vetmia (vetmia) …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

alfa-channel: botëve emocionale …

Si mund të perceptojnë ndjenjat? Çfarë roli kanë emocione dhe se si të hulumtimit ato? Seri dokumentar një pikiatë në thellësitë e njeriut, me ndjenja, por profesionalisht përmbajtur.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

alfa-Forum: Prof. Dr. Joachim Bauer, Neurobiologist dhe mjeku

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Prof. Dr. Joachim Bauer: Rëndësia e neuroneve pasqyrë …

Prof. Bauer flet për, çfarë pasojash sociale që rezultojnë nga Research Brain. Ne kemi nevojë për shkolla të gjithë-ditore me ushqim të përbashkët dhe më shumë paqe në të cilën ju mund të ndjeheni dhe të intensifikojë mirë. Aktivitetet artistike të tilla si muzikë dhe teatër dhe gjimnastikë janë të një rëndësie të madhe. Kjo është një telash i madh, që është atje për bankat parave, mungesa e modernizimit të shkollave. Kjo nga ana tjetër shkakton kosto të larta i rëndësishëm. Në të parë 5-6 Vitet e jetës janë të fituar aftësitë bazë. Truri i njeriut e bën Psikologji Biologji. Përvojat sociale janë konvertuar në përgjigjet biologjike. Kjo rezulton në të dy fëmijët dhe të rriturit, ose shëndetin apo sëmundje, Fuqia apo rezistenca, Motivimi apo apati.

Scripts e Prof.Dr.Joachim Bauer:

Fuqia e neuroneve pasqyrë

Qelizat e vogla, emocione të mëdha –
Si neuronet pasqyrë të punuar

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Historia e Hansenit …

Ka një herë ishte një Hans, shtypën shumë gjëra. Ai nuk e pa diellin, pemët dhe zogjtë, por ra gjithnjë e më shumë në errësirë ​​të thellë. Ndonjëherë ai ishte me të vërtetë një dëshpërim për vdekjen. Ai u tha, vetëm besimi do ta çojë atë nga ky dëshpërim. Por besimi se nuk kishte marrëdhënie të vërtetë. Kjo botë kishte atë mirë në dorë dhe me një përtejme ai nuk mund të bëjë asgjë. Dhe kjo botë nuk ishte në shqisat e tij – ai dyshim ekzistencën e çiltër. Kjo botë nuk ishte më i miri i të gjitha botëve.

Ai veten: Çfarë duhet të bëj? Por vetëm rrethuar mendimet e tij si një carousel – ai thjesht gjeti asgjë të re, e cila liruar atë nga Trübseeligkeit tij. Ai njihet, sa e rëndësishme ishte, të arritur deri te njerëzit e tjerë, për të marrë ide të reja duke folur. Tjetri dukej atij, por i lumtur me botën e tyre të jenë të.

Kështu që ai mposhti frikën e tij dhe u kthye te populli. Kjo nuk ishte aq e lehtë në fillim, por me kohë dhe praktikë të vazhdueshme, ai fitoi besimin dhe ishte në gjendje për të hapur ato. Ai e pa rrëmujën e mendimet e njerëzve, e cila nuk është aq e ndryshme nga kaosi saj të brendshëm.

Dhe – ai ishte vetëm një njeri dhe kërkuan për një qëllim në këtë konfuzion të egra. Hans menduar, se si të gjitha këto gjëra janë për të pajtohen, dhe mendimi: dashuria e diturisë unë kam për të zbuluar, për të marrë qartësi.

Pra, ai lexoi librat e shumta të njerëzve të ditur nga agimi i historisë në ditët e sotme. Por një urtësi të vetme nuk zbuluar Hans, sepse edhe njerëzit e mençur nuk ishin dakord në pikëpamjet e tyre. Ai njihet, se ka jo vetëm një e vërtetë, por shumë nga ata, të cilat ishin të varur nga rrethanat e mendimtarëve në kohën e tyre.

Kështu që nuk ka të vërtetë absolute, por ato mund të jenë me ngjyrë vetëm subjektive. Vërteta im është i ndryshëm nga ai i nënës sime, apo të diturit. Të gjithë përvojat realitetin ndryshe dhe ndërton pamjen e tij të botës.

Për të pasur një pamje të botës është e mirë, sepse nuk ka siguri në kaos gjithëpërfshirës. Dhe sigurisë kufizon frikën. Por, siguria e përgjithshme nuk ekziston, çdo gjë është vazhdimisht në ndryshim, edhe njerëz të rinovohet vazhdimisht.

Hans njohura, rëndësi, për t'u angazhuar në këto ndryshime dhe janë vazhdimisht në kërkim të realiteteve të reja. Dhe papritmas ai zbuloi liritë shumë, i cili i ofroi atij vendimet e përditshme në lidhje me botën e gjërave. Këto vendime janë shoqëruar gjithmonë me përgjegjësi, Përgjegjësi, ai mbante për vete dhe njeriun e tij shokët.

“Unë e di, Unë duhet të përballen me këtë përgjegjësi, kështu që nuk do të fundoset jetën time në pakuptimësisë”, tha me vete. Dhe vullneti i tij, për të marrë përsipër këtë përgjegjësi, u rrit.

Sa më shumë Hans dinin, më shumë ai e kuptoi injorancën e tij. Por kjo nuk e pengoi atë nga, të zbatuar vendimet e tij merren me përgjegjësi në botë. Ai gjithashtu inkurajoi të tjera, jo thjesht për të humbasin jetën e tyre në kotësi. Kuptimi i jetës, ne vetëm mund të na japë vetveten.

Hans filloi lirinë e tij për të ndjehen dhe pa diellin përsëri, pemët dhe zogjtë. Dhe kur i pa njerëzit me të gjitha problemet e tyre. Pjesërisht, kjo ishte e tij, dhe ai mësuar, të aleat me ta. Hans nuk ishte më vetëm, por ndjeshmëria e tij i dha atij krahë.

Dhe morale të tregimit:

të gjithë mund të jetë një i mençur,
ai i merr të përfshirë në kaos,
kupton lirinë, ajo ka,
Përgjegjësia në rezultatin,
statt Ego etwas Empathie,
ajo ishte populli Melody.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Ndjeshmëri …

Ndjeshmëri

Unë dua për të ndryshuar botën,
Perëndia im, çfarë është një objektiv i madh,
Përse përpiqen mua,
Unë nuk mund të shkaktojë më shumë.

Bin pjesë e një procesi të përgjithshëm,
Integruar në lojë time të përditshme,
Jetojnë në kulturën time,
Vazhdimisht në kërkim tek profili.

Që dëshiron të bashkohet me mua në rrugë,
Unë jam vazhdimisht – jam gati,
rekord i ri, sipërmarrjeve të reja,
Ndoshta kjo çon në kënaqësinë.

I pëlqejnë ato njeri që gooders,
theksuar vetja gjithmonë,
Si unë më vë vetëm kalojnë,
Unë shpresoj se ata ki mëshirë për mua.

Unë jam i Hans – një individ,
Me arsye dhe ndjenja,
Një njeri si shumë,
Kanë mjaft të dhembshurisë.

kalon Empathy jetën time,
Ajo është objektivi qendror,
Me kudo shoqëron edhe,
Unë jam vetëm homophil.

Së bashku, ne kemi një qëllim të mirë,
Natyra dhe njerëzit jetojnë në harmoni,
Teknologji nuk duhet të na përcaktojë,
A ndihma vetëm na japin.

Tejkalimi kemi egon tonë,
Kuptimi i Tun përbashkët,
Kjo është status quo i ri,
Ai është vazhdimisht i përshtatshëm.

Empatia është e vetmja zgjidhje
Gjatë problemet e përditshme,
Kuptimi ndjenja të ndryshme,
Me të gjitha temat e saj.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

RSA Gjall – Fuqia e Outrospection …

Të vërtetë të tërhequr bukur …

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Animationsvideo: Ajo që duhet të thuhet …

Një video e vogël animuar për përmirësimin e strukturave tona njerëzore sociale në planetin Tokë tonë. Check it out vetëm një herë dhe ndoshta shkruani edhe një përshtypje të vogël ose një koment!

als PDF-Datei

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.