Gregor GYSI, Majtas: "Pasuria e trashëguar, Por varfëria është trashëguar edhe "

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Lojë: GYSI gjatë fushatës zgjedhore …

Loja ime e parë programuar:

Kliko >>> Së pari, me miun në fushën…

Tastatur1 Leviz karakterin me çelësat kursorit
Tastatur2 Vendi me bomba bar hapësirë…

Të fillojnë të gjatë, Thjesht ringarkoni dritaren…

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Gregor GYSI, Majtas: Lufta e NATO-s në Afganistan ka dështuar …

13 Vitet e luftës, për 70 000 I vdekur, në mesin e mijëra të vdekur e civilëve të cilët – fëmijët dhe gratë, qindra mijëra të plagosur. 54 Ushtarët e Bundeswehr-it kanë humbur edhe jetën e tyre. Deri më tani, më shumë se 100 000 Ushtarët gjermanë në Afganistan. Një e treta e tyre vuajnë nga çrregullimi post-traumatik. E tërë Lufta na ka nga Instituti Gjerman për Kërkime Ekonomike deri në fund të 2014 23 Kosto miliarda euro. Çmenduri duhet të ndalet më në fund. Por qeveria federale nuk ka Plan B për Afganistanin.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Oskar Lafontaine dhe Gregor GYSI: Fushata e zgjedhjeve në Braunschweig …

Në fund të Landtagswahlkamfpes në Saksoni Ulët Oskar Lafontaine dhe Gregor GYSI erdhi në Braunschweig.
Këtu video e performancës së saj:

Edhe Sarah WAGENKNECHT hyri në sallën e qytetit të shoqëruar muzikore nga Dieter Dehm dhe Michael Letz:

Sarah WAGENKNECHT në Stadthalle Braunschweig (1/2)
Sarah WAGENKNECHT në Stadthalle Braunschweig (2/2)

Majtë dhe ka që nga viti përzier fuqishëm gjatë fushatës zgjedhore dhe të shpërndarë supë domate kundër indiferencës shoqërore:

Rezultatet e zgjedhjeve ishin më të 20.1. 2013 mjaft zhgënjyese: Zgjedhjet rezultatet e zgjedhjeve të shtetit në Brunswick 2013

Foto_Linke_StadtparkMegjithatë, le të mos u dekurajoni! Zgjedhjet parlamentare në vjeshtë janë të…

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

ankesa kushtetuese: Referendumi në ESM dhe kompakt fiskal …

Borxhi nuk mund të jetë me shkurtimin e shpenzimeve në pensionet, Shëndeti dhe investimet, jo me shkurtime të pagave dhe të mos luftuar me rritjen e akcizës, thotë Gregor Gysi:

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Fjalët e qarta të Gregor GYSI në luftë në Afganistan …

Gregor GYSI gjen fjalë të qarta në luftën në Afganistan. Ushtarët nga Afganistani! Ky është mendimi im dhe unë nuk kanë nevojë për ndonjë gjë më shumë për të shtuar…

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.