Kronikë e letërsisë (Timeline)

Letërsia është pjesë e kulturës sonë. Shumë shkrimtarë kanë provuar, por disa kanë privilegjin, të bëjë pjesë në letërsinë botërore. Këtu është një kronikë të shkurtër nga shembujt më të rëndësishme letrare. Një vështrim që ju të merrni për të lëvizni nëpër dhe klikoni mbi “Harta e Faqes”. Thjesht zgjidhni titullin e dëshiruar me miun tuaj për të marrë në një përshkrim të detajuar në Wikipedia.

Ju uroj shumë argëtim dhe interesante njohuri.

Gjithashtu mjaft interesante: luajti Letërsi Botërore me Playmobil letërsia Sommers bota për të shkuar

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.