(manungsa)Chain Reaksi marang energi nuklir – sandi situs Brokdorf…

Akhire aku digawe iku – video sethitik babagan reaksi chain Tindakan saka 24. April 2010 rampung.

Iku ana panas, nalika kita teka ing esuk 9.00 AM tindak karo Natural Power Express train khusus saka Braunschweig. Ing swasana ati ing kompartemen gedhe! Saka enom kanggo lawas kabeh iki dituduhake. maos (ing taz – koran biasa sandi) lay ing tabel lan ana dikuwasani sandwiches, Warung lan musik ing mobil dining, kabeh wong, wanted, bisa goyangake wentis.
Wektu kanggo obrolan menarik ana cukup lan anak padha muter karo Toys sing.

Ing Itzehoe kita teka ing 13.00 Am lan padha munggah dening Brokdorf menyang nunggu bus drive ing. Senadyan rawuh, kita ketemu akeh wong panji sun anti-nuklir, sing kabeh digawe cara kanggo dike ing. Wedhus angonan ing ngarepe dike lan baris wong padha ing Crest dike. Konco iku padha, ing sun menyang ewu werna kumrincing iki sing dibayangke. Ing latar mburi sampeyan bisa ndeleng tanduran daya nuklir Brokdorf, lan sadurunge sing chain ketoke telas akeh wong warni.

A 14.30 PM banjur njupuk chain nutup. We diadopsi tangan lan menang kesenjangan cilik karo pita utawa sweater.

Kita wis digawe iku – chain ana! 120 km saka tanduran daya nuklir Krümmel kanggo tanduran daya nuklir Brokdorf… Iku perasaan!

Sawise tumindak, aku lunga menyang rapat umum ing jejere tanduran daya nuklir Brokdorf. A band saka Braunschweig diputer lan dansa lan ngrayakake sukses paling gedhe ing sajarah saka gerakan anti-nuklir. Kita uga sinau saka tumindak ing fasilitas panyimpenan interim karo liyane 8000 Wong lan ing Biblis karo 20.000 DemonstrantInnen. Added bebarengan, padha ana iki dadi luwih minangka 148.000 Wong marang daya nuklir ing sikilé!!!

Evening sakcepete sawise 22.00 Uhr waren wir dann alle wieder wohlbehalten in Braunschweigetwas erschöpft aber glücklich über die gelungene Aktion. Dieser Tag hat sich gelohnt und setzt ein deutliches Zeichen!

Hier mein kleiner Videofilm:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tags: , , ,

Ninggalake Reply

XHTML: Sampeyan bisa nggunakake iki tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.