faqe e re shtëpia e ankthit tonë grup mbështetje & Depresion

Këtu është lidhja e drejtpërdrejtë ankthi dhe depresioni SHG

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

vetmia (vetmia) …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

spango: me kalimin e kohës …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Forumi i ankthit grup mbështetje dhe depresioni në Braunschweig …

Shko në Forum: Forumi i ankthit grup mbështetje dhe depresioni Brunswick

Neckline:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Poemë: Unë – Sisyphos …

Poemë: Unë – Sisyphos

Zufriedenheit und Harmonie
Im Leben ich anstrebe
Überwinden meine Melancholie
Auf dass ich glücklich lebe.

Im Auf und Ab find ich mich wieder
Bin ich obenfallich tief
Spür’s in jedem meiner Glieder
Bin dann nicht mehr sehr aktiv.

Im Mythos gibt’s den Sisyphos
Für mich die rechte Allegorie
Ein Gleichnis meines Spiritus
Verfolg’s mit Akribie.

Zeus strafte diesen Sisyphos
Der trickreich Zeus verriet
Und schickte ihn zu Thanatos
Ins Totenreichgebiet.

Doch Sisyphos war ziemlich schlau
Er becherte mit Thanatos
Der war dann schließlich blau
Und lag gefesselt bloß.

Kein Mensch kam mehr ins Totenreich
Dem Zeus das sehr missfiel
Er schickt ihn dann ziemlich gleich
Zu Hades ins Totenexil.

Sisyphos wies seine Gattin an
kein Totenopfer, kein Begräbnis
Doch Hades sehr erbost daran
Das Opfer war Erfordernis.

Erneut schickt Hades Sisyphos in die Welt
Damit er seine Frau ermahne
Sisyphos verspricht dies wie bestellt
Entsprach es seinem Plane.

Doch Sisyphos im Reich des Lebens
Hielt nicht sein gegeben Wort
Hades wartete vergebens
Sisyphos lebte genussvoll dort.

Doch Hades hat vom Spott genug
Er straft Sisyphos mit Gewalt
Für seinen schweren Götterbetrug
In sinnloser Arbeit Gestalt.

Ein schwerer Stein an einem Berg
Den sollter rollen dort hinauf
Und ist er zuend mit diesem Werk
Rollt dieser hinab in schnellem Lauf.

Von vorn beginnt die große Plage
Die Zeit steht auf Unendlichkeit
Auf dass Sisyphos es niemals wage
Zu spotten mit seiner Gottlosigkeit.

Wie sinnlos dies in stetem Treiben
Die Depression deutet sich an
Wer möchte schon darin verbleiben
Es geht nicht recht voran.

Bin ich obenfallich tief
Von Neuem mich aufraffen
Das scheint nicht effektiv
Doch trotzdem muss ich schaffen.

Schau ich genauer auf die Szene
Der Steiner rollt ohnUnterlass
Und wenn ich so die Arbeit wähne
Kleiner wird erdarauf Verlass.

Ich verrichte meine Arbeit
Oben und Unten sind ein Prozess
Und währt er auch eine Ewigkeit
Stets kleiner wird der Stress.

Ist erst der Stein verschwunden
Dann lachich aus die Götter
Das dauert unumwunden
Doch dann bin ich der Spötter!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Radio Okerwelle: Ankthi dhe depresioni Selbsthilfegruppe në Braunschweig

Tonë Ankthi grup mbështetje dhe depresioni Brunswick ka për të Radio Okerwelle ka marrë një ngarkesë në temën e ankthit dhe depresionit. Anëtarët e raportit grup mbështetje për përvojat e tyre me këtë sëmundje.

Ne shpresojmë se ky mision aktorë të tjerë të nxjerrë në pah mënyra të ndryshme, për të mirë e tyre Ankthi dhe depresioni marrëveshje.

Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!).

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Lojë Scene: Depresioni në dialogun…

Këtu është një version më të vjetër:

INT. Teatër

Fazë është bosh. Hans vjen dhe ulet poshtë në një
Karrige. Ai duket shumë në depresion.

Pas një minutë e gjysmë Hanna është i lumtur në skenë
dhe të kërkoni në Hans.

HANNA
Hej! Gëzohem që u njohëm. Si
është ajo për ju?

Hans
Çfarë është kjo pyetje? A prisni
me të vërtetë një përgjigje, ose duhet
Unë ju kërkoj vetëm, pa plan
shkon?

HANNA
Në, një mrekulli vetëm, nëse
do të takohet.

Hans
Por ju presim por, që i
i urtë, Unë jam i mirë!

HANNA
Dhe, tashmë. Kjo është
muhabet i zakonshëm.

Hans
Unë nuk përgjigjem atë,.

Për gjysmë një minutë heshtje ndodh ndodh. Vendos Hanna
në karrige e dytë dhe vështrim në Hans.

HANNA
A është diçka e veçantë ndodh me ju?

Hans
Unë vuajnë nga mendimet e mia. Ata
sillen si një carousel. Unë
quajmë këtë shtet gjithmonë
“Gumëzhimë kokë”.

HANNA
Ka këtë qarqet menduar një
Root Shkak?

Hans
I dont di. Ajo thjesht ndodh
në dhe unë humb tim
Vetë-besimi dhe të përpiqet të më
për të zbutur, Por ajo që unë nuk e bëj
të ketë sukses.

HANNA
A mund të bëjë diçka për ju?

Hans
Pranoni veten time, I vetëm
jam. Unë jam vetëm në depresion.
Gjithashtu mundohem të pranojë atë.

HANNA
I dëshpëruar? Unë kam atë
i takon, por unë nuk mund
prezantoj, si kjo
Gjendje shpirtërore.

Hans
Ju jeni në luftimin me ju dhe
duke humbur shumë i pushtetit tuaj.
Dhe unë jam duke u përballur nga brenda
dhe ishte në kontakt me
Bota jashtë kështu që im
Bezdis. Normal
Thekson ushtrojë veten time
frikshme dhe unë marr
diçka prapa. Gjithashtu gjumi im është
në të vërtetë nuk më të mirë.

HANNA
Dhe, ju duken të lodhur.

Hans
Këto depresive
Swings humor janë mes
Struktura personaliteti im. Unë
njohur atë për një kohë të gjatë dhe të mushtit
gjithmonë një bazë e re
gjej.

HANNA
Çfarë po bën, megjithatë,?

Hans
Tri gjëra janë të rëndësishme:
1.Mjekim, 2. Terapeutik
Masat dhe 3. tim
Nismë.

HANNA
Tingëllon mjaft të mirë në të…

Hans
Kjo është asgjë, por
thjesht. Mjekim
Ilaqet kundër depresionit nga një psikiatër
një mister i vërtetë. Çdo
Njerëzit reagojnë ndryshe në këto
Droga dhe ata kanë ngadalë
të gjykohet rritjen. Dhe
me efektet anësore që ju keni për të
së pari të përballuar. Një
Psikoterapia mund të jetë e dobishme,
por së pari të gjeni një
Terapistët. Ndonjëherë ju mund të
duke pritur një vit e gjysmë. A ishte
është shumë e rëndësishme, Unë nuk duhet të
të heqë dorë dhe të përpiqet tim
Për të marrë iniciativën personale. Das
mjete, Unë përpiqem në
Bota jashtë përmes kontakteve sociale
futur pavarësisht nga problemet e mia.

HANNA
Kjo sigurisht nuk është e lehtë…

Hans
Unë e di, Unë si një individ mund
vetëm mua në këmbim me tjetrin
Provojë njerëz. Vetëm këtu
Kam marrë reagime pozitive
dhe njohje, Unë kështu
nevojë urgjente. Tërheqja dhe
Arratisjes është wrongest.

HANNA
Përveç kësaj unë jam këtu. Unë jam duke u përpjekur
për të kuptuar ju.

Hans
Thank You. Por përvoja ime ka
më mësoi, që më
Njerëzit me depresion
takohen mpirje totale.
Ju mund thjesht ndjenjat e mia
nuk kuptoj. Depresion
është një sëmundje dhe te nje
i rëndë. 15 % i vështirë
Depressives angazhohemi
vetëvrasje i suksesshëm. Në shtypin
shpesh përsëritet raporte
Vetëvrasjet e njerëzve të famshëm – si
Për shembull, portieri Robert
E ve – në, por pas një kohe të shkurtër
ata janë nga publiku
Kujtim zhdukur.

HANNA
Mbaj mend. Por ju mund të
jo të kuruar këtë sëmundje?

Hans
Nëse keni pësuar një frakturë kockave
nxitim, ju shkoni në kirurgji.
Atje ata të ngritur frakturë tuaj dhe
ju shkoni në shtëpi i shëndetshëm.
Në rastin e sëmundjes mendore,
duke përfshirë depresionin mes,
ju vijnë në psikiatri dhe
do të trajtohen në përputhje me. Por
domosdoshmërisht i shëndetshëm jeni duke bërë
jo shtëpi. Mendor
Çrregullime shpesh kanë një
Sigurisht kronike. Dhe ata largohen
zakonisht jo unik si një
Klasifikojnë Thyerje. Kështu, një
Depresioni shpesh me frikën
i lidhur dhe kështu ka shumë
Transitions mes
ndryshme mendor
Sëmundje.

HANNA
Unë e kuptoj, që ka një
Diferenca midis fizik
dhe sëmundje mendore janë.
Por si mund unë ju nga tuaj
Gjendja depresive
dal?

Hans
Unë ju falënderoj për përpjekjet tuaja.
Ndoshta ne mund gjithashtu disa
të bëjmë së bashku. Por unë duhet
vendos, çfarë është në tim
Gjendje e mendjes shkon apo jo.
Ajo që duket e thjeshtë, mund të më
vetëm trullos ende. Unë kam nevojë për
veprojë hapa të vogla.

HANNA
A nuk ju kemi tani tjetrin
kontaktet sociale, up
mund të sjellë mendimet e tjera?

Hans
Jeta e përditshme vazhdon dhe
është e vështirë për të zotëruar. Por unë
kanë kontakt me një
Grup vetë-ndihmë, në frikën e
dhe sufferers depresioni janë
mblidhemi. Këtu ne flasim
në këmbim për problemet tona.
Avantazhi është, Unë i
I barabartë i prekur shumë më të shpejtë
pranuar me problemet e mia dhe
do të perceptohet. Die
Grupi i vetë-ndihmë është thjesht mua
Forcë. Unë vetëm mund të çdo
Rekomandoni depresiv.

HANNA
Në rregull, i shoh, që ju po përpiqen vetë
nga disponimin tuaj të errët
dal. Dhe unë do të
përpiqem, gjendja juaj në
pranoj. Vetëm më tregoni, përse
ju jeni në ndërveprim me mua në
të aftë për të ndjenjës.

Hans
Në rregull – Unë do të bëj që.
Tani ajo ka qenë më vetëm gjobë
e bërë, që më ke dëgjuar mua.
Dëshira ime do të ishte e, që të gjithë
Më shumë njerëz me mendor
Sëmundjet do të dinë për. Pastaj
ata nuk mund të bëjë më shumë
Frika dhe bashkëjetesa
do të jetë më e lehtë. Edhe
Shoqëria duhet të jetë disa
të bëjë në të ardhmen, kështu
i sëmurë mendor më të mirë
mund të integrohen. Ajo fillon në
Jetën e punës dhe vazhdon në
Familje.

HANNA
Thank You – Unë kam bërë këtë
Biseda me ju mësuar diçka…

Lojë skenë të zgjerohet. Përvoja të tjera janë për të instaluar…Downloaden Script ...

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

BRAUNSCHWEIGER Zeitung raportuar nëpërmjet grupit tonë të vetë-ndihmë…

SHG_BZ1
SHG_BT2

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qasja në tonë ankth grup mbështetje dhe depresioni …

[Aktivizo Fullscreen – atëherë nuk parasysh njoftimin demo aq shumë]

Lidhje: Ankthi grup mbështetje dhe depresioni Brunswick

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Depresion …

depression

Përsëri dhe përsëri shpirti im është përçarëse,
Unë zermürbe mua me mendimet e mia.
Jeta është më befas çështje,
vetë-respekt ime nuk ulet fuqishëm.

Broken unë bëj tim duke luftuar vazhdimisht,
E ardhmja nuk duket të jetë.
Pyetje Unë imagjinoj gjithë jetën time,
Shpresoj se unë mund të aspirojnë vetëm.

Populli im Jammertal mbingarkuara,
ata nuk mund ta kuptojnë atë.
Të më kapë për shkëputur,
nuk japin besim.

Gjej Unë mund vetëm vetëm,
aufbaun ri në hapa të vegjël.
Feel suksesi do të jetë mirë,
Kam nevojë vetëm për edhe Traun!

Vetëm njerëz si-mendje mund të ndjehen,
çfarë ndjej në këtë kohë.
Vetëm ju mund të marrë mua,
nga shteti im mendore!

Kështu që unë shqyrtuar Self Help Group,
duke marrë ilaçe për mbështetje,
edhe terapi nuk është qitje mua,
E gjithë kjo më fitimprurës.

Koka ime – Raporti vdesin – Duke ditur,
ndjenja gut ende flet kundër tij.
Frohsinn humbur në rrugët e mia.
Por vetëm unë mbaj edhe vuajtjet e mia.

Pse ta bëni vetëm kaq u trondit,
tani e lumturisë ndihem asnjë gjurmë.
Unë duhet edhe të sipërmarrje në territorin e re,
kjo nuk është e mundur pa korrigjim.

Alkooli Unë duhet të dështojë,
ajo dampens vetëm pa objektiv të vërtetë!
Ai më ndihmon edhe në ditë të shkurtër,
por ai kurrë nuk është një valvul!

Shpresoj se unë kurrë nuk dua të humb,
jeta ime më bën gjithmonë por kuptim!
Edhe pse ai nuk ka në ditët e zymta,
Unë e di – Unë vij këtu për të shkuar mbrapa!

Unë mund të ndjehen vuajtjet e depresive,
të ndihmojë aq sa ndonjëherë shkon!
Mund Unë thjesht nuk e lë në harresë,
edhe në qoftë se unë ndihmoj diskrete.

Unë jam me vuajtjet e mia,
secili mbart pako e vet.
Çfarë peshon rëndë, Unë nuk mund të vendosë,
Askush nuk është me mua vetëm lagjes.

Elasticitetit të promovohen,
për të jetuar mirë, pavarësisht deficiteve.
E vetmja e mirë që unë dua të mbaj në mend,
Jap kuptim jetës sime.

CIAO Hans

PS: Elasticitetit = Resilience (reagim lateinisch, zurückspringen ', , Bounce ', Gjermane për elasticitetin) përshkruan tolerancën e një sistemi të çrregullimeve
Lidhje të grupit tonë të vetë-ndihmë: Selbsthilfegruppe Ankthi Depresioni Braunschweig

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.