Resiko ampas ing masyarakat kita …






CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Meltdown – wayahe Atomgau ing Jepang …

Meltdown – wayahe Atomgau ing Jepang …

Ing awal Big Bang iki,
energi luar biasa ana free.
Saka Semesta kita asalé,
Gusti Allah pirsa yèn, wong iki arep?

The kabeh menang kanggo babagan,
Ilang liyane akeh energi.
stars prakara kawangun penobatan ing,
Ora Ana urip tanpa wong.

kawruh digawe Albert,
Einstein dadi cara uga,
Panjenengané wis maringi kita rumus,
E perangan kang adil m c adoh.

serangan wong Saiki srengenge,
Energy kang perlu ing turah mbrawah,
Uranium kang nemu ing bak,
Nanging kula tresna sampeyan saiki saged chagrin…

The bom atom ing Jepang,
tenogo sanget padha free,
Wong iki radiation mung rampung,
karusakan, kasangsaran, Wong mati kene.

Saiki padha wanted kanggo nggunakake penggabungan damai,
Bangunan reaktor nuklir kanggo reaktor,
Nanging ora ana siji iya bab iku lop,
Unresolved punika transfer sampah nuklir.

Ing ngarep 25 Taun ing Chernobyl,
Wiwit meltdown pisanan teka,
Saka reaktor nuklir amarga durung duwe akeh,
Nanging, wong padha ora mung pinter…

Verstrahltes Country, ohn wong, ohn kewan,
Mimpin saka ngarep,
Nanging soko ana tau kene,
Keamanan punika Primat.

Saiki bumi guncang ing Timur Jauh,
Banjir flushed negara,
wong akeh wis iku caressed urip,
reaktor nuklir wis kosong mlompong cepet.

Cooling intine Mlayu,
Amarga saiki kanggo operasi, standstill ing,
Rude Awakening a pungkasanipun therefrom,
cepet kams risiko overkill.

Wong wedi, donya ing tandha,
Carane aman reaktor nuklir,
Manungsa teka dumadakan ing brooding,
Lan apa bab transfer sampah nuklir?

Pitakonan, pitakonan, mbokmenawa bab nang endi wae,
Apa clarified – mbokmenawa ora,
bisa nangkep ora drama ing tembung,
Kanggo mbusak proses prakara-cahya.

We Parliaments wis mutusaké,
Ngluwihi produksi listrik,
Mati kiln lawas iki nyingkiri,
Iku bakal mung mung ora tanpa Atom.

Nanging mikir Parlemen Jerman iki
Uga kanggo generasi kita anak?
metu, mbokmenawa wis turu,
Nanging tanpa daya nuklir urip sichs sehat!

Drum mung mikir bab alternatif kanggo,
dhuwit kasebut lan riset menyang energi anyar,
Bakal pungkasanipun awake!
kita tau tekan mangsa digunakake!!!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.