Resiko ampas ing masyarakat kita …






CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Sign Atom – nang endi wae…


Sign Atom – nang endi wae…

Metu bebaya ing shafts aku teka kene,
Aku kudu pitutur marang kowe – amarga iku cemlorot nanging banget!
Nang endi wae ing clutches gudang
Sampah nuklir ing aisles.
Lan, Maneh ing Braunschweiger Land
Konrad, Morsleben lan asse uga dikenal.
Nanging sing mikiraken babagan iki dina
Kanggo kabeh dokumen nuklir akeh…
Kita nyawang nanging ing swarga
Diprodhuksi mung karo mata amba Child Kristus.
Gifts saiki – lan cukup cepet,
Pitakonan kanggo masa depan aku ora sulih.
A saperangan dina kita solln nindakake apa-apa,
Saka mburu gesang mung ruhn.
Lan Herre Kristus banjur presented kita,
Nanging ènèng mikiraken babagan masa depan.
Apa anak kang apik, sing anak kang duka,
Jotosan Cukup ing Angin ing!
Tas sethitik, kang wis ana,
Kasebar tenan mine uyah.
Very well pantes, kita duwe rod,
Apa kanggo kita anak ora apik.
Burning lilin wit – iku ketok,
Cahyo nanging siji bae ora ewu taun.

Oh aku, Aku nutup mata sandi,
Atom kanggo riyaya ora nggunakake.
Saiki pirembagan, Herr Kristus, minangka ye mudhun kene Panggonan,
Apa anak nggoleki, sing anak kang duka?

Metu bebaya ing shafts aku teka kene,
Aku kudu pitutur marang kowe, ana cemlorot, banget…

(free sawise geguritan dening Theodor Storm 1817-1888 / Knecht Ruprecht)

Maca pranala liyane menarik please kritis! : Kantor Federal kanggo Radiation Protection; Asse

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

(manungsa)Chain Reaksi marang energi nuklir – sandi situs Brokdorf…

Akhire aku digawe iku – video sethitik babagan reaksi chain Tindakan saka 24. April 2010 rampung.

Iku ana panas, nalika kita teka ing esuk 9.00 AM tindak karo Natural Power Express train khusus saka Braunschweig. Ing swasana ati ing kompartemen gedhe! Saka enom kanggo lawas kabeh iki dituduhake. maos (ing taz – koran biasa sandi) lay ing tabel lan ana dikuwasani sandwiches, Warung lan musik ing mobil dining, kabeh wong, wanted, bisa goyangake wentis.
Wektu kanggo obrolan menarik ana cukup lan anak padha muter karo Toys sing.

Ing Itzehoe kita teka ing 13.00 Am lan padha munggah dening Brokdorf menyang nunggu bus drive ing. Senadyan rawuh, kita ketemu akeh wong panji sun anti-nuklir, sing kabeh digawe cara kanggo dike ing. Wedhus angonan ing ngarepe dike lan baris wong padha ing Crest dike. Konco iku padha, ing sun menyang ewu werna kumrincing iki sing dibayangke. Ing latar mburi sampeyan bisa ndeleng tanduran daya nuklir Brokdorf, lan sadurunge sing chain ketoke telas akeh wong warni.

A 14.30 PM banjur njupuk chain nutup. We diadopsi tangan lan menang kesenjangan cilik karo pita utawa sweater.

Kita wis digawe iku – chain ana! 120 km saka tanduran daya nuklir Krümmel kanggo tanduran daya nuklir Brokdorf… Iku perasaan!

Sawise tumindak, aku lunga menyang rapat umum ing jejere tanduran daya nuklir Brokdorf. A band saka Braunschweig diputer lan dansa lan ngrayakake sukses paling gedhe ing sajarah saka gerakan anti-nuklir. Kita uga sinau saka tumindak ing fasilitas panyimpenan interim karo liyane 8000 Wong lan ing Biblis karo 20.000 DemonstrantInnen. Added bebarengan, padha ana iki dadi luwih minangka 148.000 Wong marang daya nuklir ing sikilé!!!

Evening sakcepete sawise 22.00 Uhr waren wir dann alle wieder wohlbehalten in Braunschweigetwas erschöpft aber glücklich über die gelungene Aktion. Dieser Tag hat sich gelohnt und setzt ein deutliches Zeichen!

Hier mein kleiner Videofilm:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Reaksi chain ing April 24 2010: Kita wis menangaké nang…

morning ing 9.00 Jam banjur mati ing Sepur khusus saka Braunschweig. tas ransel cilik, kamera video dilengkapi lan kamera aku ketemu ing Sepur kanggo akeh kaya-minded. kabeh kita United dening motto:

“ngluwihi resiko nuklir? ngomong ora!”

Ing reaksi rantai wong kudu dadi langkah pisanan ing kampanye kanggo decommissioning saka tetanduran daya nuklir Brunsbüttel, Krummel, Biblis lan Neckarwestheim kang. Kanggo kadohan saka 120 km saka tanduran daya nuklir Krümmel kanggo tanduran Brunsbüttel kudu mbentuk ranté manungsa marang tetanduran daya nuklir. ing artikel sadurunge Aku wis wagered, sing kita nindakaken… Lan kasil iki akeh banget!!!

iku protest paling gedhé ing sajarah saka gerakan anti-nuklir! 120.000 Wong melu ing "demo long-distance" ing Schleswig-Holstein lan Hamburg! Sanalika tanduran daya nuklir Biblis ana saka 20.000 daya nuklir diubengi lan Gegenern 7.000 Tur trated ing fasilitas panyimpenan interim sampah nuklir. Yen aku Count bener, banjur padha suwene ana 147.000 daya mungsuh Nuclear ing sikilé!!!

Kene film cilik – saka ndhuwur lan saka ngisor:

foto pangeboman saka chain (klik!):

Lan gambar saka tumindak (klik!):

Pemilu negara ing North Rhine-Westphalia bakal njupuk Panggonan ing rong minggu (9.More). Saiki iku, meksa, ndadekake tumindak gedhe iki ing politikus, kanggo njaga lan nelpon kanggo konsep energi anyar saka Federal lan negara: reaktor nuklir mati lan kanggo ngganti menyang tenogo liyane!

Kene menyang link saka ausgestrahlt.de: Sampeyan bisa nindakake…

Punika video dhewe reaksi chain: chain manungsa – lokasi Brokdorf

Lan sing kabeh ana? – The initiators saka chain anti-nuklir sing Federation Lingkungan lan Alam Konservasi Jerman (kaliye), anti-nuklir .ausgestrahlt organisasi, ing Campact jaringan kampanye lan Arbeitsgemeinschaft Schacht Konrad. tumindak uga didhukung dening Attac Jerman, ing e.V. Jerman Renewable Federation Energy, aliansi 90 /sayuran ijo, DGB Utara, German Naturschutzring – DNR, Alliance Climate, Aid Lingkungan Jerman – DUH, kiwa, Dr. Thomas Schaack – Officer Lingkungan Gréja Elbe Utara, Evangelical Youth Hamburg, Forum bebarengan marang panyimpenan interim lan kanggo privasi energi tanggung jawab (Gundremmingen), muda ijo, IG Metall pesisir, IG Metall Lower Saxony lan Saxony-Anhalt, IG logam Unterelbe, International Dokter kanggo Nyegah saka Perang Nuclear – IPPNW, Sosialis Young ing SPD – jusos, Friends of Nature Jerman, Partai Demokratik Sosial Jerman – SPD.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

totoan – kita nggawe reaksi chain ing April 24…

am 24.April 2010 menyang 120 sing kawangun km chain manungsa dawa saka tanduran Brunsbüttel kanggo tanduran daya nuklir Krümmel minangka tandha nyengsemaken marang tetanduran daya nuklir- motto: “mati tetanduran daya nuklir”. Lan iki rong minggu sadurunge pemilihan ing North Rhine-Westphalia lan rong dina sadurunge mengeti saka bilai Chernobyl!
Chain manungsa kanggo saka 14.30 nonton kanggo 30 sing menit lan program warni tumindak kanggo bisa dileksanakake concomitantly.

informasi luwih lengkap bisa ing Tangan-ing kaca ngarep ausgestrahlt.de njaluk.
iki nggambaraké, sing bisa ana ing sepur khusus kanggo tumindak lan sing bisa nggawe iklan dhewe kanggo tumindak: brosur, posters, Großplakate, layang chain, Kinospots, Lokalpresse, ngatur bus…

Route lan wektu lan persediaan saka Regions ing bagean route bisa kene ndeleng!

Malah chain, ngendi wong ing kadohan saka kira-kira limang meter sing, iku sukses. iki bakal 24.000 wong needed. Nanging mesthi, chain uga bisa nyiyapake cedhak. Banjur tumindak punika saestu ageng.

Saben counts meter! Saben counts wong! sampeyan zählst! Sing apa .ausgestrahlt titik wayang kanggo 120 kilometer Tindakan- lan chain manungsa ing 24. April. minangka. 50 detik, diprodhuksi lan katuntun dening sutradara Munich karo support aktif sawetara rolas .ausgestrahlt-aset. Kene titik wayang, ing ya sing bisa kurban ing film favorit – Spot download saka server lan bisa. ngobong kanggo DVD!(Kanggo rincian ing website)

Count kula ing – lan sampeyan???

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.