faqe e re shtëpia e ankthit tonë grup mbështetje & Depresion

Këtu është lidhja e drejtpërdrejtë ankthi dhe depresioni SHG

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Forumi i ankthit grup mbështetje dhe depresioni në Braunschweig …

Shko në Forum: Forumi i ankthit grup mbështetje dhe depresioni Brunswick

Neckline:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

alfa-channel: botëve emocionale …

Si mund të perceptojnë ndjenjat? Çfarë roli kanë emocione dhe se si të hulumtimit ato? Seri dokumentar një pikiatë në thellësitë e njeriut, me ndjenja, por profesionalisht përmbajtur.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Radio Okerwelle: Ankthi dhe depresioni Selbsthilfegruppe në Braunschweig

Tonë Ankthi grup mbështetje dhe depresioni Brunswick ka për të Radio Okerwelle ka marrë një ngarkesë në temën e ankthit dhe depresionit. Anëtarët e raportit grup mbështetje për përvojat e tyre me këtë sëmundje.

Ne shpresojmë se ky mision aktorë të tjerë të nxjerrë në pah mënyra të ndryshme, për të mirë e tyre Ankthi dhe depresioni marrëveshje.

Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!).

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

BRAUNSCHWEIGER Zeitung raportuar nëpërmjet grupit tonë të vetë-ndihmë…

SHG_BZ1
SHG_BT2

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qasja në tonë ankth grup mbështetje dhe depresioni …

[Aktivizo Fullscreen – atëherë nuk parasysh njoftimin demo aq shumë]

Lidhje: Ankthi grup mbështetje dhe depresioni Brunswick

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kaos, Rendi dhe ankthit në jetën tonë …

Kaos, Rendi dhe ankthit në jetën tonë

Në tonë Grup vetë-ndihmë ne flasim shumë për frikën tonë, të cilat janë edhe një pjesë e disponimi tona depresive. Kjo frikë është një ndjenjë themelore e çdo jetës. Frika ndikon vendimet tona dhe gjithashtu aktivizon shumë procese në sjelljen tonë. Pa ndjenja e frikës, ne nuk do të kishte mbijetuar si Homo sapiens. Rreth frikën tonë patologjik Unë nuk dua të flas për në këtë artikull. I imagjinoni tepër pyetjen: pse nuk kemi frikë?

Frika na shoqërojë gjatë gjithë jetës sonë, në fëmijëri, Të rinjtë dhe të rriturit. Por detyra jonë nuk është vetëm për të marrë fluturimin, por durojnë frikën tonë. Vetëm në këtë mënyrë ne të vijnë të bankave të reja të jetës.

Por kur lindin frika?

Ajo është gjithmonë situatat e papritura ose në dukje të pakontrollueshme, kur kaos kërcënon dhe ne jemi të hedhur jashtë funksionit tonë të brendshëm. Kaosi i Homo sapiens nga një arush apo duke dëgjuar britmat e një fëmije, kur ajo nuk gjen mbështetje në errësirën e dhomës. Në rastin e parë merr fluturim, e cila është shumë i dobishëm, në rastin e dytë ajo është më e veshtire. Si mund të fëmija të harmonisë e tij e brendshme, rifituar rendit e saj? Në përgjithësi, nëna erdhi dhe mori fëmijën në krahë dhe ndoshta këndojnë atij një ninull. Një Song, melodi e të cilit është i njohur për fëmijën nga ritmi më parë. “Hëna është rritur…”, edhe në qoftë se kjo nuk është e vërtetë – por fëmija pothuajse besimit dhe fiton kontrollin e tij përsëri.

Këto janë dy terma të rëndësishme: Kontrolli dhe besimit. Ne njerëzit duan të kenë kontroll mbi veten tonë dhe të mjedisit tonë. Të gjitha gjërat e reja dhe të krijojnë ndryshime si trazira dhe çrregullime. Dhe pastaj lind frikën. Ne përpiqemi në kuptimin konservatore e një shteti të njohur us rendit.

Por bota po bëhet gjithnjë e më komplekse dhe konfuze! U tun? Ne përdorim një mashtrim për të: Ne reduktojë kompleksitetin e jetës. Ne të përpiqet të bëjë rregullsinë nëpërmjet bilancit të rendit tonë. Ngjarjet individuale rreth nesh që nuk ka më në diversitetin e tyre,, por të fshehur të aksioneve të reja nga vetëm.
Çdo mëngjes kemi marrë deri, mëngjes dhe pastaj të shkoni në punë. Çdo mëngjes e njëjta gjë. Këtu, çdo mëngjes është e ndryshme – simite shijet e ndryshme, bie shi apo dielli shkëlqen, dhe unë jam humor të mirë apo i keq. Ne vëreni dallimin më thjesht.

I gjithë socializimi është asgjë më shumë se një adaptim ndaj rendit.

Kush nuk i përket në setin e rregullave – të tilla si paaftësi mendore ose fizike, i sëmurë mendor apo të pastrehë – nuk përshtaten në organizimin dhe përhapur kaos dhe frikë në këtë mënyrë.

Në marrëdhëniet bëhet shumë e vështirë ndonjëherë: e dëgjon në diskutime më të saktë për të bashkëbiseduesit të, sepse mendon, gjithsesi për të njohur atë tashmë. Këtu, partnerët kanë aq shumë të vendosur për modelet e vjetra të sjelljes, se ata në marrëdhëniet e tyre vetëm mund të shohin si viktimë. Sepse ju gjithmonë si ju të veprojë, Unë nuk mund të ndihmojë, se sa të sillen në mënyrë. Një situatë e ndërlikuar – Dy viktimat, por ku është fajtori?

Një shkallë e caktuar e rendit strukturore në jetën tonë është e nevojshme – po zbatohet pjesërisht evolucionar. Në rast urgjence, ne aplikojmë ngjarjet, që ato të mund të jenë të përpunuara për ne. Por këto strukturat e rendit janë të vendosur gjithnjë e më shumë nga të tjerët për ne. Kjo do të thotë se “Kaos” nuk mund të propagandojnë, ka ligje, rregullat dhe institucionet e parashkruara, dhe organet e ndryshme të tilla si p.sh.. Polici. Mediat gjithashtu mbajnë pjesën e tyre të kryejnë rendit.

Por kjo mënyrë është vetëm një mënyrë, për të organizuar e njeriut tonë të bashkë-. A njerëzit në Mesjetë vetëm objektivin, për të kuptuar natyrën, për të jetuar me të në përputhje, kështu që ajo shkon në që nga futja e metodave shkencore 17. Century rreth, për të nënshtruar natyrën dhe të dominojnë. Urdhërat e ndryshme të dijes, Për të marrë frikën tonë nën kontroll.

Të paktën shkencëtarët e teorisë moderne e kaosit të kemi besim në një botë të parashikueshme të braktisur gjatë që.

Kur është fjala për grupin tonë të vetë-ndihmë për ankthi dhe depresioni nga diagnostikimin e depresionit dhe ankthit, Unë gjithmonë them: “Ne jetojmë në një djathë të madhe dhe në një qoshe qëndron një dhe tjetër, një tjetër”. Çdo depresioni është individuale dhe jo lehtësisht të kategorizuar. Nëse ne të përqëndrohet në sirtarët, në setin e vetë mjekët nga arsyet e faturimit, nuk zgjidh, është për ne një çlirim shumë më të vështirë. Natyrisht, ndihmë është quajtur për – me një pamje nga jashtë problemeve tona. Por për të marrë nga rolit të viktimës dhe të bëjë një ndryshim si autorë dhe përvojë, ne duhet të le veten të paparashikueshme. Ne duhet të pranojmë kaos, një “de-shkonin” të jenë – nga një vend në një tjetër. Dhe mund të shikoni ndonjë vend shumë të ndryshme.

Rendit është një shtet, kërkon shumë më tepër energji, në krahasim me kaos. Një sistem me entropisë ulët (Masa e çrregullimit) mund të ndryshohet lehtë pa ngarkimit të mjedisit të saj si një sistem me entropisë lartë.

Për ta thënë filozofikisht: bota është nuk ju, por ata ndodh! Jo “Të jetë” është vendimtare, por “Do të“.
Ose thënia e njohur e filozofit Heraclitus: “PANTA rhei – Çdo gjë rrjedh” dhe “Ju nuk mund të hap dy herë në të njëjtin lumë.” Bota është në ndryshim të vazhdueshëm në mes të rendit dhe kaosit.

Dhe ne duhet ta përmbledh guximin të ndryshimit, na pranojnë në kaos dhe frikë, sepse e vetmja mënyrë për të rriten të re!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Çfarë duhet të bëni me ankth dhe depresion?

Çfarë duhet të bëni me ankth dhe depresion? (PDF)

PS: Link për mbështetje të grupit tonë ankth & Depresioni Brunswick

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Video: Tango e jetës sime …

Kam ardhur me idenë, një herë për të prodhuar një video në lidhje me jetën time. Jeta ime – përfshirë në evolucionin dhe rrjedhën e ngjarjeve.
Këtu ju mund të shihni rezultatin…

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Jonë grup vetë-ndihmë në Radio Okerwelle rreth ankthi dhe depresioni…

Tani anëtarët tanë kishin Ankthi grup Mbështetje dhe depresioni mundësia, për të thënë në Radio Okerwelle diçka rreth ankthi dhe depresioni (U transmetua në 14.09.2010, 19:00 Orë). Iniciativa për të treguar erdhi nga Bukë (Kontakt, Informacion dhe këshillim në Selbshilfebereich Brunswick) nga.

Ishte emocionuese për t'u ulur në një studio të radios dhe të flisni në mikrofon madhe. Por unë gjej, kjo është një shfaqje e mirë është regjistruar në temën e ankthit dhe depresionit në grupe për vetë-ndihmë. Dëshironi të dini diçka rreth ankthit dhe depresionit Ata të interesuar në grupe për vetë-ndihmë ose, e cila është shërbyer edhe me misionin.

Këtu një transkript i transmetimit, e cila për fat të keq unë kam për të prerë nga copa e muzikës.


Radio Okerwelle në 104,6 mënyrë, është i vetmi stacion, der 24 Dërgon orë në ditë, çështje kryesore e të cilit është raportimi i Braunschweig. Çdo lloj i klubit, Institucion, Institucion ose individ mund të paraqitet në një wishlist. Më shumë detaje mund të lexohet në Faqja e internetit e Radio Okerwelle.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.