Ostermarsch 2018 ing Braunschweig …

Anceman A NEW WORLD WAR?

Tinimbang mromosiaken proses tentrem ing Suriah njupuk AS lan Israel saka serangan hukum internasional marang negara Turki karo serangan marang wilayah Kurdish watara Afrin. Senadyan julang wuwus bab senjata nuklir saka Korea Utara konflik Komplek iki antarane AS lan Korea Utara isih Highly mbebayani. Pamaréntah Federal wis ora mung pasukan ing baltes: dimaksudaké déning panyiapan saka redeployment markas NATO liyane luwih cepet saka pasukan kanggo tapel wates Rusia bisa. We ngukum operasi militèr lan privasi sanksi lan retorika perang lan nelpon kanggo resolusi tentrem konflik.

WHO tangan ekspor promosiaken WAR minggat! Jerman tambah ekspor penyelundupan maneh. Padha lunga u. ing. kanggo Saudi Arabia, negara, ing wigati fueling perang ing Suriah lan Yaman. serangan Turki ing Afrin conducted karo nawakke Leopard Jerman lan cilik penyelundupan.

nimbulaké pertempuran saka pesawat uga tegese: Mungkasi ekspor penyelundupan!

Drones perang BAN!

Bundeswehr telpon kanggo tuku saka drones pertempuran. drones US sing kontrol saka Jerman, kanthi mencet tombol dijupuk bejat murub. Aplikasi iki diangkah nyababaken saka wong nang njaba lan perang, tanpa daya, Tata cara lan paukuman.

Sing matèni, lan iku nalisir hukum internasional!

FOR A nuklir senjata-FREE WORLD!

Kita nelpon ing Pemerintah Federal, pungkasanipun mundur total senjata nuklir saka Büchel (Rheinland-Pfalz) dilakokaké lan mulane ora kanggo ngidini nganyari maneh saka warheads nuklir dening Amerika Serikat. Pamaréntah Federal pungkasanipun kudu melu ban nuklir PBB!

Ora ana kanggo nambah Lambang Mbuwang!

The GroKo anyar arep nganyarke lan dictates saka subjek NATO, sah waja 2% saka telpon GDP. We nolak iki. dhuwit digunakake kanggo pendidikan lan layanan sosial lan omah sosial, kang dipun promosiaken ing tentrem internal lan global.

SUPPORT tentrem lan SOSIAL MINING EXIT!

Kita ora perlu tentara EU, nanging Eropah sipil lan sosial, disarmament ing, konflik sipil, roso seduluran ekonomi, Cosmopolitanism lan reception lan integrasi saka pengungsi iku!

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tags: , ,

Ninggalake Reply

XHTML: Sampeyan bisa nggunakake iki tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.