Plastikmüll – Sangkan dunya katutupan di palastik …

hirup modern urang moal bakal tiasa tanpa palastik - tapi urang kudu lila saprak kontrol leungit tina penemuan urang sorangan. Naha éta plastik aya masalah na naon urang terang ngeunaan bahaya na?

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Tags: , , ,

Leave a Reply

XHTML: Anjeun tiasa make tag ieu:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.