Ngalakukeun eta diri: Holographie

handapeun holography (ogé holography, holos of ὅλος Yunani kuna, Jerman, pisan ', Pinuh 'na -grafie) Summing up prosedur babarengan, nu ngagunakeun alam gelombang cahaya (nyaéta gangguan na- sarta kasempetan kohérénsi), pikeun ngahontal ilustrasi demonstrative sistimatis, nu balik saluareun kemungkinan fotografi klasik (hiji objek tilu diménsi ti gambar dua diménsi tina Fourier na transformasi ieu matematis rekonstruksi, wherein sudut pandang Kadé). The motif sigana ngambang kalawan bébas di tinimbangan dina kamar. Salila gerakan gurat eta bisa ditempo di sabudeureun jeung sabudeureun hiji obyék sarta dijieun lamun ditempo kalayan duanana panon gambaran pinuh tilu diménsi.

métode Holographic nu beuki dipaké dina metrology, contona dina mikroskop éléktron. sakumaha hologram mangrupa (huruf altgriechisch gramma, Jerman, Ditulis ', 'Pesen'), Ogé gambar memori, nujul ka photograph dihasilkeun kalawan téhnik holographic, nu ngagambarkeun gambar tilu diménsi nyata objek aslina sanggeus persiapan sarta katerangan kalayan lampu koheren. (Wikipedia)

Kalawan hartina pisan basajan salah bisa admire sorangan holography. Anjeun ngan gaduh sangkan hal. Ngalakukeun eta diri: Sangkan bisa ngahasilkeun holograms! (di dieu)

Anjeun tiasa ngadamel gambar sorangan sakumaha hologram mangrupa. Kumaha link ieu: Ngalakukeun eta diri

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.