Beje vete: Holographie

nën holografi (gjithashtu holografi, Holos e ὅλος lashtë grek, Gjermanisht, shumë ', Plotësisht "dhe -grafie) Duke përmbledhur procedurës së bashku, që të shfrytëzojë natyrën valë të dritës (përkatësisht ndërhyrje e saj- dhe mundësitë Koherenca), për të arritur ilustrime sistematike demonstrative, të cilat shkojnë përtej mundësive të fotografisë klasike (një objekt tre-dimensionale nga një imazh dy-dimensionale të Furierit transformuar saj është rindërtuar matematikisht, ku kënd e parë është e rëndësishme). Motivet duket se noton lirshëm në konsideratë në dhomë. Gjatë lëvizjes anësore mund të shihet përreth dhe rreth një objekti dhe është krijuar kur shihet me të dy sytë një përshtypje plotësisht tre-dimensionale.

Metodat holographic janë përdorur gjithnjë në metrologji, për shembull në mikroskopi elektronike. si nje hologram (letër altgriechisch Gramma, Gjermanisht, shkruar ', 'Message'), Gjithashtu image kujtesës, referohet një fotografoj prodhuar me teknikat holographic, që paraqet një të vërtetë imazh tre-dimensional të objektit origjinale pas përgatitjes dhe ndriçim me dritë koherente. (Wikipedia)

Me mjete shumë të thjeshta mund të admirojnë veten holografi. Ju vetëm duhet të bëjë diçka. Beje vete: Kështu që ju mund të gjenerojnë holograms! (Këtu)

Ju mund të bëni imazhe tuaj si një hologramin. Si është kjo lidhje: Beje vete

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.