Kaca ngarep anyar kuatir klompok dhukungan & Depresi

Punika link langsung SHG kuatir lan depresi

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

kasepen (kasepen) …

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

twine: Swara wektu …

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Forum of kuatir klompok dhukungan lan depresi ing Braunschweig …

Menyang Forum: Forum of kuatir klompok dhukungan lan depresi Brunswick

Neckline:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Puisi: Aku – Sisyphos …

Puisi: Aku – Sisyphos

Kepuasan lan harmoni
Ing urip aku kesengsem
Ngalahake melankolis sandi
Supados kawula gesang seneng.

Ing ebb lan nggoleki aku maneh
Aku munggah – tiba’ Aku rumiyin
Aran ing saben perangan awak kawula
Am maneh aktif banget.

Ing mitos, wonten ing Sisyphus
Kanggo kula, ing Allegory tengen
A pasemon nyawaku
cermat Pursuance kang.

Zeus kaukum Sisyphus iki
The angel Zeus kaulungaké
Lan dikirim marang Thanatos
Menyang wilayah pit.

Nanging Sisyphus cantik pinter
Panjenenganipun becherte karo Thanatos
Panjenenganipun pungkasanipun biru
Lan iki disambungake mung.

Ora ana wong liyane kanggo kuburan
Zeus, banget duka
Panjenenganipun banjur dikirim marang akeh padha
Zu Hades INS Totenexil.

Sisyphus marang bojoné
ora korban mati, ora panguburan
Nanging Hades duka amargi
korban iki idi.

Maneh dikirim Hades Sisyphus ing donya
Panjenenganipun awèh pepéling bojoné
Sisyphus janjinipun minangka dhawuh
Hubunganipun rencana.

Nanging Sisyphus ing dunyo urip
ora tetep tembung kang diwenehi
Hades nenggo muspra
Sisyphus urip nyenengake ana.

Nanging Hades wis guyonan cukup
Panjenenganipun sakathahing Sisyphus dening pasukan
Kanggo penipuan dewa abot kang
Ing wangun karya bodho.

A watu abot ing gunung
sampeyan bakal’ Panjenenganipun mbalek munggah ana
Lan iku karo karya iki Zuend
Bakal muter mudhun ing roto cepet.

Saka ngarep, Wewelak gedhe wiwit
wektu iku ing pandjenengan
Ing Sisyphus wis tau wani
Kanggo dipoyoki karo pialane.

Carane bodho ing bustle pancet
depresi tabet dhewe
Sapa sing kepengin kanggo tetep ing kono
Iku ora cukup ahead.

Aku munggah – tiba’ Aku rumiyin
Maneh nggawa dhewe
Sing ora koyone efektif
Nanging isih aku kudu.

Aku katon luwih rapet ing pemandangan
watu – kang nggulung ohn’ seksiku
Lan yen aku dadi bener wähne
Little iku – percoyo njeroné.

Aku mengkono karya
Ndhuwur lan ngisor sing proses
Lan kang langgeng malah kalanggengan
Tansah cilik kaku.

Mung watu ilang
banjur ngguyu’ Aku digawe dewa
Sing njupuk candidly
Nanging banjur aku iki memoyok!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Radio Okerwelle: Kuatir Selbsthilfegruppe lan depresi ing Braunschweig

Kita Kuatir Selbsthilfegruppe lan depresi Braunschweig wis Radio Okerwelle ditampa kintunan ing tema kuatir lan depresi. Anggota saka laporan klompok dhukungan ing pengalaman karo penyakit iki.

Kulo pengen sing misi iki kepentingan liyane nyorot cara, luwih sing Kuatir lan depresi menehi hasil.

Punika ing ngrekam Broadcast (nanging tanpa musik ayu – Gema!).

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Scene game: Depresi ing dialog…

Hier eine ältere Version:

INT. Theater

Ing tataran kosong. Hans rawuh lan lenggah mudhun ing
Kursi. Dheweke katon banget nandhang sungkowo.

Sawise setengah menit Hanna seneng ing tataran
lan katon ing Hans.

HANNA
Hey! Nice to meet you. Carane
iku kanggo sampeyan?

HIS
Apa pitakonan iki? Aja nyana
tenan jawaban, utawa ngirim
Aku mung takon sampeyan, sing please
dadi?

HANNA
Ing, siji kamulyan mung, yen
bakal ketemu.

HIS
Nanging nyana nanging, aku
SAGE, aku nggoleki!

HANNA
Lan, wis. Punika
Dhiskusi cilik biasanipun.

HIS
Aku ora njawab,.

Kanggo setengah nggawe bisu menit ana ana. Hanna mranata
ing dhingklik liya lan dipikir ing Hans.

HANNA
Punika soko khusus arep ing karo sampeyan?

HIS
Aku nandhang sangsara marga saka pikirane. Padha
ngubengi kaya carousel a. Aku
nelpon negara iki tansah
“Lowongan buzzing”.

HANNA
Nduweni iki bunderan pikiraken
ROOT Awit?

HIS
Aku ora ngerti. Iku mung ana
lan aku ilang sandi
Poto-kapercayan lan nyoba kula
kanggo soothe, Nanging apa ora aku
kasil.

HANNA
Aku bisa nindakake soko kanggo sampeyan?

HIS
Nampa aku, Aku mung
am. Aku mung nandhang sungkowo.
Aku uga nyoba kanggo nampa iku.

HANNA
Nandhang sungkowo? Aku duwe apa
belongs, nanging aku ora bisa
introduce, kaya iki
Pikirane.

HIS
Sampeyan ana ing onomatopia karo sampeyan lan
mangkono rusak akeh daya.
Lan aku ngadhep mlebu
lan ana ing kontak karo
Donya njaba supaya sandi
Schwierigkeiten. Normale
Nandheske exert aku
medeni lan aku njupuk
soko bali. Uga turu iku
bener ora sing paling apik.

HANNA
Lan, sing katon kesel.

HIS
Depresi iki
Bandhulan swasana ati ana ing antarane
struktur pribadine. Aku
dikenal dheweke kanggo wektu sing dawa lan kudu
tansah basa anyar
golek.

HANNA
Apa sing mengkono, Nanging,?

HIS
Telu iku sing penting:
1.Pengobatan, 2. Babagan pengobatan
Ngukur lan 3. sandi
Inisiatif.

HANNA
Swara cukup apik ing…

HIS
Iki apa-apa, nanging
mung. Ing pengobatan
Antidepresi saka psychiatrik
teka-teki nyata. Saben
Wong nanggepi beda kanggo iki
Obat-obatan lan padha duwe alon
bakal nyoba nambahi. Lan
karo efek sisih sampeyan kudu
pisanan ngrampungake. A
Psychotherapy bisa mbiyantu,
nanging kawitan nemokake
Terapi. Kadang sampeyan bisa
nunggu setengah taun. Was
penting banget, aku ora kudu
menehi munggah lan nyoba sandi
Kanggo njupuk inisiatif pribadi. Ing
liya, Aku nyoba ing
Donya njaba liwat kontak sosial
introduce senadyan masalah.

HANNA
Iki mesthi ora gampang…

HIS
Aku ngerti, Aku minangka individu bisa
mung kula ing ijol-ijolan karo liyane
Buktike wong. Mung kene
Aku njaluk saran positif
lan pangenalan, Aku supaya
need urgent. Total lan
Uwal punika wrongest ing.

HANNA
Saliyane aku kene. Aku nyoba
kanggo ngerti.

HIS
Thank You. Nanging pengalaman wis
memulang kula, sing paling
Wong depresi
ketemu gunggung stupefaction.
Sampeyan mung bisa raos sandi
ora ngerti. Depresi
arupa penyakit lan kanggo sing
abot. 15 % angel
Depressives laku
sukses lampus. Ing pencet
asring recur lapuran
Suicides wong misuwur – carane
Contone, kiper Robert
Randha – ing, nanging sawise wektu cendhak
lagi saka umum
Memori sirna.

HANNA
Aku elinga. Nanging sampeyan bisa
ora tamba penyakit iki?

HIS
Yen sampeyan ngalami rengat balung
haste, sampeyan pindhah menyang surgery.
Ana ing kono padha nyiyapake rengat lan
kowe mulih sehat.
Ing cilik saka penyakit mental,
kalebu depresi antarane,
sampeyan teka ing psikiatri lan
bakal dianggep ing sesuai karo. Nanging
kudu sehat sing mengkono
ora ngarep. Mental
Kelainan kerep duwe
nemen Course. Lan padha ninggalake
biasane ora unik minangka
SITE Puthung. Makaten, a
Depresi asring karo ngedeni
disambung lan supaya ana akeh
Arepe ganti ing antarane
macem-macem mental
Penyakit-penyakit.

HANNA
Aku ngerti, sing ana
Prabédan antarane fisik
lan penyakit mental sing.
Nanging carane bisa aku sampeyan metu saka
swasana ati depresi
njaluk metu?

HIS
Aku matur nuwun kanggo efforts.
Mbok menawi kita uga bisa sawetara
apa bebarengan. Nanging aku kudu
arep, apa ing sandi
Pikirane dadi utawa ora.
Apa misale jek prasaja, bisa kula
mung nyerang durung. Aku kudu
tumindak langkah cilik.

HANNA
Apa kowé ora duwe saiki liyane
kontak sosial, munggah
bisa nggawa pikirane liyane?

HIS
Saben dina urip dadi lan
angel kanggo Master. Nanging aku
duwe kontak karo
Grup dhewe-bantuan, ing wedi
lan sufferers depresi
njaluk bebarengan. Kene kita nganggo
ing ijol-ijolan bab masalah kita.
Ing kauntungan punika, Aku
Witjaksono kena pengaruh akeh luwih cepet
Ditampa karo masalah lan
bakal dirasakaké. Ing
Grup timer Ndeleng iku mung kula
Pasukan. Aku mung bisa saben
Rekomendasi depresi.

HANNA
Ok, aku ndeleng, sing diunggahake dhewe
saka swasana ati peteng
njaluk metu. Lan aku bakal
nyoba, kondisi kanggo
nampa. Cukup ngomong, apa kanggo
sampeyan lagi ing interaksi karo kula ing
saged koyo.

HIS
All Right – Aku bakal nglakoni sing.
Saiki iku wis wis kula mung nggoleki
wis, sing Paduka krungu kula.
Arepku bakal, sing kabeh
Liyane wong mental
Penyakit-penyakit bakal ngerti bab. Banjur
padha ora bisa nggawe liyane
Wedi lan coexistence
bakal luwih gampang. Uga
masyarakat kudu sawetara
apa ing mangsa, mangkono
ngengingi babagan mental gerah luwih
bisa nggabungake. Diwiwiti ing
Makarya urip lan terus menyang ing
Kulawarga.

HANNA
Thank You – Aku wis digawe iki
Obrolan karo sampeyan sinau soko…

Pemandangan game ditambahi. Pengalaman sing diinstal…Script downloaden ...

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Braunschweiger Zeitung dilapurake liwat kita grup dhewe-bantuan…

SHG_BZ1
SHG_BT2

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Pendekatan kita klompok dhukungan kuatir lan depresi …

[Ngaktifake layar wutuh – banjur ora ngganggu kabar Tur dadi luwih]

Link: Kuatir Selbsthilfegruppe lan depresi Braunschweig

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Depresi …

depresi

Maneh lan maneh nyawa kawula divisive,
Aku zermürbe kula karo pikirane.
Urip dumadakan kabeh padha kula,
sandi poto-ajining ora goyangake vigorously.

Broken aku nggawe sandi saya diunggahake,
Future ora koyone dadi.
Pitakonan Aku mbayangno kabeh urip,
Mugi aku mung bisa kesengsem.

Wong Jammertal sandi overloaded,
padha ora bisa ngerti.
Terus kula disengaged,
menehi kapercayan ora.

Golek aku mung bisa piyambak,
aufbaun anyar ing langkah-langkah cilik.
Aran sukses bakal nggoleki,
Aku kudu mung kanggo uga Traun!

Mung kaya-minded wong bisa aran,
aku rase ing wektu iki.
Mung sampeyan bisa njupuk kula,
saka negara mental sandi!

Aku sinaoni Self Help Group,
njupuk pengobatan kanggo dhukungan,
malah therapy ora njupuk kula,
Kabeh kula duwe bathi iki.

Sirah – rasio ing – Ngerti,
koyo isine weteng isih ngandika marang iku.
Ing Frohsinn ilang ing lampah kawula.
Nanging piyambak Aku nekseni uga gerah sandi.

Apa mung supaya giris,
saiki rasa seneng aku aran ora tilak.
Aku malah kudu sukan menyang wilayah anyar,
iku ora bisa tanpa koreksi.

Alkohol aku kudu gagal,
iku dampens mung tanpa target nyata!
Panjenenganipun mbantu kula uga ing dina cendhak,
nanging iku tau tutup a!

Mugi aku tau arep ilang,
gesang kawula damel kula tansah nanging raos!
Senajan kurang ing dina gloomy,
Aku ngerti – Aku teka kene kanggo bali!

Aku ora bisa aran gerah depresi,
bantuan minangka adoh minangka dadi tansah!
Aku mung ora ilang,
sanajan aku bantuan discreetly.

Aku Aku ing kasangsaran kawula,
siji saben kaleksanane mbendel dhewe.
Apa abot abot, Aku ora bisa netepake,
Ora ana siji karo kula mung pendhapa.

Mari kanggo bakal kaluhurake,
kanggo manggon uga senadyan kekurangan.
Mung apik aku pengin tetep ing atine,
Menehi makna gesang kawula.

CIAO Hans

PS: Mari = mari (Resilire Latin, mlumpat bali ', , Bounce ', German bab mari) describes toleransi sistem kanggo kerusuhan
Link kanggo kita klompok timer bantuan: Selbsthilfegruppe kuatir Depresi Braunschweig

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   
Kaca-kaca: 1 2 Sabanjure

Next Page »

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.