Koncert – 20 Vite DIDF Braunschweig …

saktësisht 20 Vite themeloi shoqatën Intercultural Forum DIDF fitimit. Atëherë luftuan DIDFgegen ksenofobinë dhe racizmin në Gjermani. Në të njëjtën kohë kundër grushtit ushtarak dhe arrestimeve, Tortura dhe ekzekutimet në Turqi.

grupi “katër breaths tokës”, mjetet përkthyer “katër Earth frymëmarrjes”, përbëhet nga katër artistëve të njohur dhe profesionale.
Për katër vjet, ata do të kontaktoni vendet e tjera në njëri-tjetrin dhe të frymëzojë shumë nga shokët tanë të qenieve njerëzore.
Muzika e tyre është e karakterizuar nga muzikës popullore turko-kurd.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Tags: , , , ,

Lini një Përgjigju

XHTML: Ju mund të përdorni këto tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.