Ostermarsch 2018 di Braunschweig …

Ngancam A NEW WORLD perang?

Gantina promosi proses karapihan di Suriah nyokot AS jeung Israél serangan hukum internasional ngalawan nagara sakumaha Turki kalayan serangan na ngalawan wewengkon Kurdi sabudeureun Afrin. Sanajan looming ceramah ngeunaan pakarang nuklir Koréa Kalér konflik kompléks ieu antara AS jeung Koréa Kalér nyaéta masih kacida bahaya. Pamarentah féderal boga teu ngan pasukan di Baltics: dimaksudkeun ku ngadegna redeployment markas NATO sejen gancang tina kakuatan ka wates Rusia tiasa. Urang ngahukum operasi militer jeung kawijakan sangsi jeung retorika perang jeung nelepon pikeun resolusi damai ti bentrok.

WHO leungeun ékspor promotes perang jeung ngewa! Jerman geus ngaronjat ékspor leungeun na deui. Aranjeunna indit u. a. mun Saudi Arabia, nagara, nu krusial fueling perang di Suriah jeung Yaman. serangan Turki on Afrin dipigawé kalawan tanghi Macan Jerman sarta leungeun leutik.

sabab ngempur hiber ogé hartina: Ngeureunkeun ekspor leungeun!

DRONES tarung BAN!

The Bundeswehr nyaéta panggero pikeun nu meuli drones ngempur. drones AS nu dikawasa ti Jerman, ku mencét tombol a nu makéna fatal dipecat. aplikasi ieu sasaran pembunuhan sahiji jalma di jero sarta luar tina perang, tanpa muatan, Prosedur na judgment.

Éta rajapati, tur éta sabalikna mun hukum internasional!

Pikeun Nuklir pakarang-FREE WORLD!

Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal, tungtungna ditarikna pakarang nuklir ti Büchel (Rheinland-Pfalz) ngalaksanakeun sahingga teu ngijinan pembaharuan di warheads nuklir ku Amérika Serikat. Pamarentah féderal tungtungna kedah gabung dina larangan nuklir PBB!

NO nambahan OF leungeun belanja!

The GroKo anyar hoyong ningkatkeun jeung dictates sahiji palajaran NATO, nu pengeluaran armor tina 2% telepon GDP. Urang nampik ieu. duit dipaké pikeun atikan jeung jasa sosial jeung perumahan sosial, nu promotes nu karapihan internal tur global.

Ngarojong nabina jeung sosial pertambangan kaluar!

Urang teu kedah tentara EU, tapi hiji Éropa sipil sarta sosial, pangarampasan pakarang nu, konflik sipil, solidaritas ékonomi, Cosmopolitanism sarta panarimaan jeung integrasi pangungsi anu!

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Tags: , ,

Leave a Reply

XHTML: Anjeun tiasa make tag ieu:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.