Ostermarsch 2011 ing Braunschweig …


Ngrekam saka Broadcast radio ing Okerwelle 104,6 Tindakan Paskah 2011 ing Braunschweig (tanpa music)

Paskah Maret punika protest politik saking gerakan perdamaian, asli kang tanggal bali menyang mungsuh senjata nuklir Inggris ing taun 1950-an. Ing taun 1960-an awal gerakan Paskah Maret iki uga dikenalake ing Republik Federal Jerman.
Nganti saiki, ing pawai Paskah wis mbangun piyambakipun dados ajeg dianakaké sak preian Paskah watara wangun demo taun saka gerakan perdamaian, loro ing Jerman lan ing akeh negara anggota NATO.

protest ana pisanan istimewa “marang senjata nuklir kabeh jinis lan saben bangsa” Wétan lan Kulon. Ing taun-taun sabanjuré liyane lan liyane wong tindak preian Paskah ing panggonan liyane ing dalan, kanggo nduduhake kanggo mburi kanggo senjata nuklir lan lomba penyelundupan nuklir ing loro kemah saka Perang Dingin.
Kapribaden kaya Erich Kuby, Robert Jungk, Erich Kastner, Helmut Gollwitzer lan Bertrand Russell nggabung gerakan.

upswing kapindho lan ngrambah gerakan perdamaian climax sawijining 1979-83 onomatopia bom neutron lan "NATO pindho trek kaputusan" kanggo stasiun singkat- lan senjata medium-macem nuklir ing Jerman. 1983 njupuk bab 700.000 Wong melu ing macem-macem tumindak kanggo tentrem. Paskah marches wektu iki melu ing upswing ing.
Wiwit pungkasan Perang Dingin antarané Wétan lan Kulon, karya saka gerakan perdamaian diganti dhasar. karya tentrem Cross-wewatesan dadi lapangan anyar kegiatan. Ing wektu sing kanggo dina saiki iki digawa maju menyang Paskah marches topik pamilike lan panjaluk saka gerakan perdamaian lan digawe aktivitas ngrancang dikenal.

tumindak Ostermarsch 2011 ing Braunschweig

Ing taun anyar, ing Braunschweig, ing pawai Paskah padha dianakaké disambungake kanggo rapat umum ing pasar karbon liwat kutha ing wangun arakan pit. taun iki mancal arakan wiwit ana Paskah, ing 23. April, sing 11:00 Jam ing pasar karbon lan bakal menehi TCTerms tumindak cilik pisanan ing Schlossplatz ing, digawa metu kanggo téater umum lan Magnikirchplatz. Ing rapat umum pungkasan bakal dianakaké ing 12:50 Pm ing Green Market.

Topik taun:
1. Fukushima warns: mati tetanduran daya nuklir! Kabeh senjata nuklir kudu ical!
2. Iraq, Afghanistan lan Libya ngelekake: ngrampungaké konflik ora militèr!

   
Download Video utawa Mp3

ad1:
Ing ngarep 25 Taun, bilai reaktor ing Chernobyl wonten, ngendi area wis digawe uninhabitable dening setengah ukuran saka Jerman.
Ing bilai nuklir ing Fukushima ing Jepang wis saiki wis diselehake ing tingkat resiko padha Chernobyl (panggung 7). Kahanan ing Jepang bakal isih cetho. Resiko ampas energi nuklir - amarga saka pembuangan mboten kapecahaken sampah radioaktif - ora ngira.
Mulane kita ngomong: A aman nggunakake energi nuklir ora bisa ana!
Cara mung metu kanggo, mati kabeh tetanduran daya nuklir!

Gunakake uga "tentrem" energi nuklir, dening nggunakake uga materi gampang bom-saged bisa diprodhuksi, endangers katentreman donya.
senjata nuklir kudu outlawed lan ical - padha Konvensi senjata kimia lan nuklir, iku wis punika.
Kabeh senjata nuklir kudu ical!

Ad2:
10 gambar taun peperangan ing Afghanistan, sing konflik dina iku solusi ora militèr kanggo. Yugoslavia, perang ing Irak lan kahanan ing Israel konfirmasi iki uga.
Ing perang ana kudu rampung. Bundeswehr kudu ora bakal dikirim menyang manca misi.

Kanggo ngrembug Libya:

Perang ora bisa dadi piranti privasi, sanadyan ing Libya utawa ing Afghanistan! Kanthi bom lan pluru, manungsa hak sing ora aman, nanging urip numpes.
Mesthi kita ing roso seduluran karo wong, resiko sing urip lan kesehatan gratis, ketik negara demokratis lan sosial mung.
Saiki wis campur tangan pertama lan Britain in Libya militer lan pengin dilakokaké zona ora-fly. Saiki, NATO wis dijupuk perang. Lan wiwit sampeyan kudu rame. NATO minangka peninggalan saka Perang Dingin lan isih nggantosi kapentingan aliansi Western,mangerténi NATO lan mulane rikuh dhisikan.

artikel 39 Piagam PBB nyeleh mudhun kondisi kanggo tindakan militèr dening Dewan Keamanan PBB: Cathetan Dewan Keamanan, apa ancaman utawa nerbitake tentrem utawa tumindak agresi; iku ndadekake Rekomendasi utawa nemtokaken, ngukur sesuai karo Artikel 41 lan 42 kudu dijupuk, kanggo njaga utawa ndandani kedamaian lan keamanan international internasional.
Artikel 41: Dewan Keamanan bisa milih arep, apa ngukur – nggunakake panganiaya bersenjata – kanggo dijupuk, pancasan kanggo menehi efek; kang mbutuhake Anggota PBB, kanggo ngleksanakake ngukur iki. Iki uga kalebu gangguan lengkap utawa sebagean saka hubungan ekonomi, sepur, Waca- lan lalu lintas udhara, kirim, Telegraphen- Kalebu, radio, lan liya liyane komunikasi, lan severance saka hubungan diplomatik.
Artikel 42: Yen Dewan Keamanan nimbang, Artikel sing 41 ngukur kasedhiya bakal cupet wis kabukti ora cukup, kang bisa udhara, Waca- utawa pasukan tanah kanggo nindakake ngukur perlu kanggo njaga utawa kedamaian internasional lan ngukur keamanan internasional. Sampeyan bisa Tokoh, Mblokade, lan operasi dening online, Waca- Kalebu utawa pasukan tanah Anggota PBB.

Die PBB-Libyan-Resolusi 1973 punika wewenang paling ekstensif kanggo panganiaya marang Negara Anggota, kang Dewan Keamanan wis mutusaké wiwit Perang Teluk. Mung wektu PBB ing sajarah 66-taun ing Dewan Keamanan ing New York wis sah nggunakake coercion militèr sakbenere Unlimited marang negara anggota (pisanan wewenang Ma lwar kanggo perang November 1990 pendhudhukan Saddam Hussein kang Kuwait).
Kajaba iku, ing Council sah “Anggota PBB, nasional utawa kanggo njupuk ngukur kabeh prelu kanggo nglindhungi sipil lan wilayah sipil ing framework saka organisasi regional utawa boloan, risiko serangan, kalebu Benghazi“. Iki tegese wewenang ora mung bombing saka sistem pertahanan udhara, utawa dening warplanes Libyan utawa Helikopter, nglanggar zona ora-fly, nanging uga saka serangan udhara marang pasukan pamaréntah Gaddafi tanki lan marang kapal Libyan ing Mediterania. tinulis tilar ing resolusi mung “Stationing pasukan pendhudhukan thithika ing wilayah Libyan“.

Kanthi pasetujon saka Resolusi ing 1973 Dewan Keamanan wis nerak Piagam PBB dhewe. Dewan Keamanan melu-melu ngilangi kedaulatan negara ing wangun gangguan Larangan lan njamin integritas teritorial.

Ing pitakonan saka hak manungsa wis di-push maneh kanggo ngarep. Lan populasi kita, pitakonan iki katon dadi bener - lan pejah a, kanggo blanja perang, mundak akeh.
Dipunwiwiti Kofi Annan ing 2000 ing PBB, "Tanggung jawab kanggo Jaga" (R2P) dhasare – “Tanggung jawab kanggo Jaga” manungsa saka Pelanggaran manungsa hak serius - kayata pembantaian, perang Kadurjanan, Kadurjanan marang djalmo manungso lan ètnis reresikan - rembugan. ing 2005 World Summit saka Perserikatan Bangsa-Bangsa ing New York, ing P2R dening meh kabeh negara ing donya wis digunakake dikenali lan ing Resolusi 1674 Keamanan metu pisanan kasebut ing document sah naleni. Apa iku ing R2P pakewuh legal hukum internasional, kontrovérsial.

Ing seri krisis kamanungsan ana wiwit 1990 melu-melu ing syarat-syarat melu-melu R2P> PBB: Iraq, Somalia, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Haiti, Ost-Timor, Sierra Leone, Liberia, DR Congo - Meh prasetya: Rwanda , Srebrenica, Darfur - NATO-Campur: Kosovo. Nanging apa manungsa hak utawa standar kamanungsan nyedhiyakake kanggo R2P, kang njaluk utawa mekanisme rinci? atas jenenge Dewan Keamanan PBB nggantosi angka lan aturan NATO, didhukung dening sakabehane djalmo manungso, utawa rodok karo rusak saka kahanan liwat melu-melu bisa samesthine?

Libya punika Supplier lenga utama kanggo Eropah (10%). Kajaba iku, iku wis cadangan gas lan uga fitur sing reservoir tawa ageng bubar ditemokake jero ngisor ara-ara samun (penting ing mangsa).
Gaddafi nasionalisasi industri lenga lan dhasar manca ditutup. Dheweke wis courted minangka despot dawa saka Eropah lan AS - senadyan kabeh politikus sumurup, sing wis ora looking apik karo hak asasi manungsa ing Libya. Gaddafi tangan pengiriman ditampa saka Italia ing jumlah 110 yuta Euros, utamané kanggo pesawat tempur, bab 80 Yuta euro kanggo pistol lan handguns saka Malta, bab 53 Yuta euro saka Jerman, utamané kanggo jamming elektronik, menyang Lintas Mobile, lumpuh ing Internet lan GPS, lan Prancis mencet karo liwat 30,5 yuta Euros, UK karo liwat 25,5 Yuta euro lan Belgium karo liwat 22 rekaman yuta euro. dingerteni, apa Libya China, Korea Utara, Iran, Syria lan ing Amerika Serikat nandang gerah (Wong-wong).

Jerman wis diwenehake senjata lan peralatan kanggo Gaddafi lan digawa metu training. Ing kaca senjata lan peralatan militer kanggo kabeh Wétan Tengah sing arep langsung mandegake lan permanen, minangka langkah pisanan jroning penyelundupan ban kaca global.

Uni Afrika kang dijupuk inisiatif kanggo gencatan senjata karo pasukan saka diktator Muammar Gaddafi ing dina anyar, ing Gaddafi wis sarujuk. Rencana punika njamin lan gencatan senjata langsung antarane pihak, mbukak dialog, Mbentuk dalan kanggo bantuan kamanungsan, lan completion saka serangan udhara NATO marang.
Sawise Gaddafi sarujuk kanggo rencana iki, kesah duta saka Uni Afrika kanggo Benghazi, ing guwa saka musuh liwat. duta iki ditampa ing Benghazi luwih saka sèwu demonstrators. Iki matur slogans kayata "A tentrem tanpa mundur Gaddafi ora bisa"saka. Pamimpin-klompok oposisi ora bakal nampa rencana tentrem, kang menehi kanggo tutugan ing daya Gaddafi lan kulawarga. Principal saka wong Libyan ana nibakake Gaddafi lengkap lan regime kang. Lan iki ora kasedhiya kanggo ing usulan-usulan anyar saka AU.

Mungsuhan terus unabated ...

Ing negara Arab, ing babagan populasi muda banget dhuwur. Mangkono, contone. 75 Persen Algerians ing yuswa 30 Taun, luwih saka 20 Persen wong ora duwe proyek.
Ing video YouTube aku weruh maca banner: "Sampeyan ora bisa matèni kita - kita wis mati!"Aku duwe pangerten kebak pambrontakan, utamané ing muda ing Amerika Arab.
Nanging mardika saka tirani ora kudu tindakaken dening melu-melu manca. Kapentingan ing populasi Arab sing arep mung ing tengah (ora manca) lan diplomatis (sanksi konsisten) sing didhukung.

Lan kakuwasan donya kanggo mungkasi fussing karo makuma-kuma saka mbelo hak asasi manungsa ing wilayah konflik lan iki cathetan nyegah tinimbang ing kawicaksanan. Kanthi diktator lan tyrants ora bisa nindakake bisnis, sanajan siji saka wong-wong mau ngarep-arep kanggo keuntungan.

Chernobyl Tindakan:

25 Mengeti saka bilai Chernobyl – pungkasanipun mati tetanduran daya nuklir!

On Paskah ana acara sing dianakaké karo rapat-rapat ing macem-macem titik ing negara Braunschweiger lan wilayah karo macem-macem tumindak pegatan ing panggonan.
Kanggo rincian,: kene

Distrik bab kang Ngiwa Braunschweig diatur saka siji mandeg 11:00 Jam ing pengadilan Frankfurt.
Banjur kita pindhah dening mancal utawa nyewa. dening mobil kanggo rapat umum ing tengah ing mine Konrad.
Ana, ing rapat umum wiwit ing 14:00 Jam.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tags: , , , , , , , , , ,

Ninggalake Reply

XHTML: Sampeyan bisa nggunakake iki tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.