact jaringan kampanye lan Arbeitsgemeinschaft Schacht Konrad. tumindak uga didhukung dening Attac Jerman, ing e.V. Jerman Renewable Federation Energy, aliansi 90 /sayuran ijo, DGB Utara, German Naturschutzring – DNR, Alliance Climate, Aid Lingkungan Jerman – DUH, kiwa, Dr. Thomas Schaack – Officer Lingkungan Gréja Elbe Utara, Evangelical Youth Hamburg, Forum bebarengan marang panyimpenan interim lan kanggo privasi energi tanggung jawab (Gundremmingen), muda ijo, IG Metall pesisir, IG Metall Lower Saxony lan Saxony-Anhalt, IG logam Unterelbe, International Dokter kanggo Nyegah saka Perang Nuclear – IPPNW, Sosialis Young ing SPD – jusos, Friends of Nature Jerman, Partai Demokratik Sosial Jerman – SPD.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tags: , , ,

Ninggalake Reply

XHTML: Sampeyan bisa nggunakake iki tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.