Shtatë milion vjet të evolucionit të njeriut …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Story nga perspektiva e patates

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Historia e çajit

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Sundimtarët e Evropës që nga viti 400 v.Chr. …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Film: Brunswick 1913 …

Imazhet tregojnë një vizitë nga Kaiser Wilhelm II. në Braunschweig 1913 me rastin e Pagëzim e nipit të tij Alexander Ferdinand. Siç është e zakonshme në Perandorinë festoi vizitën Braunschweig me festimet përpunuar si "ditë perandorake”. Përveç Wilhelm II. — me hussars kafkë kapak — përfshijnë EITEL Friedrich e Prusisë, Sophie Charlotte e Oldenburg, Gusht Wilhelm i Prusisë, Alexandra Victoria i Shtëpisë së Glücksburg dhe Friedrich Franz IV., për të parë Duka Madh të Mecklenburg.

Im Free State e Brunswick përsëri një pallavra e madhe e “lartë dhe i fuqishëm” dhe një Lobhudelung Brunswick. Këtu, Lufta e Parë Botërore ishte në portat, e cila përfundimisht çoi në Millonen vdekur dhe abdikimit të perandorit.

Nëntor Revolucioni në Braunschweig në mes të nëntorit 1918 dhe maj 1919 u shpall në Braunschweig edhe "Republika Socialiste e Brunswick", e cila ishte e mbyllur nga pushtimi i Korpusit Maercker e Lirë.

Më shumë LIDHJE:
Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Vit i vështirë 1913 ...
Qendra Paqe në Radio Okerwelle: 1913, Shakers e luftës dhe trauma e fëmijëve të luftës dhe -enkeln ...
1913 - Rite e pranverës ... Brunswick midis monarkisë dhe modernitetit ...
Video: Brunswick 1913 - "Belle Epoque e fisnikërisë" ose "Dancing në buzë" ...
Historia e vendlindjen time Braunschweig ...
turne të tjera të qytetit - Braunschweig më parë 50 Vite

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kronologjia e Historia e Filozofisë (Wikipedia)

Më mirë se në Wikipedia vështirë se mund të përfaqësojë kronika e filozofisë. Sipas vetë testet tona, unë për këtë arsye ka mbetur në Wikipedia:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Historia e Mjekësisë …

Ka qenë disa vjet më parë të shkurtër, I shkroi një program i vogël në historinë e mjekësisë. Por unë shoh sot ende si në këtë program të vogël. Mjekësia sot është produkt i një evolucioni të gjatë, dhe në qoftë se ju e dini se kjo, ju mund të klasifikojë mjekësisë moderne më të mirë. Për fat të keq unë pastaj ka punuar me korniza ende, ku tipar përkthimi nuk funksionon – por ju mund të yes këtu telefononi versionin anglisht. Të programit klikoni telefonatë në foto…

Historia e Mjekësisë

entstehung_der_modernen_medizin

Shfaqja e mjekësisë moderne (Links)

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Pyes: Historia në Gjermani pas 2. Lufta Botërore

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Historia e Hansenit …

Ka një herë ishte një Hans, shtypën shumë gjëra. Ai nuk e pa diellin, pemët dhe zogjtë, por ra gjithnjë e më shumë në errësirë ​​të thellë. Ndonjëherë ai ishte me të vërtetë një dëshpërim për vdekjen. Ai u tha, vetëm besimi do ta çojë atë nga ky dëshpërim. Por besimi se nuk kishte marrëdhënie të vërtetë. Kjo botë kishte atë mirë në dorë dhe me një përtejme ai nuk mund të bëjë asgjë. Dhe kjo botë nuk ishte në shqisat e tij – ai dyshim ekzistencën e çiltër. Kjo botë nuk ishte më i miri i të gjitha botëve.

Ai veten: Çfarë duhet të bëj? Por vetëm rrethuar mendimet e tij si një carousel – ai thjesht gjeti asgjë të re, e cila liruar atë nga Trübseeligkeit tij. Ai njihet, sa e rëndësishme ishte, të arritur deri te njerëzit e tjerë, për të marrë ide të reja duke folur. Tjetri dukej atij, por i lumtur me botën e tyre të jenë të.

Kështu që ai mposhti frikën e tij dhe u kthye te populli. Kjo nuk ishte aq e lehtë në fillim, por me kohë dhe praktikë të vazhdueshme, ai fitoi besimin dhe ishte në gjendje për të hapur ato. Ai e pa rrëmujën e mendimet e njerëzve, e cila nuk është aq e ndryshme nga kaosi saj të brendshëm.

Dhe – ai ishte vetëm një njeri dhe kërkuan për një qëllim në këtë konfuzion të egra. Hans menduar, se si të gjitha këto gjëra janë për të pajtohen, dhe mendimi: dashuria e diturisë unë kam për të zbuluar, për të marrë qartësi.

Pra, ai lexoi librat e shumta të njerëzve të ditur nga agimi i historisë në ditët e sotme. Por një urtësi të vetme nuk zbuluar Hans, sepse edhe njerëzit e mençur nuk ishin dakord në pikëpamjet e tyre. Ai njihet, se ka jo vetëm një e vërtetë, por shumë nga ata, të cilat ishin të varur nga rrethanat e mendimtarëve në kohën e tyre.

Kështu që nuk ka të vërtetë absolute, por ato mund të jenë me ngjyrë vetëm subjektive. Vërteta im është i ndryshëm nga ai i nënës sime, apo të diturit. Të gjithë përvojat realitetin ndryshe dhe ndërton pamjen e tij të botës.

Për të pasur një pamje të botës është e mirë, sepse nuk ka siguri në kaos gjithëpërfshirës. Dhe sigurisë kufizon frikën. Por, siguria e përgjithshme nuk ekziston, çdo gjë është vazhdimisht në ndryshim, edhe njerëz të rinovohet vazhdimisht.

Hans njohura, rëndësi, për t'u angazhuar në këto ndryshime dhe janë vazhdimisht në kërkim të realiteteve të reja. Dhe papritmas ai zbuloi liritë shumë, i cili i ofroi atij vendimet e përditshme në lidhje me botën e gjërave. Këto vendime janë shoqëruar gjithmonë me përgjegjësi, Përgjegjësi, ai mbante për vete dhe njeriun e tij shokët.

“Unë e di, Unë duhet të përballen me këtë përgjegjësi, kështu që nuk do të fundoset jetën time në pakuptimësisë”, tha me vete. Dhe vullneti i tij, për të marrë përsipër këtë përgjegjësi, u rrit.

Sa më shumë Hans dinin, më shumë ai e kuptoi injorancën e tij. Por kjo nuk e pengoi atë nga, të zbatuar vendimet e tij merren me përgjegjësi në botë. Ai gjithashtu inkurajoi të tjera, jo thjesht për të humbasin jetën e tyre në kotësi. Kuptimi i jetës, ne vetëm mund të na japë vetveten.

Hans filloi lirinë e tij për të ndjehen dhe pa diellin përsëri, pemët dhe zogjtë. Dhe kur i pa njerëzit me të gjitha problemet e tyre. Pjesërisht, kjo ishte e tij, dhe ai mësuar, të aleat me ta. Hans nuk ishte më vetëm, por ndjeshmëria e tij i dha atij krahë.

Dhe morale të tregimit:

të gjithë mund të jetë një i mençur,
ai i merr të përfshirë në kaos,
kupton lirinë, ajo ka,
Përgjegjësia në rezultatin,
statt Ego etwas Empathie,
ajo ishte populli Melody.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Quiz vogël: Prodhimet bujqësore …

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.