Scene game: Depresi ing dialog…

Hier eine ältere Version:

INT. Theater

Ing tataran kosong. Hans rawuh lan lenggah mudhun ing
Kursi. Dheweke katon banget nandhang sungkowo.

Sawise setengah menit Hanna seneng ing tataran
lan katon ing Hans.

HANNA
Hey! Nice to meet you. Carane
iku kanggo sampeyan?

HIS
Apa pitakonan iki? Aja nyana
tenan jawaban, utawa ngirim
Aku mung takon sampeyan, sing please
dadi?

HANNA
Ing, siji kamulyan mung, yen
bakal ketemu.

HIS
Nanging nyana nanging, aku
SAGE, aku nggoleki!

HANNA
Lan, wis. Punika
Dhiskusi cilik biasanipun.

HIS
Aku ora njawab,.

Kanggo setengah nggawe bisu menit ana ana. Hanna mranata
ing dhingklik liya lan dipikir ing Hans.

HANNA
Punika soko khusus arep ing karo sampeyan?

HIS
Aku nandhang sangsara marga saka pikirane. Padha
ngubengi kaya carousel a. Aku
nelpon negara iki tansah
“Lowongan buzzing”.

HANNA
Nduweni iki bunderan pikiraken
ROOT Awit?

HIS
Aku ora ngerti. Iku mung ana
lan aku ilang sandi
Poto-kapercayan lan nyoba kula
kanggo soothe, Nanging apa ora aku
kasil.

HANNA
Aku bisa nindakake soko kanggo sampeyan?

HIS
Nampa aku, Aku mung
am. Aku mung nandhang sungkowo.
Aku uga nyoba kanggo nampa iku.

HANNA
Nandhang sungkowo? Aku duwe apa
belongs, nanging aku ora bisa
introduce, kaya iki
Pikirane.

HIS
Sampeyan ana ing onomatopia karo sampeyan lan
mangkono rusak akeh daya.
Lan aku ngadhep mlebu
lan ana ing kontak karo
Donya njaba supaya sandi
Schwierigkeiten. Normale
Nandheske exert aku
medeni lan aku njupuk
soko bali. Uga turu iku
bener ora sing paling apik.

HANNA
Lan, sing katon kesel.

HIS
Depresi iki
Bandhulan swasana ati ana ing antarane
struktur pribadine. Aku
dikenal dheweke kanggo wektu sing dawa lan kudu
tansah basa anyar
golek.

HANNA
Apa sing mengkono, Nanging,?

HIS
Telu iku sing penting:
1.Pengobatan, 2. Babagan pengobatan
Ngukur lan 3. sandi
Inisiatif.

HANNA
Swara cukup apik ing…

HIS
Iki apa-apa, nanging
mung. Ing pengobatan
Antidepresi saka psychiatrik
teka-teki nyata. Saben
Wong nanggepi beda kanggo iki
Obat-obatan lan padha duwe alon
bakal nyoba nambahi. Lan
karo efek sisih sampeyan kudu
pisanan ngrampungake. A
Psychotherapy bisa mbiyantu,
nanging kawitan nemokake
Terapi. Kadang sampeyan bisa
nunggu setengah taun. Was
penting banget, aku ora kudu
menehi munggah lan nyoba sandi
Kanggo njupuk inisiatif pribadi. Ing
liya, Aku nyoba ing
Donya njaba liwat kontak sosial
introduce senadyan masalah.

HANNA
Iki mesthi ora gampang…

HIS
Aku ngerti, Aku minangka individu bisa
mung kula ing ijol-ijolan karo liyane
Buktike wong. Mung kene
Aku njaluk saran positif
lan pangenalan, Aku supaya
need urgent. Total lan
Uwal punika wrongest ing.

HANNA
Saliyane aku kene. Aku nyoba
kanggo ngerti.

HIS
Thank You. Nanging pengalaman wis
memulang kula, sing paling
Wong depresi
ketemu gunggung stupefaction.
Sampeyan mung bisa raos sandi
ora ngerti. Depresi
arupa penyakit lan kanggo sing
abot. 15 % angel
Depressives laku
sukses lampus. Ing pencet
asring recur lapuran
Suicides wong misuwur – carane
Contone, kiper Robert
Randha – ing, nanging sawise wektu cendhak
lagi saka umum
Memori sirna.

HANNA
Aku elinga. Nanging sampeyan bisa
ora tamba penyakit iki?

HIS
Yen sampeyan ngalami rengat balung
haste, sampeyan pindhah menyang surgery.
Ana ing kono padha nyiyapake rengat lan
kowe mulih sehat.
Ing cilik saka penyakit mental,
kalebu depresi antarane,
sampeyan teka ing psikiatri lan
bakal dianggep ing sesuai karo. Nanging
kudu sehat sing mengkono
ora ngarep. Mental
Kelainan kerep duwe
nemen Course. Lan padha ninggalake
biasane ora unik minangka
SITE Puthung. Makaten, a
Depresi asring karo ngedeni
disambung lan supaya ana akeh
Arepe ganti ing antarane
macem-macem mental
Penyakit-penyakit.

HANNA
Aku ngerti, sing ana
Prabédan antarane fisik
lan penyakit mental sing.
Nanging carane bisa aku sampeyan metu saka
swasana ati depresi
njaluk metu?

HIS
Aku matur nuwun kanggo efforts.
Mbok menawi kita uga bisa sawetara
apa bebarengan. Nanging aku kudu
arep, apa ing sandi
Pikirane dadi utawa ora.
Apa misale jek prasaja, bisa kula
mung nyerang durung. Aku kudu
tumindak langkah cilik.

HANNA
Apa kowé ora duwe saiki liyane
kontak sosial, munggah
bisa nggawa pikirane liyane?

HIS
Saben dina urip dadi lan
angel kanggo Master. Nanging aku
duwe kontak karo
Grup dhewe-bantuan, ing wedi
lan sufferers depresi
njaluk bebarengan. Kene kita nganggo
ing ijol-ijolan bab masalah kita.
Ing kauntungan punika, Aku
Witjaksono kena pengaruh akeh luwih cepet
Ditampa karo masalah lan
bakal dirasakaké. Ing
Grup timer Ndeleng iku mung kula
Pasukan. Aku mung bisa saben
Rekomendasi depresi.

HANNA
Ok, aku ndeleng, sing diunggahake dhewe
saka swasana ati peteng
njaluk metu. Lan aku bakal
nyoba, kondisi kanggo
nampa. Cukup ngomong, apa kanggo
sampeyan lagi ing interaksi karo kula ing
saged koyo.

HIS
All Right – Aku bakal nglakoni sing.
Saiki iku wis wis kula mung nggoleki
wis, sing Paduka krungu kula.
Arepku bakal, sing kabeh
Liyane wong mental
Penyakit-penyakit bakal ngerti bab. Banjur
padha ora bisa nggawe liyane
Wedi lan coexistence
bakal luwih gampang. Uga
masyarakat kudu sawetara
apa ing mangsa, mangkono
ngengingi babagan mental gerah luwih
bisa nggabungake. Diwiwiti ing
Makarya urip lan terus menyang ing
Kulawarga.

HANNA
Thank You – Aku wis digawe iki
Obrolan karo sampeyan sinau soko…

Pemandangan game ditambahi. Pengalaman sing diinstal…Script downloaden ...

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tags: ,

Ninggalake Reply

XHTML: Sampeyan bisa nggunakake iki tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.