Sign Atom – nang endi wae…


Sign Atom – nang endi wae…

Metu bebaya ing shafts aku teka kene,
Aku kudu pitutur marang kowe – amarga iku cemlorot nanging banget!
Nang endi wae ing clutches gudang
Sampah nuklir ing aisles.
Lan, Maneh ing Braunschweiger Land
Konrad, Morsleben lan asse uga dikenal.
Nanging sing mikiraken babagan iki dina
Kanggo kabeh dokumen nuklir akeh…
Kita nyawang nanging ing swarga
Diprodhuksi mung karo mata amba Child Kristus.
Gifts saiki – lan cukup cepet,
Pitakonan kanggo masa depan aku ora sulih.
A saperangan dina kita solln nindakake apa-apa,
Saka mburu gesang mung ruhn.
Lan Herre Kristus banjur presented kita,
Nanging ènèng mikiraken babagan masa depan.
Apa anak kang apik, sing anak kang duka,
Jotosan Cukup ing Angin ing!
Tas sethitik, kang wis ana,
Kasebar tenan mine uyah.
Very well pantes, kita duwe rod,
Apa kanggo kita anak ora apik.
Burning lilin wit – iku ketok,
Cahyo nanging siji bae ora ewu taun.

Oh aku, Aku nutup mata sandi,
Atom kanggo riyaya ora nggunakake.
Saiki pirembagan, Herr Kristus, minangka ye mudhun kene Panggonan,
Apa anak nggoleki, sing anak kang duka?

Metu bebaya ing shafts aku teka kene,
Aku kudu pitutur marang kowe, ana cemlorot, banget…

(free sawise geguritan dening Theodor Storm 1817-1888 / Knecht Ruprecht)

Maca pranala liyane menarik please kritis! : Kantor Federal kanggo Radiation Protection; Asse

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.