орбита несечени – медитација …

Понекогаш Копнеам за мир. Еден поглед на светот поврзани со звукот на вселенската станица летање.

Гледам и се чувствуваат… Еве, на поединецот сликата не е толку важно. Јас разбирам како дел од овој прекрасен планетата Земја.

Јас размислувам да си, она што е и она што допрва треба да се случи. Јас сум дел од целата оваа.

Еден орбитата на земјата од страна на Меѓународната вселенска станица во реално време, 408 км над површината, со 9.966 Прекин фотографии на ISS Експедиција 57 од 6. Октомври 2018 снимен.

Време-пренамена, во реално време со користење референтни метаподатоци и рамка интерполација со времетраење од 1:32:20 Часа.

За мене ова е медитација со целиот – се.

Можеби тоа е ви се допаѓа. Поставува големината на сликата и се чувствуваат, што значи, да биде дел од оваа планета…

Здраво Ханс

www.pdf24.org    Испрати Лас PDF   

Тагови: , , , , ,

Остави Одговори

XHTML: Можете да ги користите овие тагови:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Овој сајт вработува Wavatars додаток од Shamus Младите.