Ostermarsch 2018 во Брауншвајг …

Се заканува нова светска војна?

Наместо промоција на мировниот процес во Сирија се САД и Израел на меѓународното право за напади врз земја како Турција со своите напади против курдските области околу Afrin. И покрај демне разговори за нуклеарното оружје на Северна Кореја овој комплекс конфликт меѓу САД и Северна Кореја се уште е многу опасно. Федералната влада има не само војници на Балтикот: наменети за основање на уште седиштето на НАТО побрзо распоредување на сили на руската граница биде можно. Ние ги осудија воените операции и политиката на санкции и реториката на војната и да повика на мирно решавање на конфликти.

СЗО извоз на оружје ПРОМОВИРА ВОЈНА И ESCAPE! Германија го зголеми својот извоз на оружје повторно. Отидоа u. на. во Саудиска Арабија, земја, клучната причина за војната во Сирија и Јемен. Турскиот напади врз Afrin се спроведува со германски Леопард тенкови и лесно оружје.

борба против причините за лет, исто така, значи: Стоп за извозот на оружје!

БОРБА беспилотни летала БАН!

Бундесверот повици за купување на борбени летала. САД беспилотни летала се контролирани од Германија, со притискање на едно копче фаталниот истрел. Оваа апликација е наменета за убиство на луѓе во и надвор од војните, без надомест, Процедури и пресудата.

Тоа е убиство, и тоа е во спротивност со меѓународното право!

За нуклеарно оружје слободниот свет!

Ги повикуваме Сојузната влада, конечно повлекување на нуклеарно оружје од Büchel (Rheinland-Pfalz) да се спроведе и со тоа да не се дозволи продолжување на нуклеарни боеви глави од страна на САД. Федералната влада конечно треба да се приклучат на нуклеарна забраната на ОН!

НЕ за зголемување на воените трошоци!

Новиот GroKo сакаат да се надополни и диктатот на субјектите на НАТО, расходите оружје 2% од БДП повици. Ние ја одбиваме ова. Парите се користи за образование и социјални услуги и социјално домување, кој ги промовира на внатрешни и глобалниот мир.

ПОДДРШКА НА МИРОТ И СОЦИЈАЛНА РУДАРСКИ Егзит!

Ние не треба армија на ЕУ, туку граѓанска и социјална Европа, разоружување, граѓански конфликт, економска солидарност, Космополитизмот и приемот и интеграција на бегалците е!

Здраво Ханс

www.pdf24.org    Испрати Лас PDF   

Тагови: , ,

Остави Одговори

XHTML: Можете да ги користите овие тагови:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Овој сајт вработува Wavatars додаток од Shamus Младите.