Kaufbar Braunschweig – “rënë nga norma…”

DRC-ja-patregtueshme është një shtëpi socio-kulturore me ushqime të shijshme dhe një gamë të gjerë të ngjarjeve.

Me dhoma konsultuese nga këshillimi emërimit dhe Migracionit Këshilla, në kërkesën edhe në anglisht, Arabic ose French. Në projektet KreativBar, Sprachbar, dresses DRC xhaketë Center dhe pantallona apo në DRKFlüchtlingsarbeit, Dhurimi i gjakut dhe Kryqi i Kuq koordinimi punë vullnetare Ju gjithashtu mund të angazhohen vetë.

Z.Zt. drejtimin e një ekspozitë:
Perspektivwechsel
Fotografi dhe tekste nga njerëzit,
die “rënë nga norma” janë.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Asadian përshtatur: Kurrë – Një Passion Armen…

Asadian përshtatur

Asadian përshtatur

Gjenocidin e armenëve ndodhi gjatë Luftës së Dytë Botërore nën përgjegjësinë e Turqve të Rinj, formuar nga Komiteti Organizativ i Unionit dhe Qeverisë Progresit të Perandorisë Osmane (Wikipedia).

Asadur Asadian kujton në saj të Ekspozita e pikturave në St. Kisha Michaelis dhe Jakob-kemenate (Full Screen djathtë fund të plugin) gjenocidi kundër armenëve 100 Vite. Ekspozitave janë nga 09. Prill deri 09. Më shumë 2015 për të parë.

Ai bëri një vrapim mbresëlënëse në e tij piktura të mëdha-format emocionet e tij.

Unë nuk mund të veprojë jashtë dhimbje në pikturat e mia, Unë nuk e di, në qoftë se unë mund të merren me të kaluarën, familjen time dhe popullin tim…

Këtu katalog ekspozitë

NDR nuk është një artikull nga Wolf-Hendrik Müllberg imazhet e Asadur Asadian: “Kurrë” – Genocidin armen
Neni nga Sina në Rühland BRAUNSCHWEIGHEUTE.DE
Neni nga Birgit njerëzit në Unser38.de

Artikuj në Braunschweiger Zeitung:
09.04.2015
Der_Gekreuzigte

15.04.2015
Asadur Asadian përpunuar në fotot e tij gjenocidit armen

24.04.2015
Kunst_gegen_das_Vergessen

NDR_KULTUR_Sendung:

Ja një video e ceremonisë hapëse në Kishë Michaelis, dhe pastaj përshtypjet e pikturave të tij.

Pritini 2014 Trailer Official Film Shqip Gjenocidi Armen

CIAO Hans

PS: Një artikull të vjetër – Piktura në vaj e mikut tim armen Asadur Asadian ...

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.