Ostermarsch 2018 në Braunschweig …

Kërcënuar një NEW Luftës?

Në vend të promovuar procesin e paqes në Siri të marrë SHBA dhe Izraeli e sulmeve ndërkombëtare Ligjit kundër vendit si Turqi, me sulmet e saj kundër zonat kurde përreth Afrin. Pavarësisht kanosës bisedime në lidhje me armët bërthamore të Koresë së Veriut ky konflikt kompleks midis SHBA-së dhe Koresë së Veriut është ende shumë e rrezikshme. Qeveria federale ka jo vetëm trupa në Baltik: menduar nga themelimi i ripozicionimin tjetër selia e NATO-s më të shpejtë të forcave të kufirit rus të jetë e mundur. Ne dënojmë operacionet ushtarake dhe politikën e sanksioneve dhe retorikën e luftës dhe thirrje për një zgjidhje paqësore të konflikteve.

OBSH armëve Eksportet PROMOVON Lufta dhe ESCAPE! Gjermania ka rritur eksportet e saj të armëve përsëri. Ata shkuan u. a. në Arabinë Saudite, një vend, vendimtare nxitur lufta në Siri dhe Jemen. Sulmet turke në Afrin të kryhet me tanke gjermane Leopard dhe armëve të vogla.

Shkaqet luftarake e fluturimit do të thotë gjithashtu: Ndaluar eksportet e armëve!

Drones luftuar BAN!

Bundeswehri bën thirrje për blerjen e drones luftarake. drones SHBA janë të kontrolluara nga Gjermania, duke shtypur një buton goditja fatale qëlloi. Kjo kërkesë është vënë në shënjestër vrasja e njerëzve brenda dhe jashtë luftërave, pa pagesë, Procedurat dhe gjykimi.

Kjo është vrasje, dhe kjo është në kundërshtim me të drejtën ndërkombëtare!

PËR botën një BËRTHAMORE pa armë!

Ne i bëjmë thirrje Qeverisë Federale, më në fund tërheqja e armëve bërthamore nga Büchel (Rheinland-Pfalz) për të zbatuar dhe për këtë arsye për të mos lejuar rinovimin e mbushjeve bërthamore nga Shtetet e Bashkuara. Qeveria federale duhet më në fund bashkohet me ndalimin bërthamore të OKB-së!

JO në rritjen e ARMËVE SHPENZIMEVE!

GroKo i ri dua të përmirësuar dhe diktatet e subjekteve të NATO-s, shpenzimet e forca të blinduara të 2% i thirrjeve PBB. Ne refuzojmë këtë. Paratë është përdorur për arsimin dhe shërbimet sociale dhe strehimit social, e cila promovon paqen e brendshme dhe globale.

Në mbështetje të paqes DHE SOCIAL EXIT MINING!

Ne nuk kemi nevojë ushtri e BE-së, por një Evropë civil dhe social, çarmatimi, konflikti civil, solidaritetit ekonomik, Kozmopolitanizmit dhe pritjen dhe integrimin e refugjatëve është!

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Tags: , ,

Lini një Përgjigju

XHTML: Ju mund të përdorni këto tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.