Adrienne Kalisch: Pikturë e pasionit …

Adrienne takova në shkallë tim mjekësor në pediatri. Ajo ishte Ward mjek dhe I Studentët në vit praktik. Puna në repartin e fëmijëve më dha një shumë e fun – Dhe unë, fëmijë të vegjël me clowning tim (regjistrues, Harmonikë etj) gëzuar.

Addi më në fund u vendos në praktikë private dhe tani kam gjetur një kontakt të ri në tuaj në imazhet tuaja.

Nëse ju doni për të parë imazhet tuaja më të saktë, për të shkuar në tuaj Gemäldegalerie.

Kush dëshiron, gjithashtu mund të Kontakt merrni me vete.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.