Zinxhir reagimi më 24 prill 2010: Ne kemi fituar bastin…

mëngjes në 9.00 Shikojnë ajo shpërtheu në tren të veçantë nga Braunschweig. Me një shpinës të vogël, pajisur Video kamera dhe një aparat takova në tren për shumë si-mendje. Të gjitha Einte uns Motto das:

“zgjasë rrezikun bërthamor? thonë se nuk ka!”

Die reaksion zinxhir njerëzit duhet të jetë një hap i parë në fushatën për mbylljen e centraleve bërthamore Brunsbüttel, Krummel, jetë Biblis dhe Neckarwestheim. Mbi një distancë prej 120 km nga centrali bërthamor Krümmel për të mbjellë Brunsbüttel duhet të formojnë një zinxhir njerëzor kundër centraleve bërthamore. Në një Artikulli i mëparshëm I kishte bast, që ne mund të bëjë atë… Dhe rezultati ishte e madhe!!!

ajo ishte protesta më e madhe në historinë e lëvizjes anti-bërthamore! 120.000 Njerëzit kanë marrë pjesë në "demonstratë në distancë të gjatë" në Schleswig-Holstein dhe Hamburg! Në të njëjtën kohë NPP Biblis ishte nga 20.000 Fuqia e rrethuar bërthamore dhe Gegenern 7.000 demo përqëndruar në mbetjeve bërthamore objektin e magazinimit të përkohshëm. Nëse unë të llogarisë saktë, atëherë ishin të shtunën e kaluar 147.000 kundërshtarët e energjisë bërthamore për të dhënë!!!

Këtu është një film i shkurtër – nga lart dhe nga poshtë:

fotografitë ajrore të zinxhirit (click!):

Dhe më shumë fotot e veprimit (click!):

Në dy javë, zgjedhjet shteti në North Rhine-Westphalia do të zhvillohet (9.Më shumë). Tani ajo është e, presioni, e bën këtë veprim të madh në politikanët, për të ruajtur dhe të bëjë thirrje për një koncept të ri të energjisë së federale dhe të shtetit: off reaktorët bërthamorë dhe për të ndryshuar në një formë tjetër të energjisë!

Këtu për një lidhje të ausgestrahlt.de: Që ju mund të bëni…

Këtu Video ime me reaksion zinxhir: zinxhir njerëzor – vendndodhja Brokdorf

Dhe kush ishte, dhe më shumë? – Nismëtarët e zinxhirit anti-bërthamore janë Federata për Mjedis dhe Nature Conservation Germany (Bund), .ausgestrahlt organizatën anti-bërthamore, Campact rrjeti fushata dhe Arbeitsgemeinschaft Schacht Konrad. veprimi është mbështetur edhe nga Attac Gjermania, e.V. gjermane Renewable Energy Federation, aleancë 90 /Të Gjelbrit, DGB North, gjermane Naturschutzring – DNR, Aleanca Klima, Aid Environmental gjermane – DUH, E Majta, Dr. Thomas Schaack – Zyrtari i Mjedisit Nordelbische Church, Ungjillore Youth Hamburg, Forumi bashkë kundër magazinimit të përkohshëm dhe për një politikë të përgjegjshme të energjisë (Gundremmingen), Youth gjelbër, IG Metall Coast, IG Metall Saksonia e Ulët dhe të Saksoni-Anhalt, IG Metall Unterelbe, Mjekët Ndërkombëtare për Parandalimin e Luftës Nukleare – IPPNW, Socialistët e rinj në SPD – Socialistët e rinj, Miqtë e Gjermanisë Natyrës, Partia Social Demokratike e Gjermanisë – SPD.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Tags: , , ,

Lini një Përgjigju

XHTML: Ju mund të përdorni këto tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.